DIJETA SA PIRINČEM
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- mikalja
- Stalni član

- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
AaaaaaaA
to su shifre znakovi od vanzemajaca i ima i cltica [/img] aaaha sad znam nemoj se muchiti ZNAM DA SI U minusu sa vremenom za ove glooposti
!Mada mogla si napjaviti vlemena i malo bolju organizaciju ,pa da se ovde lepo iglamo (igramo) nismo nalkosi fuj
!Pozdrav i laq nitj mila i tebi i bilo kom ko natrchi ovde
Plincezu mi jubniiii !Idem da se "edukujem" nikad nije kasno !Znash ono uchish ceo zivot i opet umresh gloop
!To nije mila za tebe ,ti si moja pametnica ,to ja onako ,izreka stara
Lepo mi pavajte ,pavkajte ,lalajte i shta god i kako god ?

"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
- snsara
- Aktivan član

- Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
Ah Mika, Mika pa kako da ti kazem koji je to jezik .... pa onda ne bih pratila da trendove da se znanje (i neznanje) drzi iskljucivo za sebe ili odmah ne delimikalja napisao:snsara ti si expert za PC pa mi objasni pll shta je ovo i koji je to jezik ,ovo --->[img]![]()
![]()
PozzzzzzZz
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

- mikalja
- Stalni član

Da,dasnsara napisao:Ah Mika, Mika pa kako da ti kazem koji je to jezik .... pa onda ne bih pratila da trendove da se znanje (i neznanje) drzi iskljucivo za sebe ili odmah ne delimikalja napisao:snsara ti si expert za PC pa mi objasni pll shta je ovo i koji je to jezik ,ovo --->![]()
![]()
![]()
![]()
Zao mi je Sarice da imash upalu mishica ,shta li to tvoj dragi radi ?Ju slamoteee

"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
- mikalja
- Stalni član

Znam ja i djavo gde spavasnsara napisao:Eh tetka Mika one tortice su prava stvar. Kao da znas da se polako al sigurno prvi rodjus blizi i mama je vec pocela da razmislja o torticama za tu priliku![]()
![]()
PoZdraV cvete moj [/img]

Neruda
- mikalja
- Stalni član

Dobro to skontala samsnsara napisao:Ah Mika, Mika pa kako da ti kazem koji je to jezik .... pa onda ne bih pratila da trendove da se znanje (i neznanje) drzi iskljucivo za sebe ili odmah ne delimikalja napisao:snsara ti si expert za PC pa mi objasni pll shta je ovo i koji je to jezik ,ovo --->![]()
![]()
![]()
![]()
Morat cu maznuti tvoj da im mogu dati da se ubrishu
neka se brishu ,nije losh i za usne Izvini bez pitanja sam uzela da dam "ljudima''

Neruda
Svima