DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

snsara napisao:Ma jel vidite kako imamo lepu zuricu :D :D :D. Ma tetka Oliverka pozajmicemo i tebi fenic da i ti imas lepu zuricu :D :D :D . A mozes da nam i dalje saljes linkve za lepu muzikicu :D :D :D
Da,da jepu flizulicu je Simonica napjavila i doleteo odma plinc sa luzicom ,da joj svila selenadicu !I sad je zamolio za valcelic, jepo iglaju hehehe :D :D :D (lomantitzno, apsolutno lomantitznono) A onaj gole komsija lubomolni izneo ladio ,samo Simonica ga i ne gerda :x lomantika je pobedila :wink:
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

pozdrav za pirinchane dame
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

mikalja napisao:
mikalja napisao:
Dj.Olivera napisao:Mikaljo mogla bi da mi pozajmiš fen za kosu, moj se pokvario :cry: :cry:
E sada ćeš da me iskuliraš ali nema veze. Kako ono kažu "tante za kikiriki" :lol: :lol:[/quote
Zurim Dj.Olice , ostavila sam ti tamo na onom sanducetu fenic !Sutla cu ti kupiti dlugi nemoj pacesh :D :D A ovaj je maji za Simonicu ,samo moze posluziti :wink: :D :D :D Caos jub Vas sve :)
Nije bash malo da bi bilo ne vidljivo TOLIKO :oops: !
Pozdrav!!!!!!
Jooooj Mikalja IZVINI :roll: Ne mogu biti na dva mesta u isto vreme....mislim...mavkice sam na forumu a mavkice pratim ova dešavanja u Skup....ups....španskoj seriji :roll: Konačno, nakon 3650 dana kraj maratonske serije, a ja ne smem da propustim završetak jedne noćne more :roll: E ja se uživela a ne pitam pratiš li tu seriju... ma znaš one dve porodice Demokrantikos i Radikukus??' Radikukus stalno nešto spletkari protiv ove divne i otmene porodice i...eee evo počinje ponovo odoh da gledam :roll:
P.S. Fen sam ti ostavila kod komšinice. Nisi bila tu kada sam te tražila.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dj.Olivera napisao:
mikalja napisao:
mikalja napisao: Nije bash malo da bi bilo ne vidljivo TOLIKO :oops: !
Pozdrav!!!!!!
Jooooj Mikalja IZVINI :roll: Ne mogu biti na dva mesta u isto vreme....mislim...mavkice sam na forumu a mavkice pratim ova dešavanja u Skup....ups....španskoj seriji :roll: Konačno, nakon 3650 dana kraj maratonske serije, a ja ne smem da propustim završetak jedne noćne more :roll: E ja se uživela a ne pitam pratiš li tu seriju... ma znaš one dve porodice Demokrantikos i Radikukus??' Radikukus stalno nešto spletkari protiv ove divne i otmene porodice i...eee evo počinje ponovo odoh da gledam :roll:
P.S. Fen sam ti ostavila kod komšinice. Nisi bila tu kada sam te tražila.
Da ,da pratim kako ne?Nasla sam fenic :D !Idem i ja laku noc i pozdrav svima !Samo sam provirila i odlazim Dj.Olivera Pozdravche i za sve koje nisu tu damice i koje ce nocas da svrate tek :D :D :D
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

kod nas i danashnji dan prodje bez kishe,vreme je odvratno,pozdravljam vas punoooo
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

Joj tetka Mika dobla ova lomantika .... :D :D :D jel vidis kako zanosno iglam ... a komsija je gori od spanskih serija. Samo nesto gviri i menja stanice :D :D :D

Tetka Jesy hajde da meteroopatimo zajedno, a tetka Mika ne moj sad da bezis iz ovog finog drusta :wink: :wink:

PS. Jepo je biti nudista :wink: :wink:
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

snsara napisao:Joj tetka Mika dobla ova lomantika .... :D :D :D jel vidis kako zanosno iglam ... a komsija je gori od spanskih serija. Samo nesto gviri i menja stanice :D :D :D

Tetka Jesy hajde da meteroopatimo zajedno, a tetka Mika ne moj sad da bezis iz ovog finog drusta :wink: :wink:

PS. Jepo je biti nudista :wink: :wink:
Des te culice moje? :D :D :D Da vas samo jubnem ,vidim ovde se nocas banchilo :D !Ali neka,neka sad ce tetka Mika pocistiti ovo da nasa plinceza moze nastaviti sa flentovanjem :wink: I ide da plati skupstinu da nesto ne zablLaju :D :D :D !
Pozdrav za sve pirinchane dame i uopshte sve sa foruma :wink:
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Jaaaaaoj mama Saaalo vidi onog gole blezoblaznika :o Podize mi suknjicu moju jepu :cry: A ja vojimm mog lomanticnog detzkitza nek onaj clkne pukne :oops: Istela sam ga napoje :p Pokazaja mu vlata da,da!
:D :D :D :wink:
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

pozdrav za simonu nadam se da je lepo spavala,a sve ostale pozdravljam narochito divlju ruzhu,shta li je sa njom nejavlja se???
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

Pozdrav i tebi Đesii! Tccc, nisi pazila na času :evil: Ruža , Ken i njihova beba su na Rajskom ostrvu. daleeeeko i van dometa su. :roll:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

Oooo pa nisam primetila,samo vidim ne javljaju se :o :o :o sada sam stavila cvike i sledeci put cu pratiti shta se deshava,pozzzz
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Pozdrav JESY Dj.Oli Snsara Simonice nasha mala!I svi koji svrate ovde!Sad sam upala u kucu i idem ,evo poche intervju M.Dinkica,mozda neshto pametno se i chuje?Ljub Vas sve i lepo mi pajkite ako se ne vrnem posle :wink: Nadam se da ste mi dobro SVI?
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

Mikalja pratiš, pratiš onve zjbncj u seriji :lol: :lol: :lol: Da da, dobri M.Dinki uvek kaže nešto pametno.On je drugo koleno po babine linije od Boritadija Demokratikusa i uvek se pojavi kada ovi iz porodice Radikakusa nešto smeraju :lol: :lol: :lol: Joooj kako me oni Vučaleks i Tomanikol izluđuju :evil:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

a ti djolja lepooo zhivish u CG a pratish nashu politiku,lepo je to od tebe pozzz
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

8) 8) 8) sada vas sve vidim 8) 8) 8) kako su mi lepe cvike,sada necu nishta propustiti,laku noc vam zhelim
Zaključana tema