DIJETA SA PIRINČEM
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
- Dj.Olivera
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm
Sram te bilojesy napisao:eeee stigoh i ja da se javim,danas sam shetala,bila sam kod svekrve u selo,kazhu treba malo da shetam pa bolje da ja idem kod nje nego ona kod mene,a poshto tamo ima ribnjak sa pastrmkama kupih 10 kg pastrmki kod nje u selu smo sve ochistili i malo pre dodjosmo,samo da vas pozdravim

Ej a gde ti je taj ribnjak???? U mom mestu je bio veliki ribnjak, motel...bilo je pastrmkica za izvoz

- Dj.Olivera
- Stalni član
- Dj.Olivera
- Stalni član
- snsara
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Princeza je u carstvu snova, a i mama ce nadam se .....mikalja napisao:Ja reko da provirim da vidim ima li nashe princeze iz nabavke?Simonice majeno moje lepo mi lalkaj pa se chujemo posle !Jubim te puuuno puuuno puuuno !A sa mamom cu se chuti vetj!Laka notj!!!!!

Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Nisam mogla dochekati Vas sinoc !Idem sad da chitam pp vidim da ima!Jepo moje pavkalo sinoc hvala Bogu i nadam se da je nocas pavkala bolje plinceza bila u nabavci kao pjavaaaa!Mene vreme ubi tj glava me odvaljujesnsara napisao:Princeza je u carstvu snova, a i mama ce nadam se .....mikalja napisao:Ja reko da provirim da vidim ima li nashe princeze iz nabavke?Simonice majeno moje lepo mi lalkaj pa se chujemo posle !Jubim te puuuno puuuno puuuno !A sa mamom cu se chuti vetj!Laka notj!!!!!![]()
![]()

"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
- mikalja
- Stalni član
snsara napisao:SAmo da se javnem pred carstvo snova ..... dan je bio dug i uzbudljiv, gostiju dosta ali neka. Bilo nam je lepo, a pavanje ..... promenljivo oblacno![]()
![]()
![]()

"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
- mikalja
- Stalni član
Heeej de je moja vojchica
!Mikalja joj bija majo u skitnji .AAAAAAA poshto je taamo bijo mnoogo jeepo nije mi padalo na pamet da kuckam po kompu!Moje devojchice se nece najutiiti na mene
Jer one znaju da ih puno puno jojimm !Bija sam majo u vucanju ,kupanjac drushtvo chavrljanje sv u svemi preedivno !Sad sam stigla kuci
i vec bi se vratila !Ali nema veze SAMO DA VAS obidjkem ,pozdravim i idemo svi na vecheru da nastavimo od nocas luperajku (dodushe ,ja bez alkohola) Ali nema veze !Chak smo se i nocas kupali (noc je bila pretopla) nisam SImonice bila gole guze
slaaaaaamota jelde?
Idem da se okupam i spremam se za klissssss!Vidis simona kako se ja pupam u kadi
Oce neko da vili a ja navuchem ono i buc doope u vodu
!Pozdrav za sve!
Pichim

Pichim

Neruda