Da,da jepu flizulicu je Simonica napjavila i doleteo odma plinc sa luzicom ,da joj svila selenadicu !I sad je zamolio za valcelic, jepo iglaju hehehesnsara napisao:Ma jel vidite kako imamo lepu zuricu![]()
![]()
. Ma tetka Oliverka pozajmicemo i tebi fenic da i ti imas lepu zuricu
![]()
![]()
. A mozes da nam i dalje saljes linkve za lepu muzikicu
![]()
![]()
DIJETA SA PIRINČEM
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- mikalja
- Stalni član

- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
- Dj.Olivera
- Stalni član

- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm
Jooooj Mikalja IZVINImikalja napisao:mikalja napisao:Nije bash malo da bi bilo ne vidljivo TOLIKODj.Olivera napisao:Mikaljo mogla bi da mi pozajmiš fen za kosu, moj se pokvario![]()
![]()
E sada ćeš da me iskuliraš ali nema veze. Kako ono kažu "tante za kikiriki"![]()
[/quote
Zurim Dj.Olice , ostavila sam ti tamo na onom sanducetu fenic !Sutla cu ti kupiti dlugi nemoj pacesh![]()
A ovaj je maji za Simonicu ,samo moze posluziti
![]()
![]()
![]()
Caos jub Vas sve
!
Pozdrav!!!!!!
P.S. Fen sam ti ostavila kod komšinice. Nisi bila tu kada sam te tražila.
- mikalja
- Stalni član

Da ,da pratim kako ne?Nasla sam fenicDj.Olivera napisao:mikalja napisao:Jooooj Mikalja IZVINImikalja napisao: Nije bash malo da bi bilo ne vidljivo TOLIKO!
Pozdrav!!!!!!Ne mogu biti na dva mesta u isto vreme....mislim...mavkice sam na forumu a mavkice pratim ova dešavanja u Skup....ups....španskoj seriji
Konačno, nakon 3650 dana kraj maratonske serije, a ja ne smem da propustim završetak jedne noćne more
E ja se uživela a ne pitam pratiš li tu seriju... ma znaš one dve porodice Demokrantikos i Radikukus??' Radikukus stalno nešto spletkari protiv ove divne i otmene porodice i...eee evo počinje ponovo odoh da gledam
![]()
P.S. Fen sam ti ostavila kod komšinice. Nisi bila tu kada sam te tražila.

"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
- snsara
- Aktivan član

- Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
Joj tetka Mika dobla ova lomantika ....
jel vidis kako zanosno iglam ... a komsija je gori od spanskih serija. Samo nesto gviri i menja stanice
Tetka Jesy hajde da meteroopatimo zajedno, a tetka Mika ne moj sad da bezis iz ovog finog drusta
PS. Jepo je biti nudista

Tetka Jesy hajde da meteroopatimo zajedno, a tetka Mika ne moj sad da bezis iz ovog finog drusta
PS. Jepo je biti nudista
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

- mikalja
- Stalni član

Des te culice moje?snsara napisao:Joj tetka Mika dobla ova lomantika ....![]()
![]()
jel vidis kako zanosno iglam ... a komsija je gori od spanskih serija. Samo nesto gviri i menja stanice
![]()
![]()
![]()
Tetka Jesy hajde da meteroopatimo zajedno, a tetka Mika ne moj sad da bezis iz ovog finog drusta![]()
![]()
PS. Jepo je biti nudista![]()
Pozdrav za sve pirinchane dame i uopshte sve sa foruma

Neruda
- Dj.Olivera
- Stalni član

- mikalja
- Stalni član

Pozdrav JESY Dj.Oli Snsara Simonice nasha mala!I svi koji svrate ovde!Sad sam upala u kucu i idem ,evo poche intervju M.Dinkica,mozda neshto pametno se i chuje?Ljub Vas sve i lepo mi pajkite ako se ne vrnem posle
Nadam se da ste mi dobro SVI?

Neruda
- Dj.Olivera
- Stalni član