Ccc ja mislila ti spavash
Odgovoricu ti samo na jedno pitanje...ne bojim se Boga,jer ja Boga volim...inache,to je filozofsko pitanje i besmisleno je da pokushavam da ti objasnim, a da ti to skontash, jer bi u tom sluchaju morala da prochitash puuunnoooo knjiga...a ti za to nemash vremena od GVIRKANJA...ali to je tvoj zivot i tvoja stvar! Zapochela si prva vredjanje i psovanje i nemoj da se chudish shto te niko ne shljivi. Pozdrav
P.S.Prosli put si nas uhvatila na emocije...bila si bolesna, pa smo ti oprostile sve ruzne rechi koje si izgovorila. E to ti nece vishe proci.Laku noc i prijatan san
na pocetku je bilo reci o ovoj pirinac dijeti a sada uglavnom se poznajete i vise niko ne pominje koliko je omrsao posle popijenih 100 i unazad. Naime ja bih da omrsam 2-3 kg. i jos mozda je glupo ali opereti li pirinac pre nego sto popoijete.
Hvala ti dushitze ,sinoc nisam ni videla ali za vecheras ce biti super !Pogodila si za jednog pevacha koji je smrshao oko 35 kg Samo dok je bio deblji i pevao je bolje ali i sad ga rado poslusham !Cmokim teee i plintzezu nashu simonu !Uh koje promena nagla? Nadam se da Monitza dobro podnosi to !Zeza me neshto net!Nece Valjda i vecheras? Imamo zakazano takmichenje na jednom kvizu mushki protiv zenMskinja !A sad bezim da se samo ceri javim Imala je neko predavanje do sad ,znash ono ?Snsaro moja !
_Puno pozdrava za sve na forumu
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
kicule napisao:na pocetku je bilo reci o ovoj pirinac dijeti a sada uglavnom se poznajete i vise niko ne pominje koliko je omrsao posle popijenih 100 i unazad. Naime ja bih da omrsam 2-3 kg. i jos mozda je glupo ali opereti li pirinac pre nego sto popoijete.
Kicule !
Pozdrav za tebe veliki !Pa prichalo se ,pilo se i kako ko je smrshao i koliko?Kao i na svim ovim dijetama u ostalom!Mislim da vishe niko ne pije pirinach ,mozda snsara ?Ja sam izgurala do kraja i smrshala sam preko 18 kg za to vreme!Ne bih se ponavljala po ko zna koji put !Samo cu reci da bez redukovanja hrane ,fizhichkih vezbi i u ostalom odricanja mnogo chega i uspeh izostaje !A ako se uz pirinach pridrzavate mnogo chega,prvo vezbi raznih,shetnji i izbacivanje testa shto vishe i uspeh ce biti 100%-tan !Dobro si se setio/la za to pranje pirincha da opomenesh i hvala ti na tom!Ja iz pochetka nisam prala !Ono 1 zrno dva i Bogami mogu reci da nije bilo prijatno !A reko shta da perem jedno zrnce dva?Znachi mnogo znachi!Ako se odluchish da ostanesh ?Prijatno i zelim ti uspeh
____Pozdrav!!
P.S
Kicule chini ti se da se znamo ovde svi !To su samo hladna slova iza kojih se kriju lica ko zna kakva i koja?A Vidish ?Mene ovde optuzuju da rasterujem sve sa ove teme i ako jedina sve lepo dochhekam i prihvatim i pomognem ako bude u mojoj mogucnosti!E sad jedino,ne mogu ja zadrzati ljude da drze dijetu na silu nit zelim !Ako mogu pomognem i objasnim svakom koliko i shta znam
_____Prijatno
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
kicule napisao:na pocetku je bilo reci o ovoj pirinac dijeti a sada uglavnom se poznajete i vise niko ne pominje koliko je omrsao posle popijenih 100 i unazad. Naime ja bih da omrsam 2-3 kg. i jos mozda je glupo ali opereti li pirinac pre nego sto popoijete.
Pozdrav Kicule!
Pitanje nije glupo. Posto sam ja uvek ujutro u guzvi oko cerka ja ga popijem neopranog (ide tako lakse) i onda ga zalijem vodom, posto pirinac pije tecnost. Koristim integralni. Ja se nisam odavno merila, ali kad sam se merila pre oko do 2 meseca izgubila sam 1,5 - 2 kg.
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.
Pozdrav Kicule!
Pitanje nije glupo. Posto sam ja uvek ujutro u guzvi oko cerka ja ga popijem neopranog (ide tako lakse) i onda ga zalijem vodom, posto pirinac pije tecnost. Koristim integralni. Ja se nisam odavno merila, ali kad sam se merila pre oko do 2 meseca izgubila sam 1,5 - 2 kg.
Dobra si !Ujutru ono ne vidi se jel Cmokim teeee !Idem sad da jednu kuntavelu odparam,zamisli ne smem da pricham da ne ureknem,samo pochela sam pavkati i ja bolje Nadam se da ce i Simonica da pava bolje vid kako se plazi na projitze ?
Neruda
Pozdrav Kicule!
Dobra si !Ujutru ono ne vidi se jel Cmokim teeee !Idem sad da jednu kuntavelu odparam,zamisli ne smem da pricham da ne ureknem,samo pochela sam pavkati i ja bolje Nadam se da ce i Simonica da pava bolje vid kako se plazi na projitze ?
Kod Simone i njenog spavanja se nikad ne zna. Ali ja ne gubim nadu
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.
Pozdrav za sveee !Uh kuvam kukuruz mmm kako prija miris a i Bogami ,koliko je prijatnije kad se kuva kukuruz sada nego po onoj vrucinchini !Ko voli nek izvoli !
Pozzzzzzdrav !Idem se umotati u cebence i chitati (Dok sam brisala policu sa knjigama naleteh na knjizitzu 'Olovka pishe srtzem ') "edukacija na nivou " (Inache ja knjige drzim samo da mi prikriju politze i kupovala sam ih na metre,pa PROSTA ZENA UVEK BILA ) tipa pitanje dece?Shta je to krava?Krava je jedna zena koja uvek dodje da trazi neshto od moje mame kad imamo goste !I kad ona ode mama kaze hm KRAVA jedna
Neruda
Simonici koja tortica ,dok se njena mama edukuje teta Mikalja ce da joj naplavi toltice <-----tortica slikovnica i josh ovu --->Dvoratz toltica za plintzezu Simonicu
Neruda