DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

snsara napisao:Hej devojke gde ste :D :D :D Eto nas bar na kratko :D :D :D :D Mika, Jesy, Oliverka ,,,,,,, juuuhhhhuuuuu
Oliverka je u gužvi ( ima goste-dragu VADIDUSHU :wink: ) ali čim bude sama eto je da se malo druži sa Simonom. Za sad poljubac :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

Idem devojke moje ,barene i ne barene :wink: !Mozda se javim posle,jer izgleda da se ovde ima vishe vremena za chat i pisanje po kompu ,kada se
"ode" na 'put" i to "jaako dalek" nego kad si kuci !Mada ce mi biti zao ostaviti moje drushtvo ipak cu se javiti volim vise PC :roll: A ako se ne javim shvatit ce te me i znajte da Vas Volim puuuuno ali ipak treba da iskoristim svaki minut van kuce zar ne :wink: :D ?Idem sushiti kosu mozda mi naleti neki chika za cmokic ovaj :oops: !Pozdrav i chuvajte mi se!Hijena me je jako obradovala malopre :D Bit ce ona DOBRO!Pozdravchic za sve a Monicu bubim puno i napisala sam joj tamo da i ona moze rostiljica dzigice pomalo :wink:
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

Mikaljo mogla bi da mi pozajmiš fen za kosu, moj se pokvario :cry: :cry:
E sada ćeš da me iskuliraš ali nema veze. Kako ono kažu "tante za kikiriki" :lol: :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

[quote="Dj.Olivera"]Mikaljo mogla bi da mi pozajmiš fen za kosu, moj se pokvario :cry: :cry:
E sada ćeš da me iskuliraš ali nema veze. Kako ono kažu "tante za kikiriki" :lol: :lol:[/quote
Zurim Dj.Olice , ostavila sam ti tamo na onom sanducetu fenic !Sutla cu ti kupiti dlugi nemoj pacesh :D :D A ovaj je maji za Simonicu ,samo moze posluziti :wink: :D :D :D Caos jub Vas sve :)
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

Ma jel vidite kako imamo lepu zuricu :D :D :D. Ma tetka Oliverka pozajmicemo i tebi fenic da i ti imas lepu zuricu :D :D :D . A mozes da nam i dalje saljes linkve za lepu muzikicu :D :D :D
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

A tetka Mika najjepse je bez gaca :D :D :D . A majopre me nisi videla kad sam virila :wink: :wink: :D :D :D

Slika

Slika
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

pozdravljam dame na temi pirincha,ja danas shetalaaaa,tek sada sam sela da iskuckam neki post,poseban pozdrav Simoni,ljubi vass sveee Jesy
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

djolja nije ti valjda svekriva u gostima???ako je svekrva onda je opravdano,slatka mama treba da se isposhtuje,pozzzz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Puno hvala tetka Jesy na pozdravima :D :D :D

Kod nas je upravo bilo veliko nevreme. Od 8 - 10 je tutnjalo, pucalo i pljustalo sve u sesnaest. Pola grada je ostalo bez struje.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Pre toga je bilo strava toplo - 37C. O uticaju takvog vremena na Simonu i da ne govorim. Celo posle podne je bila osamucena i kenjkava, plakala je da jede a nije nista htela jesti. Samo je donekle htela piti vodu. Na kraju je zaspala posle 2 sata mucenja kad se nevreme smirilo.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

Jesy pa ti znaš japanski????? Mislim kao bi inače ukapirala da mi je svekrva u gostima??? :lol: Pa da, kapiram! :wink: Vi dole na Kosovu imate KFOR i naučili ste sve svetske jezike :roll:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Zive li ste damice ? :roll: Kod mene je nevreme super proshlo !Poshto sam ja metereopata gora od plinceze Simone i nikako ne mogu lezati a kamoli pavati a vrishtala bi :cry: samo nece niko da me nosa :lol: :lol: Sreca te sam bila u drushtvu i niko nije spavao pa sam imala drustvo za blejazu i tako sam super proshla :D !Zato me sad glava odvaljuje koliko me boli :oops: Pozdrav za sve damice a plincezu Simoni naj vishe :lol:
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dj.Olivera napisao:Mikaljo mogla bi da mi pozajmiš fen za kosu, moj se pokvario :cry: :cry:
E sada ćeš da me iskuliraš ali nema veze. Kako ono kažu "tante za kikiriki" :lol: :lol:
Nadam se da si nashla fenic?Ostavila sam ti ga tu ,pa vidim ne kazesh nishta,ili nisi ga videla ili opet igrash zmurke :-? ?????
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

mikalja napisao:
Dj.Olivera napisao:Mikaljo mogla bi da mi pozajmiš fen za kosu, moj se pokvario :cry: :cry:
E sada ćeš da me iskuliraš ali nema veze. Kako ono kažu "tante za kikiriki" :lol: :lol:[/quote
Zurim Dj.Olice , ostavila sam ti tamo na onom sanducetu fenic !Sutla cu ti kupiti dlugi nemoj pacesh :D :D A ovaj je maji za Simonicu ,samo moze posluziti :wink: :D :D :D Caos jub Vas sve :)
Nije bash malo da bi bilo ne vidljivo TOLIKO :oops: !
Pozdrav!!!!!!
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

snsara napisao:A tetka Mika najjepse je bez gaca :D :D :D . A majopre me nisi videla kad sam virila :wink: :wink: :D :D :D
Hahahahah :D To si je ti nagovorila :oops: Vidim ja neki mishic vili maji !skloni je da se obuchem uplasit ce se plinceza od gologuze :lol: :lol: :lol: Ja cu sedeti u vodi fok se Monica ne kloni (slamota me ) :D :D :D !Joj ljubim je sjatku :P :D
Slika
Neruda
Zaključana tema