DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

Spaaaavaj cveete moOJ Simonica majena ,viiiidi jeeee :D
Slika
Kaaako leeepo pajki :D Zar ima neshto lepshe na svetu i mirisnijeg ?Od ovakvog cveeecaaaaa?
Odoh u kupovinu neku ,ako me ne uhvate :wink:
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

mikalja napisao:
snsara napisao:
mikalja napisao:snsara ti si expert za PC pa mi objasni pll shta je ovo i koji je to jezik ,ovo --->Slika
Ah Mika, Mika pa kako da ti kazem koji je to jezik .... pa onda ne bih pratila da trendove da se znanje (i neznanje) drzi iskljucivo za sebe ili odmah ne deli :D :D :wink: :wink: :wink:
Dobro to skontala sam :D ali draga Snsaro vidim ovde mnogi ka*e i nestalo im toalet papira :-? Slika Morat cu maznuti tvoj da im mogu dati da se ubrishu :D ,presekla ih zima ova :wink: evo ovaj Slikaneka se brishu ,nije losh i za usne :D kad mnogo bhgytd da se mogu lepo brisnuti :wink:
Izvini bez pitanja sam uzela da dam "ljudima'' :P
Obrishi usta tim papirom sa Snsarinog avatara :D
Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

sanyalica napisao:
mikalja napisao:
snsara napisao: Ah Mika, Mika pa kako da ti kazem koji je to jezik .... pa onda ne bih pratila da trendove da se znanje (i neznanje) drzi iskljucivo za sebe ili odmah ne deli :D :D :wink: :wink: :wink:
Dobro to skontala sam :D ali draga Snsaro vidim ovde mnogi ka*e i nestalo im toalet papira :-? Slika Morat cu maznuti tvoj da im mogu dati da se ubrishu :D ,presekla ih zima ova :wink: evo ovaj Slikaneka se brishu ,nije losh i za usne :D kad mnogo bhgytd da se mogu lepo brisnuti :wink:
Izvini bez pitanja sam uzela da dam "ljudima'' :P
Obrishi usta tim papirom sa Snsarinog avatara :D
Znachi probala si ?I sad preporuchujesh ?Pa super :wink: :D
Vidish kako sam ja dobra :wink:
Nije teshko biti fin :D :wink:
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Pozdrav i lepe snove svima koji ,posecuju ovu temu :wink:
LSlikaaq notj vam zelim !A snsari ,zelim mnogo uspeha sutra :D Drzim ti figice Sarice i ljubi mi plincezicu Simonicu !Idem da vidim onu komshinicu i onda ko zna gde ? :wink: PoZdRaV :D
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Na toalet papiru ti pishe uputstvo na engleskom za koji pretpostavljam da ti je maternji jezik, jer srpski nije definitivno. JEL DE? :wink:
Slika
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

Jeptijiću šajeniću odi meni vamo
evo imam jepu južu pomijiši samo....
Ja bih došo al se bojim kakve igle kjete.....
Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

sanyalica napisao:Na toalet papiru ti pishe uputstvo na engleskom za koji pretpostavljam da ti je maternji jezik, jer srpski nije definitivno. JEL DE? :wink:
Pozdrav za sve koji svracaju na temu ,bilo iz kojih razloga !Sanyalice JELDE ?JE STE :lol: :lol: :lol: ne smem ili nesmem reci vishe da te vojim ili Vojim i ja Vas :wink: !Jer vasha ili Vec chija "pokvarena " mashta odma to preokrene da sam za nekog Voj A ili tamo neke !Nisam ni za Vo Ja niti Vo Ti !Ja sam sada za jednu kaficu,(druga po redu) i onda idem :roll: Kuda?Bilo kuda?Kiki svuda :wink: srpski mi nije definitivno maternji ,a iIngliSki slabo mi ide bRez ochajli :D
Pozdrav draga ,danas je PETAK i nadam se da cesh biti raspolozena , ujutru spavanjac ;)! Tamo na proji necu da ti odgovaram iz prinCiiiipi :p !Necu da uzurpiram i gushim temu devojci !
Prijatno !!!!!!! :wink: Slika
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Neverovatna kolichina tolerancije...to mora da je ti je nadoslo od to(a)let papira :D
Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

O kakav dan?Slikaa mora se ici zato pozurimo Slika :wink: i onde brrSlikabrzo Slikauh fen me zeza :wink: SlikaPozuri po kola,kasnimo Slika uh evo doneo sam to sad cu ja
Caoooooo pozdrav za SVE USPELI SMO Slika :wink:
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

sanyalica napisao:Neverovatna kolichina tolerancije...to mora da je ti je nadoslo od to(a)let papira :D
Jesi videla? :wink: Slika
Slika sanyalice :lol: :lol: :lol:
Caosss dete mi stiiize :D :lol: :lol: :lol:
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

E pa zaista mi je drago za dete :D
Moje je upravo otishlo :cry:

Ovo je samo trenutno primirje...rat traje dokle god se ne izvinish za uvrede koje si nam upucivala...jer prva si pochela!
Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

sanyalica napisao:E pa zaista mi je drago za dete :D
Moje je upravo otishlo :cry:

Ovo je samo trenutno primirje...rat traje dokle god se ne izvinish za uvrede koje si nam upucivala...jer prva si pochela!

Neka ti je ziv i zdrav !Izrasla im krila ,pa sad neka lete i neka nam ih Bog chuva !A tebi sanyalice bi se ja i izvinila i pre zbog one glupe rechi da se terah !Ali veruj nisam mogla od prepreka koje chuche tu i podpaljuju vatru sa glupostima!A na bezobrazluk ja vracam jednoj osobi a drugu nit vidim nit cu da je vidim !A mene mogu povrediti samo ljudi!Izvini sanyalice za ruznu rech upucenu tebi!A sad samo da ti kazem,ako mozesh stegni srce ZNAM kako ti je!E sad znash koje su bombonice bile u pitanju ???
:D :D :D !Kad je maaajka chula da mi sunce moje dolazi ( a krila je) uh to su bili kilogramio bombonica za moje srce!Srecna sam ali nece ona ostati :( !Dolece da nas vidi malo i da nostalgiju i zelju zasiti!I majchinog krila su zeljni bili ma koliko veliki stari ili mladi !I ne znam koliko ostaje ali nece vishe od mesec dana!Idem sva drhtim josh nije stigla imali su malo problema oko leta "blizo" jbg :-? !A majka kuva od juche ,sad presta drhtati jer sam je chula .Javila se iz Londona i da je sve u redu da ce vec kad je tu ,posetiti svoje prijatelje koji su je sachekali na aerodromu(sportisti) :D !Uh idem da nastavim da spremam ono shto ona voli :D I ne tuguj ako mozesh !Mene je tuga ubila a vidish trebamo im mi josh !Sad vec kad pomislim da ce uskoro nazad :roll: pff!Ali opet fala Bogu i za ovoliko !!!!!!!
Nedaj se Ines :D !!!!!!!Pozdrav za sve!!! :D
Verujem da ima greshki u kucanju ali ---> :D :D :D
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Jeste, neka su nam ziva i zdrava nasha dobra deca! :D
Drago mi je da ti stize tvoje chedo! :D
Nije lako...ali tako je to u zivotu...i to je normalno i neminovno.

Drago mi je da si se izvinila.
ALI...
...ne prihvatam ni sluchajno da za bilo koga -Martart, Jesy ili Dj.Oliveru (ne znam na koga si mislila) kazesh da nije chovek, prosto iz razloga sto to nije istina, shto su one zlata vredne prijateljice.
Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

sanyalica napisao:Jeste, neka su nam ziva i zdrava nasha dobra deca! :D
Drago mi je da ti stize tvoje chedo! :D
Nije lako...ali tako je to u zivotu...i to je normalno i neminovno.

Drago mi je da si se izvinila.
ALI...
...ne prihvatam ni sluchajno da za bilo koga -Martart, Jesy ili Dj.Oliveru (ne znam na koga si mislila) kazesh da nije chovek, prosto iz razloga sto to nije istina, shto su one zlata vredne prijateljice.
Uletih samo minut ,da pozdravim sve i da pozdravim hijenicu nashu!I meni je drago da si prihvatila lichno TeBi izvinjenje!Ali izvini ne mogu tvoje mishljenje OVDE o ljudima uzeti za svoje lichno!JESY je moja stara sapatnica,od prvog dana i ako je bilo neka varnica bezazlena je bila sigurni budite !Idem da sklanjam ovo sva sam se spetljala :roll: !Neznam da li bi joj samo ruke ljubila ili je nutkala sa nechim!Nije malo za 4 -iri godine videti sad drugi put svoje dete!Ali neka su bzivi i zdravi svachiji pa i moje!
Prijatno !Uh jutro vetj :roll:
Pozdrav za SVE na sajtu!
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 08, 2008 4:17 pm
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

Pozeleh da se javim :D i da pozdravim ako ima ikog ovde?Nema veze ,navika je navika!Way is way !Da li vam je zima ?Chujem da jos grejanje nisu pustili u stanove "grejna sezona"ccc :roll: !Idem i ja sam zapocela neki rad da mi vreme brze prolazi a i lepse se osecam kad radim nesto!!!!Ove bebice su prelepe :D Jesy prekrasne su ti latice od ruze !Pozdrav za sve na ovoj temi mada trenutno nikoga nema ,tako je to tema je za dijetu neki uspeju i odu,neki posustanu ali neki ipak se vrate kao ja :D :D !Mada ja nisam ni otisla za stalno!Mnogo pozdrava za snsaru ,jesy mikalju a za cerusku joj POSEBAN pozdrav i prijatan boravak u maminom krilu !Sad shvatam moju mamu :D !Pozdrav za sve bez izdvajanja!!!!!!! :wink: Jaoj ljudi moji svuda je lepo ,ali naj lepse je tu kod nas :-? !BYE
P.S
Pozdrav od Kena i u ostalom od nas troje ,mada nisam sigurna da je samo troje :wink: :D :D :D
U dobru se ne povisi! U zlu ne ponizi ...

Slika
Zaključana tema