DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sanyalica »

Ccc ja mislila ti spavash :D
Odgovoricu ti samo na jedno pitanje...ne bojim se Boga,jer ja Boga volim...inache,to je filozofsko pitanje i besmisleno je da pokushavam da ti objasnim, a da ti to skontash, jer bi u tom sluchaju morala da prochitash puuunnoooo knjiga...a ti za to nemash vremena od GVIRKANJA...ali to je tvoj zivot i tvoja stvar! :D Zapochela si prva vredjanje i psovanje i nemoj da se chudish shto te niko ne shljivi. Pozdrav :D
P.S.Prosli put si nas uhvatila na emocije...bila si bolesna, pa smo ti oprostile sve ruzne rechi koje si izgovorila. E to ti nece vishe proci.Laku noc i prijatan san :D
Slika
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

evo mika nesto za lep san i prijatan pocetak dana

http://www.youtube.com/watch?v=B0jzB7-p ... re=related

pozdrav :D :D :D
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

Slika

Slika
kicule
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 17, 2007 1:20 pm

Post od kicule »

na pocetku je bilo reci o ovoj pirinac dijeti a sada uglavnom se poznajete i vise niko ne pominje koliko je omrsao posle popijenih 100 i unazad. Naime ja bih da omrsam 2-3 kg. i jos mozda je glupo ali opereti li pirinac pre nego sto popoijete.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

snsara napisao:evo mika nesto za lep san i prijatan pocetak dana

http://www.youtube.com/watch?v=B0jzB7-p ... re=related

pozdrav :D :D :D
Hvala ti dushitze ,sinoc nisam ni videla ali za vecheras ce biti super !Pogodila si za jednog pevacha :D :D :D koji je smrshao oko 35 kg :wink: Samo dok je bio deblji i pevao je bolje ali i sad ga rado poslusham :D :D :D !Cmokim teee i plintzezu nashu simonu :wink: :D :D !Uh koje promena nagla? :oops: Nadam se da Monitza dobro podnosi to :P !Zeza me neshto net!Nece Valjda i vecheras? Imamo zakazano takmichenje na jednom kvizu mushki protiv zenMskinja :P :D :D :D !A sad bezim da se samo ceri javim Imala je neko predavanje do sad ,znash ono ?Snsaro moja !
_Puno pozdrava za sve na forumu :wink: :D
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

kicule napisao:na pocetku je bilo reci o ovoj pirinac dijeti a sada uglavnom se poznajete i vise niko ne pominje koliko je omrsao posle popijenih 100 i unazad. Naime ja bih da omrsam 2-3 kg. i jos mozda je glupo ali opereti li pirinac pre nego sto popoijete.
Kicule !
Pozdrav za tebe veliki :D !Pa prichalo se ,pilo se i kako ko je smrshao i koliko?Kao i na svim ovim dijetama u ostalom!Mislim da vishe niko ne pije pirinach ,mozda snsara ?Ja sam izgurala do kraja i smrshala sam preko 18 kg za to vreme!Ne bih se ponavljala po ko zna koji put !Samo cu reci da bez redukovanja hrane ,fizhichkih vezbi i u ostalom odricanja mnogo chega i uspeh izostaje !A ako se uz pirinach pridrzavate mnogo chega,prvo vezbi raznih,shetnji i izbacivanje testa shto vishe i uspeh ce biti 100%-tan !Dobro si se setio/la za to pranje pirincha da opomenesh i hvala ti na tom!Ja iz pochetka nisam prala !Ono 1 zrno dva i Bogami mogu reci da nije bilo prijatno !A reko shta da perem jedno zrnce dva?Znachi mnogo znachi!Ako se odluchish da ostanesh ?Prijatno i zelim ti uspeh :D :wink:
____Pozdrav!!
P.S
Kicule chini ti se da se znamo ovde svi !To su samo hladna slova iza kojih se kriju lica ko zna kakva i koja?A Vidish ?Mene ovde optuzuju da rasterujem sve sa ove teme i ako jedina sve lepo dochhekam i prihvatim i pomognem ako bude u mojoj mogucnosti!E sad jedino,ne mogu ja zadrzati ljude da drze dijetu na silu nit zelim !Ako mogu pomognem i objasnim svakom koliko i shta znam :wink:
_____Prijatno :D
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

kicule napisao:na pocetku je bilo reci o ovoj pirinac dijeti a sada uglavnom se poznajete i vise niko ne pominje koliko je omrsao posle popijenih 100 i unazad. Naime ja bih da omrsam 2-3 kg. i jos mozda je glupo ali opereti li pirinac pre nego sto popoijete.
Pozdrav Kicule!

Pitanje nije glupo. Posto sam ja uvek ujutro u guzvi oko cerka ja ga popijem neopranog (ide tako lakse) i onda ga zalijem vodom, posto pirinac pije tecnost. Koristim integralni. Ja se nisam odavno merila, ali kad sam se merila pre oko do 2 meseca izgubila sam 1,5 - 2 kg.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

pozdrav za malu simonu i da nam lepo pavkaSlikaSlika
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

snsara napisao:
Pozdrav Kicule!

Pitanje nije glupo. Posto sam ja uvek ujutro u guzvi oko cerka ja ga popijem neopranog (ide tako lakse) i onda ga zalijem vodom, posto pirinac pije tecnost. Koristim integralni. Ja se nisam odavno merila, ali kad sam se merila pre oko do 2 meseca izgubila sam 1,5 - 2 kg.
Dobra si :D :D :D !Ujutru ono ne vidi se jel :wink: :D :D :D Cmokim teeee :D :D :D !Idem sad da jednu kuntavelu odparam,zamisli :o ne smem da pricham da ne ureknem,samo pochela sam pavkati i ja bolje 8) Nadam se da ce i Simonica da pava bolje vid kako se plazi na projitze ? :P :D :D :D
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

mikalja napisao:
snsara napisao:
Pozdrav Kicule!

Dobra si :D :D :D !Ujutru ono ne vidi se jel :wink: :D :D :D Cmokim teeee :D :D :D !Idem sad da jednu kuntavelu odparam,zamisli :o ne smem da pricham da ne ureknem,samo pochela sam pavkati i ja bolje 8) Nadam se da ce i Simonica da pava bolje vid kako se plazi na projitze ? :P :D :D :D
Kod Simone i njenog spavanja se nikad ne zna. Ali ja ne gubim nadu :D :D :D

Slika

Slika
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

tetka Jesy puno hvala za tako lep cvetic :D :D :D . U njemu cemo sigurno bolje pavkati :D :D :D

Slika

Slika
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

pozdrav za sve damice posebno za malu simonu,i nadam se da je noceas lepo pajkila u cveticu
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Pozdrav za sveee !Uh kuvam kukuruz mmm kako prija miris a i Bogami ,koliko je prijatnije kad se kuva kukuruz sada nego po onoj vrucinchini :D !Ko voli nek izvoli :wink: !
Pozzzzzzdrav !Idem se umotati u cebence i chitati (Dok sam brisala policu sa knjigama naleteh na knjizitzu 'Olovka pishe srtzem ') "edukacija na nivou " (Inache ja knjige drzim samo da mi prikriju politze i kupovala sam ih na metre,pa PROSTA ZENA UVEK BILA :) ) tipa pitanje dece?Shta je to krava?Krava je jedna zena koja uvek dodje da trazi neshto od moje mame kad imamo goste !I kad ona ode mama kaze :evil: hm KRAVA jedna :wink: :D :D :D
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Slika
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

:wink: :D :D :D
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Simonici koja tortica ,dok se njena mama edukuje teta Mikalja ce da joj naplavi toltice Slika<-----tortica slikovnica i josh ovu --->Dvoratz toltica za plintzezu Simonicu Slika
:wink: :D
Slika
Neruda
Zaključana tema