DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

Savage_Rose napisao::D :D :D :D :wink: Des macko ?Reko da se javnem,pa sta ti je sa fonom ? :roll: Brojis koliko ih je na netu a koliko,se slade:P :D :D :D ?Hajmo malena kumice smanji taj broj "negativaca" neka bude 69999 :D !Ides spavati?Samo da preletim ovo malo pa cu te zvati OKAC ? :wink: Znam da cu te malo daviti ,ali sta cemo ?MOramo malo :wink: !prijatno i VELIKI pozdrav za mladu mamu snsaru moju dlugalicu buducu na mnogo polja ,malisku nasu hijenu i za sve ljude dobre volje :D A ko ne prima pozdrave?Siroko mu polje :D !Kosovski Bozuru pozdrav za tebe OGROMAN kao nashe polje :wink: :D :D :D !Pozdrav za VAS OD MI nas drugara tri :wink: :D :D :D !!
! Necu spavati samo znas ti mene da se umorim jako brzo ljubim tee :D :D :D kumchad moja :wink:
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

I ljubim te i zelim da mi ovako troje kumica lodis !Idem kumice pa cujemo se posle dok ti pregledas tu ,to, ja cu da da sklonem neshto :D :D :D Ljubim te a kuma kena pozdravljam puno i kumche naj vishe :D :D :D
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 08, 2008 4:17 pm
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

Ijaaaaaaaaao nemam reciii :cry: od srece cu celu noc !!!!!!!!i hooooocu i ja troje hoooooooocu :( !!!!!!Hvala ti puno kako ono kaze Nikica NAJ PUNIJE :lol: :lol: :lol: :lol: !Q noc svima ,idem da pozdravim ono malo tamo :wink: Pa cu te zvrrrr :D
U dobru se ne povisi! U zlu ne ponizi ...

Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

:lol: :lol: :lol: Evo je bezim :P
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Gasim se ,tj ovo chudo od PC-A i zelim svima ugodnu i laku notj !Pozdrav za Jesy,snsaru(cekam ujutru tvoj pp i nadam se da si proshla su perishka :D ?Ljubni mi Simonicu plintzezitzu nashy ,hijenu takodje ,maliskicu maljeno (zalutalo) nashe :P !I u ostalom pozdrav za SVE sa foruma i koji ovde svrate !Ode da odmaram malo :-? !Pozdravvvvvv za sveeeeeeeeee :wink: :D
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dobro jutro !Kako su moje metereopate :-? !Uhm grozno je vreme i ove nagle promene verujem da nikom bash ne prijaju!Mene kichma i vratni prshljenovi odkidaju :-? .Puno pozdrava za sve i naaadam se da nasha Simonica ovu promenu dobro podnosi? :P
Pozdrav za sveeeee!!
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

jesy napisao:samo da pozdravim malu Simonu,ljubi vas vasha jesy
Tetka Jesy, Mika, Oliverka, Savage rose + mali karavan mi vas sve puno pozdravljamo :D :D :D . Eto konacno smo stigle. :D :D
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Savage_Rose napisao::D :D :D :D :wink: Des macko ?Reko da se javnem,pa sta ti je sa fonom ? :roll: Brojis koliko ih je na netu a koliko,se slade:P :D :D :D ?Hajmo malena kumice smanji taj broj "negativaca" neka bude 69999 :D !Ides spavati?Samo da preletim ovo malo pa cu te zvati OKAC ? :wink: Znam da cu te malo daviti ,ali sta cemo ?MOramo malo :wink: !prijatno i VELIKI pozdrav za mladu mamu snsaru moju dlugalicu buducu na mnogo polja ,malisku nasu hijenu i za sve ljude dobre volje :D A ko ne prima pozdrave?Siroko mu polje :D !Kosovski Bozuru pozdrav za tebe OGROMAN kao nashe polje :wink: :D :D :D !Pozdrav za VAS OD MI nas drugara tri :wink: :D :D :D !!
Puno faja na pozdlavima. :D :D :D Mi smo dlugalice isplobale prvo pravo duze putovanje, ako ne racunam ono iz maminog sigurnog stomaka. Bilo je supeeerrrrr :D :D :D

Slika

Slika
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

dobro doshleeee,pozdravljam vas punooo,i ja sam bila na putu vecheras sam doshla,malo mi je vreme pokvarilo raspolozhenje ali sve u svemu bilo je SUPER
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

I nama vreme kvari ugodjaj vec dva dana. Kisa i hladno brrrr. :cry: :cry: Kako smo sinoce usle u kucu skoro da nismo izlazile napolje.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

snsara napisao:I nama vreme kvari ugodjaj vec dva dana. Kisa i hladno brrrr. :cry: :cry: Kako smo sinoce usle u kucu skoro da nismo izlazile napolje.
Evo i ja se dovukoh kuci !Napisat cu ti na pp gde sam bila :wink: Dobih pp od tebe i jako se radujem zbog tebe :D !Super srecko moja ,bash mi je drago da si uspela i da sad idesh dalje 8) Samo tako,kako kazu idemo dalje za iste pare :D :D :D !Vreme je i mene zezalo ali opet ,lepo je vucarati se :wink: (Josh ako je uspeshno ihaaaa?)!Pozdrav :P
Poz za sve koji zele da vide pozdrave a koji ne vide ili ne zele da vide ?Ne mogu pomoci slepcima (posebno ) onima koji nisu slepi od Boga nego od zlobe!
P.S
Vidim sad odjednom ,moda da se shareni po forumima !
Naumuchilo se ,nauchilo se :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !Konachno !Ja sam to vec izgustirala ali vOlem nije da ne vOOLem :wink:
Izvini na greshkama ,zurim sad sam ushla u kucu idem po zimnicu koju sam donela :wink: :D :D :D
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 08, 2008 4:17 pm
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

Pozdrav za sve !AAA tako skitnice :wink: ZnaM ja gde si se ti skitala :wink:
A sad spavash ?A meni se prica sa tobom :cry: Samo ipak hvala ti na onom :D !Mama mi rece da si mi ostavila :lol: :lol: :lol: Maaa ljubim ja teeebe doblice mojaaaa!Znas ti da ja sad luckam za vise nas :wink: !Ovde je lepo i mene paze i maze ali :cry: ponekad sam tako :cry: !Jedino kad pipnem tomacic odma se :D :D :D !A i sad ce drustvo po nas ,nedaju mi da budem :( !Tako to valjda biva ?Zna to mlada mamica snsara :wink: Zelim vam dobro zdravlje ,jer ovo je prvenstveno sajt za to zar ne? :roll: Idem ovu moju da budim ,prebit ceme :wink: !VELIKI prijateljski pozdrav od Nas !Cujem da je tu hladno ?I ovde Bogami :oops: sto kazu barbe puse bura :D
U dobru se ne povisi! U zlu ne ponizi ...

Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Uh bash mi je zima neshto :roll: Idem se obuci i idem malo na irtz igrati kviz sa drushtvom !Sad sam se naspavala :roll: !Bit ce nocas :roll: blejaze!Laku noc svima koliko vas ima !snsaro drzat cu ti figice i sledeci put .Poljubi mi plincezu josh jednom :wink: Ciaosssss! Laku noooc !!!!!!!!!!!! :P
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

Kakvo neposhtovanje same sebe, Mikaljo! Pa zashto nisi odgovorila na poruke,zelje i pozdrave svog alter ega, doktorke psihologije(?!) Rose Salvahe...ili smatrash da je kulturno samoj sebi se ne zahvaliti na lepim rechima...ili si zaboravila... :lol: :lol: :lol: c c c to nije lepo ponashanje :roll:
Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Chula sam se sa njom telefonom !"nauchnice" ako ti je to chime se bavish ?ONDA SVAKA TI CHAST!Mnogo truda je tu ulozeno nema shta za tracharenje po netu !I Chula sam se sa Ivkom a nju i ako ne zarezujete niti mene ?Kako Vam nije zao one hijenice!Imate li decu svoju ?Bojite li se Boga bedne ste!I ne obracajte mi se vishe!Nikoga nisam od Vas dirala Vama treba psihijatar Baltazaru :wink: :P Laku noc ili se tako kaze ili sa ili s ili ili Ili ? :roll: !Odgovorila sam ti i dosta nadam se?Jer gasim i idem ne pada mi na pamet sa Vama da trucam tu !A bila sam neku veche spremila se da udjem ,na temu kod Vas!I spremila neke slichitze torti i tako svashta neshto!I zamislim se :roll: Reko ,necu ona martat jedva cheka i vreba zrtve da bi pod*ebala nekoga .Necu da iritiram :roll: !Kad vidim ti doshla nigde nikoga ,od VELIKOG SLAVLJA ni V !Jbg a tu su hakale ovo ce,ono ce Ma jes vraga ni pozdravile te nisu ,ni sachekale ali shta da se radi ? :wink: :D Prijatno i laku nocccccccccc!!!!!!!!!!!!! :wink: :D :D :D
Slika
Neruda
Zaključana tema