Dj.Olivera napisao:Mikalja pratiš, pratiš onve zjbncj u seriji Da da, dobri M.Dinki uvek kaže nešto pametno.On je drugo koleno po babine linije od Boritadija Demokratikusa i uvek se pojavi kada ovi iz porodice Radikakusa nešto smeraju Joooj kako me oni Vučaleks i Tomanikol izluđuju
Pratim,pratim mila sve Mora se pratiti da ne budemo slepi kod "coravih ochiju"!Bash se iznerviram verovala ili ne? Idem da se tushnem !I da odmaram malo!Ceo dan sam mobilna bila !Laku noc svima koliko Vas god ima?Chuvajte mi se nedajte se sem nekom dobrom baaaji
___PozdravV za sve i kad odete na pavanje zelim Vam udoban i miran san !Otishla sam,odgegala se bolje reci
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Dj.Olivera napisao:Veni, vidi........hm kako se na latinskom kaže odoh????
Pa lepo ,kaze se ODOH !Pozdravljam sve i odoh da gledam TV!Nadam se da ce biti neshto za moju dushu?
Pozdrav za sve devojchitze a snsari mojoj zelim sve naj bolje na novom poslu!Samo napred dushice moja!Snsara nam je pochela raditi neshto !Ali nije to za net Laura iz Magistrature PozdraVvv i budite mi dobre !
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
jesy napisao:a ti djolja lepooo zhivish u CG a pratish nashu politiku,lepo je to od tebe pozzz
Da Đesika, leti živim u CG. Nasledila sam od baba Mirune i đeda Nika čamac i staru kuću na Bojani. Tu je blizu ona plaža ...znaš...sunčam se, kupam, pecam....joooj da me vidi moja mila majka!
Pa lepo ,kaze se ODOH !Pozdravljam sve i odoh da gledam TV!Nadam se da ce biti neshto za moju dushu?
Pozdrav za sve devojchitze a snsari mojoj zelim sve naj bolje na novom poslu!Samo napred dushice moja!Snsara nam je pochela raditi neshto !Ali nije to za net Laura iz Magistrature PozdraVvv i budite mi dobre !
Ahaaaaa Ferkonja joj ne da da se javi Mislila sam da je Simona zeki
Ahaaaaa Ferkonja joj ne da da se javi Mislila sam da je Simona zeki
A nije Ferkonja u pitanju To meni neshto izletelo asocijacije neke na Magistra -turi te mi na pamet dodje ona serija i knjiga u Magistraturi i glavni junak (lik ) Laura a da,da i Ferkonja hehe !Ovaj put nije Ferkonja joj prepreka nego njoj je izletelo neshto vanredno, mnogo primamljivo i samo malo vishe radi na tom !Simona je fala Bogu dobro !!Pozdrav za sve i laku noc !Udje samo da pogasim ovo chudo od PC-a pa idem ,neki mi zaseli tu A i nisu morali bash Pozdrav za sve dame bile s`nekim ili same? Laka vam noc bila!!!!!!!!!!!
Neruda
snsara napisao:Uh, uh opasna ova metla Doblo jutro svima Danas je veliki dan. video linkom cu predstaviti svoj rad na savetovanju u varazdinu. Drzite mi fige
Dooblo juuutlo !Veliki dan znam,i setila sam te se NOCAS !Reko sad snsara ni oka ne sklapa Zelim ti da uspesh danas i ne samo danas!Da se vratish SRECNA I ZADOVOLJNA!Javni shta je i kako je bilo!!!Ja sad idem do Smedereva kod sestre ali vrcem se vecheras (nadam se?)Puno pozdrava za tebe i za Simonche!Sad cu skloniti metlu !Ja miiiiiislila nocas ce biti zuuurke svuuuda Pa reko nek se metla nadje za krsh i lom !Ali izgleda nishta nije bilo tako da ne treba ni metlica Gde se god mnogo buche tu vashara nema Samo govedo ostane .Pozdrav za tebe Simonche i za sve na sajtu!Javni shta si uradila!Drzim ti fige i NESRECU a sreca neka ide sa tobom
Neruda
Mikalja baš mi je žao što nisi imala priliku da novom metlom očistiš lom posle vašara. Ispalile te drugarice sa teme, ništa od vašara a ti se baš uparadila Nema veze, metla uvek valja ...a ostalo ti i GOVEDO Jbg što nisi svratila na alapače tamo je uvek veselo, žuraje do zore, imale smo i tooooooooortu ....
Dj.Olivera napisao:Mikalja baš mi je žao što nisi imala priliku da novom metlom očistiš lom posle vašara. Ispalile te drugarice sa teme, ništa od vašara a ti se baš uparadila Nema veze, metla uvek valja ...a ostalo ti i GOVEDO Jbg što nisi svratila na alapače tamo je uvek veselo, žuraje do zore, imale smo i tooooooooortu ....
Pa teta Dj.Olivera ovde zurku je trebala da pravi nashe devojche Simonica sa svojim drushtvom i valcerima!I jako se radujem kad budu tu i nije mi teshko da budem dechitzi ni chistachica a ni GOVEDO !Bolje i njima nego nekom drugom!Ispalile me dlugalice moje majene srece moje !A neka sam GOVEDO!To su plemenite zivotinje ,nisam ishla ni na jednu temu i ne volim da iritiram nikoga ! A sad pogledah ni tamo nije bilo bash ono neko poselo !Mada je TREBALO!
Pozdrav !Napolju je zasu ,sad se dovukoh idem piti kafu da se malo povratim ili ti povrnem a poshto mi je svekrva skuvala ?Mozda se i izvrnem !Ali mala shteta i zato !!!!!!!
Neruda
Des macko ?Reko da se javnem,pa sta ti je sa fonom ? Brojis koliko ih je na netu a koliko,se slade:P ?Hajmo malena kumice smanji taj broj "negativaca" neka bude 69999 !Ides spavati?Samo da preletim ovo malo pa cu te zvati OKAC ? Znam da cu te malo daviti ,ali sta cemo ?MOramo malo !prijatno i VELIKI pozdrav za mladu mamu snsaru moju dlugalicu buducu na mnogo polja ,malisku nasu hijenu i za sve ljude dobre volje A ko ne prima pozdrave?Siroko mu polje !Kosovski Bozuru pozdrav za tebe OGROMAN kao nashe polje !Pozdrav za VAS OD MI nas drugara tri !!