DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

Za malo ne odo saforuma a da ovde i ne provirim :D !Zachitala se ,poruke ,a i na diabetesu, uvek neko neshto pametno napishe :roll: !Mada cheshce tuzno :( !Posebno kad prochitam o onoj dechici :( !Ikice moja ,pa ovo je tema za dijetu ti cec cada biti bebeja :lol: :lol: :lol: :lol: !Neka,neka jepo je taki tomacic imati :D !Sad ti ne smeta :D !Bila sam tamo kod hijene ,i nereche ti meni da je tvoja mama bila kod nje? :roll: Aj chut cemo se !Hvala na pozdravima i ovde i od mene i moje ceeere !I mi tebe puno pozdravljamo i tebe i Kena i bebicu ili bebice :wink: :D :D :D !Uh idem....
____PoZdraV za putnike sluchajne ili namernike :wink: A tebe Ruzitze moja puno pozdravljam!I ne tuguj za patrijom !Nije tebi loshe ni tu znam ja to dobro :D Pichiiiiim uhm !I da, polako sa tim knjizurinama !Chuvaj to u stomaku !
_________________PoZdraVChe :wink:
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
Ken
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 09, 2008 3:29 pm

Post od Ken »

Srdacne pozdrave za sve koji svrate ovde :D :D :D
Naucicu da gledam sebe iznutra,
A svet spolja nek raskosno cveta,
Snagom svemira i strpljivom tisinom,
U svetlecem obliku coveka.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ken napisao:Srdacne pozdrave za sve koji svrate ovde :D :D :D
Hvala taaakodjeee :D ...Pozdrav za tvoje mazitze :lol: :lol: :lol: ....
P.S
kad si pustio bradu dotzo ? :P ehehe
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

Caos :D :D :D Eto i mene da svratim posle nekog vremena :D :D :D Bio buran period :D :D :D Mika jel ti to cerka otisla nazad za Australiju? Jesy kako si, kako rana? Videh na brzinu i da Ivkica i Ken svratise - kako bebiron :D :D :D

Toliko za sada.

Puno ljupcica od nas dve :D :D :D :D
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

rana mi je zarasla,a ja se osecam isto kao i ovo vreme,poljubac za malu simonu
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 08, 2008 4:17 pm
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

Uh i ovde je vreme sacuvaj Boze :-? .Ja sam sad ustala istusirala se i sad pijuckam neki buckuris od vitamina!Reko da provirim ima li ikoga? :wink: :D Hvala snsara na pozdravima od mene ,bebirona i tajkice :D !Za tebe i lepoticu vejiki pozdjav od nas !nasu mikicu i njeno cedo mnogo pozdravljamo i ako se cujemo putem mobitela :D .Nije jos otisla nazad Mikina cerkica tako mi bar rece juce !Mislim da je odletela za jaz u Budvu na koncert Madonin sa drustvom ?Bas cu sad da ih pozovem da vidim je li se vratila .Izvini snsara sto ja odgovaram ,znam da nisi mene pitala .ali sam u toku stalno se cujemo mozda se i vidimo dok joj je cerkica jos tu?Mnooogo pozdrava za tebe i tvoju lepoticu i nemoj da ostanes samo na jednom detetu :wink: :D !Idemo dalje :lol: :lol: :lol:
U dobru se ne povisi! U zlu ne ponizi ...

Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

snsara napisao:Caos :D :D :D Eto i mene da svratim posle nekog vremena :D :D :D Bio buran period :D :D :D Mika jel ti to cerka otisla nazad za Australiju? Jesy kako si, kako rana? Videh na brzinu i da Ivkica i Ken svratise - kako bebiron :D :D :D

Toliko za sada.

Puno ljupcica od nas dve :D :D :D :D
I kod mene je bash burno ,kroz kucu kao orkani :D !Nije mi cerka otishla josh ,pa gde pre da ode :( ?Ali zato samo jurishh :D !Veruj da sam i radosna a i umorna !Sad sam se chula sa Ivkicom dushitza moja lepa !Ljubni mi Simonche printzezu nashu ,tebe puno pozdravljam a i moje drage kumice Ruzitzu i Kena i bebicu/ce :D Daj Boze da bude dvoje odma :wink:
Ubi ovo vreme :-?
Ljub Vas ! :lol: :lol: :lol:
P.S
Idem josh minutic da pozdravim ono bolesno ptice nashe :(
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Drage devojke drago mi je da ste u glavnom srecne i radosne :D :D :D Verujem da Mika sada imas krila kad ti je cerka tu :D :D :D Koliko dugo ostaje? Kako joj je bilo na koncertu? Sad ce bas napuniti baterije :D :D :D

Ivkice sta rece doca - jel dvoje/ dve ili jedan ipak bebiron :D :D :D San moga muza je bio blizanci. A o drugom .... tesko da ce u mom slucaju biti. Nek je meni samo moja Simona ziva i zdrava - to mi je najvaznije :D :D :D Mamina dusa i srce i zivot i sve na svetu celom :D :D :D je sada pocela da bubi svoju mamu, tatu, batu, teju i bakanu :D :D :D - nasa maza :D :D :D . Inace nam rekose u utorak da joj guraju 4 zubica gore od jednom :cry: :cry: pa ume biti nervozna :cry: :cry: .

Slicece onih bebica koje mi nalazite su predivne :D :D :D

Jesy ako je za utehu ni mentalno ne mogu da prihvatim da je vec ovako zahladnelo, a fizicki me dosta lomi. Je si li jos na bolovanju ili si pocela da radis?

Slika

Slika
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

snsara ja sam pochela da radim proshle nedelje,i bash sam se teshko navikla posle skoro 2 meseca lencharenja,ali...shta se mora nije teshko,pozzzzz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

snsara napisao:Drage devojke drago mi je da ste u glavnom srecne i radosne :D :D :D Verujem da Mika sada imas krila kad ti je cerka tu :D :D :D Koliko dugo ostaje? Kako joj je bilo na koncertu? Sad ce bas napuniti baterije :D :D :D

Ivkice sta rece doca - jel dvoje/ dve ili jedan ipak bebiron :D :D :D San moga muza je bio blizanci. A o drugom .... tesko da ce u mom slucaju biti. Nek je meni samo moja Simona ziva i zdrava - to mi je najvaznije :D :D :D Mamina dusa i srce i zivot i sve na svetu celom :D :D :D je sada pocela da bubi svoju mamu, tatu, batu, teju i bakanu :D :D :D - nasa maza :D :D :D . Inace nam rekose u utorak da joj guraju 4 zubica gore od jednom :cry: :cry: pa ume biti nervozna :cry: :cry: .

Slicece onih bebica koje mi nalazite su predivne :D :D :D

Jesy ako je za utehu ni mentalno ne mogu da prihvatim da je vec ovako zahladnelo, a fizicki me dosta lomi. Je si li jos na bolovanju ili si pocela da radis?
Samo na brzinu da Vas pozdravim !snsara veruj da mi nije krila :D ?Ne znam kako bi ovo sve podnela?I deshavaju se predivne stvari u poroditzi :) Za koju veche stizu nam neki cerkini "prijatelji" Talijani, i, i !Ne znam gde mi je glava !Iako su to sve lepa neka deshavanja ,morali smo pozvati u pomoc iznjamiti tachnije zene za pomoc !Fala Bogu da danas bar toga ima a ima i naruchiti te hrane,pa nekako cu :roll: !Cera se super provela na koncertu :D !Ah omladina ,hvala Bogu zdravo,mlado i neka malo ide i neka se opusti !Inache je premorena uzasno od svega!Naj vaznije je da zdrava i pametna opet kazem hvala Bogu !Inache ne sumnjam u nju !Zao mi je plintzeze shto joj odjednom izbijaju chetili zubica ,uh to boli do vraga :cry: !Ali na tom nek ostanui svi problemi :wink: Plobice zubici ,pa kad ona pochne da ujeda za bladicu za plste sve ledom ? :D :D :D !Ljubac za Vas :D i bezim ne znam kad cu se javiti ,no nebitno zelim Vam sve naj ,naj, naaaaaaaaj!Josh samo hijenicu da bubim sreca nasha joj Boze i to dete :cry: !Ne daj Boze nichijem pa ni mom !
Pozdrav i ljubi mi plincezu a moje kumice mnoogo pozdravljam!Sad ce i oni doleteti koji danchic :wink: !Ciaaaos
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Evo i mene :D :D :D Gde ste devojke :D :D :D Mika dises li i trepces i osmehujes li se? Ako, ako kad je cerka stigla - uzivaj i disi punim plucima :D :D :D
Na zalost mi smo imali juce igranku. Juce kad se muz vratio sa posla odlucimo da posle podne izadjemo u setnju. Na kraju smo iz setnje isli pravac kod lekara jer je Simona opet dobila alergiju koja se pocela jako brzo razvijati. Morala je dobiti i inekciju i pije sirup za alergiju .... Uz to je fest muce zubici juce i danas. Pocela je inace da "ljubi" grize mamu i tatu za bradu :D :D :D . Tako da stvoris koja je situacija
.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

Evo i mene malo da svratim na kaficu kod vas :) snsara zao mi je sto tvoje mezimce ima alergiju.Jos vidim da joj izbijaju cetiri zubica odjednom :o Sreca mala ,mora da je jaaako nervozna?A i boli to :cry: Moja mama mi kaze da bebi kad rastu zubici treba mazati desni sa jabukovim sircetom .Sem onog sto propisu dragi nasi lekari .A za alergiju ne znam :roll: ,Mora se znati na sto je alergicna ?Da li polen,nesto od hrane ili vec?Mozda je alergicna na nesto sto joj daju zbog zubica ?Jako mi je zao!Ja sam bila na ultrazvuku i sve je za sada u redu !Rekli su mi pol mada nisam bas zelela da znam unapred ali tata je jako nestrpljiv bio ..I sa Bozijom pomoci razvija se polako bebiron deckonja za sad bez problema..Znaci mora repriza :D nek se on rodi ziv i zdrav ali ja hocu plincezu :roll: ..Da joj kupujem haljinice ,sesirice i da budem "ZLA" tasta :lol: :lol: :lol: .Naravno da se zekicam malo za ono "zla"
Vidim da se hijena pojavila i da je imala napade pre toga :( !Tebe i lutkicu pozdravljamo puno i zelimo joj da sto pre prodje ta alergija glupava :oops: .da joj zubici izrastu(probiju) desni sto pre ..Nasa mika je hapy sada .sinoc sam ih zvala :D .Veselje neko uveliko .Drago mi je zbog nji ali sam na trenutak bila tuzna :cry: sto nisam sa njima.Mada je moja keva bila :roll: Ali nije to,to.Stizemo i mi ubrzo nece mi umaci :wink: A sad idemo kod hijenice malo snsara ajde i ti valja se, radi srece tvoje cure :D ..
Ciaos :D :D :D

Slika
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

JUpiiii bas sam heppy ,dobila sam uputstva kako se clllllllllllta :wink: .Pa kad mi se bude dalo?CCccCu da plobam da vam stavim tu kaficu ,doduse samo nacltanu ali dusu dalo za popuniti stranice teme?I ubijanje slobodnog vremena kojeg sad imam na pretek, jelde Simonice plincezo nasa ? :wink: :PA i da se iglamo malo :lol: :P :D :D :D

Slika
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

Da vidimo da li ce ostati ovaj tancer :wink: Jeli to ,to?Slika

Slika
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

Aha sad znam!! To je to!!!!!!!!
JUpi duuupi duuu Slika
Ovako cemo nasu Simonicu !Sad jos Slikatlazi
Slika

Slika
Zaključana tema