DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

Ja reko da provirim da vidim ima li nashe princeze iz nabavke?Simonice majeno moje lepo mi lalkaj pa se chujemo posle !Jubim te puuuno puuuno puuuno !A sa mamom cu se chuti vetj!Laka notj!!!!! :D
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

jesy napisao:eeee stigoh i ja da se javim,danas sam shetala,bila sam kod svekrve u selo,kazhu treba malo da shetam pa bolje da ja idem kod nje nego ona kod mene,a poshto tamo ima ribnjak sa pastrmkama kupih 10 kg pastrmki kod nje u selu smo sve ochistili i malo pre dodjosmo,samo da vas pozdravim
Sram te bilo :roll: ...a poštovanje....a ljubav prema svekrvi.... :lol: :lol: :lol: kako sam ja moju dovela u goste :wink: tzzz...ova današnja omladina..... :roll: :roll:
Ej a gde ti je taj ribnjak???? U mom mestu je bio veliki ribnjak, motel...bilo je pastrmkica za izvoz :lol:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

ovaj je na jezeru Gazivode na oko 20 km od mitrovice,tuo je u Ibarskom kolashinu,a moja svekrva zhivi na samom jezeru,a koji je ribnjak bio blizu tvog mest???
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

Motel "RIBNJAK" a i ribnjak se zvao "RIBNJAK" :lol: :lol:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

daaa u Istoku,bila sam jednom tamo ali kao uchenica,nekada je bilo prelepo,kolko je to bilo udaljeno od Peci???
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

jesy napisao:daaa u Istoku,bila sam jednom tamo ali kao uchenica,nekada je bilo prelepo,kolko je to bilo udaljeno od Peci???
BINGO!!!! 27 km.
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

mikalja napisao:Ja reko da provirim da vidim ima li nashe princeze iz nabavke?Simonice majeno moje lepo mi lalkaj pa se chujemo posle !Jubim te puuuno puuuno puuuno !A sa mamom cu se chuti vetj!Laka notj!!!!! :D
Princeza je u carstvu snova, a i mama ce nadam se ..... :D :D :D
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

snsara napisao:
mikalja napisao:Ja reko da provirim da vidim ima li nashe princeze iz nabavke?Simonice majeno moje lepo mi lalkaj pa se chujemo posle !Jubim te puuuno puuuno puuuno !A sa mamom cu se chuti vetj!Laka notj!!!!! :D
Princeza je u carstvu snova, a i mama ce nadam se ..... :D :D :D
Nisam mogla dochekati Vas sinoc !Idem sad da chitam pp vidim da ima!Jepo moje pavkalo sinoc hvala Bogu i nadam se da je nocas pavkala bolje plinceza bila u nabavci kao pjavaaaa!Mene vreme ubi tj glava me odvaljuje :-? Ljub Vaas :wink: Idem da vidim fta ste kupije Vas dve devojchicee :wink:
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

pozdrav za pirinchane dame i zhelim vam prijatan dan
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Samo da se javim i da Vam pozelim "srecno kuckanje po sajtu" !Da vam kazem da "mislim stalno na Vas" i da Vas "Volim" i da mi se ne umorite :roll: :o
Ne mogu bez Vas :o :lol: :lol: :lol: :lol: hahahaahaha
Buaaaaaa :cry:
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

SAmo da se javnem pred carstvo snova ..... dan je bio dug i uzbudljiv, gostiju dosta ali neka. Bilo nam je lepo, a pavanje ..... promenljivo oblacno :cry: :D :D :D

Slika

Slika
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

samo neka pevaaaa,to pevanje je najlepshe pevachica majkina,pozdravljam vas :D :P :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

snsara napisao:SAmo da se javnem pred carstvo snova ..... dan je bio dug i uzbudljiv, gostiju dosta ali neka. Bilo nam je lepo, a pavanje ..... promenljivo oblacno :cry: :D :D :D
:D :D :D Vas dve se ovako cheshkite dok ne zapajkite :wink: Snsara i Plinceza :D :D :D !Znachi dan je bio paklen za medalju :-? Ljub Vas :D
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Hej devojke gde ste :D :D :D Eto nas bar na kratko :D :D :D :D Mika, Jesy, Oliverka ,,,,,,, juuuhhhhuuuuu

Slika

Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Heeej de je moja vojchica :D :D :D !Mikalja joj bija majo u skitnji .AAAAAAA poshto je taamo bijo mnoogo jeepo nije mi padalo na pamet da kuckam po kompu!Moje devojchice se nece najutiiti na mene :P Jer one znaju da ih puno puno jojimm !Bija sam majo u vucanju ,kupanjac drushtvo chavrljanje sv u svemi preedivno !Sad sam stigla kuci :oops: i vec bi se vratila !Ali nema veze SAMO DA VAS obidjkem ,pozdravim i idemo svi na vecheru da nastavimo od nocas luperajku (dodushe ,ja bez alkohola) Ali nema veze !Chak smo se i nocas kupali (noc je bila pretopla) nisam SImonice bila gole guze :P slaaaaaamota jelde? :D Idem da se okupam i spremam se za klissssss!Vidis simona kako se ja pupam u kadi :wink: Oce neko da vili a ja navuchem ono i buc doope u vodu :D :D :D !Pozdrav za sve!
Pichim :wink:
Slika
Neruda
Zaključana tema