DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

Jesy iskreno ni ja ne razumem ali se nadam da će nam Snsara to već nekako pojasniti. Osećam da je neko naljutio :evil:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

snsara napisao:Eto me. pp stigle uredno, sve OK :D :D :D
Mudrice jedna!Kazes meni neces moci ovde veceras i posaljs mi pp Ja do sad kucala ti tamo metar i po !I sad idem ne mogu vishe ni chitati ni pisati !Glava mi kao cocin bubanj!Sutra cu chitati postove !Laku noc svima i lepo pavkajte! :wink:
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

jesy napisao:dobro veche vam zhelim,samo da vidim shta radite,mika poshalji ceri 1000.000 pozdrava od vesele druzhine,pozzz
Hocu hvala mila JESY :D Celo popodne trchkam i gledam shta da ubacim ?Cale vec :oops: sramota ga od dechka :P :D :D :D Ali?Shta da mu radim ?:)Cmokic Idem bash sam se smorila !I Snsarica mi je neshto :-? neraspolozena trazi neshto po netu bit ce ona super!Ljubim Vas sve :D :D :D
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dj.Olivera napisao:Snsara gde vidiš pacijente sa ružnim i pakosnim glavama :roll: Brrrr jesu li to vanzemaljci??? :cry: :cry: plašim seeee
Ne brini to je ona videla mene nad morem :wink: Mozda joj lichim na vanzemaljca? :roll: :D :D :D Cmok i laku noc :D !!!!!
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Aaaha snsara :roll: Pa ko razume razumece a ko nije razumeo i ne mora!! :wink: :D :D :D Lepo ti pajki laku noc i ljubi Simonche malo :wink: :D :D :D Za toalet sui u pravu 100% :wink:
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

Dj.Olivera napisao:Snsara gde vidiš pacijente sa ružnim i pakosnim glavama :roll: Brrrr jesu li to vanzemaljci??? :cry: :cry: plašim seeee
Oliverka ko i sve kukavice kriju se :wink: :wink: :wink:
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

snsara napisao:
:D :D :D :D :wink:
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Nestajem caosssss :wink: :D :D :D
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

snsara napisao:
Tzzz....ima gi raznih :wink:
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

Laku noc i dobro vece zemljo snova :D :D :D
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dobro jutro svima!Lep i prijatan dan Vam zelim :wink:
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

mikalja napisao:
Ne brini to je ona videla mene nad morem :wink: Mozda joj lichim na vanzemaljca? :roll: :D :D :D Cmok i laku noc :D !!!!!
Kao prvo zelim da te pozdravim !A drugo imam jedno pitanje za tebe ?Vidim da me izbegavash ili ti qlirash ,pa kad je vec tako bilo bi lepo da mi kazesh ZASHTO?SAMO prosto pitanje ?ZASHTO?Mislim da ti malo osvezim pamcenje ,josh dok si bila na temi mislim tvojoj?beshe GLADOVANJE ako se ne varam a moze se i proveriti da sam jedina ja se javila na tvojoj temi tamo i tako si pochela sa kontaktima ovde tj na ALAPAcHAMA!Koliko se secam ,lepo sam te i od srca prihvatila i nikad ti nisam ruznu rech uputila(NAPROTIV)!Veruj da je jako providno koliko me ti izbegavash ,ja nikad nisam bila nichija marioneta pa necu ni na netu !Koliko god mogu i ako mogu pomognem drugima,samo veoma dobro chitam izmedju redova i mogu da se zezam do besvesti ,samo ne dozvoljavam nikom da mu budem krpenjacha !Da me uzima po potrebi kad mu je do igre i baca u korpu kad mu naleti neko ko ce da igra po muzici koju on /na svira!Oseti se to veruj, da ti nesmesh da se javljash kad bih pozelela da ne bih izgubila mesto marionete !Pa dobro ,jednom ti reche da si ti iz MIRJANA ,ako je to takvo pravilo kod Vas neka bude !Samo sam zelela da kazem da osetim i da KAZEM to !Shta da radim?Kad sam takva ?I nebih me chudilo da sad dodje pojachanje (za svadju) kao svuda i uvek!Ali ja ne da ne znam da odgovaram ,nego naprosto smeshne su mi one grupice po netu ,tipa ?Ajmo evo je i blkjjhftty :o
Toliko od mene samo sam htela da kazem shta mislim ,napisala bih ti pp ,samo negde naletih da pishesh da ti to slabo chitash pa sam stavila ovde da ima se shta da se lektorishe :wink: !Mislim nije to bash lepo ,samo ako ti zelish,morash ili hocesh tako nema problema!Obilazit cu te u velikom krugu !Prijatno i zelim ti sve naj bolje tebi,sincheku i uopshte tvojoj porodici!!!!
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

Upsss....šamar bez najave... :lol: Sada bih trebalo da okrenem i drugi obraz ( mirjansko pravilo) i ne odreagujem na ovaj stampedo :lol: :lol:
Sve si pobrkala draga moja Mikaljo :roll: Ja sam "Anđolina cura fina" i komuniciram samo kada mi se obrate. Pročitaj malo bolje sve do sada napisano i videćeš da nikoga ne provociram( izuzev Zeljane i Marsa na početku). Pažljivo čitam sve teme na forumu ali se najradije zadržavam na Alapačama jer je tu, u sitne sate, zezanje i opuštanje do besvesti :lol:
Btw, Samo licemerima i gordim ljudima je teško da kažu IZVINI ...smerni ljudi sa tim nemaju problema. Ja nisam gorda i licemerna (a ni toliko smerna!!!) ali za sada ne osećam potrebu da se bilo kome izvinjavam.Ja se samo dobro zabavljam, a još kada naletim na srodne duše onda je to luuuudiloo.
Hvala ti na dobrim željama, isto želim i tvojoj porodici. Opusti se i zezaj to je lek za dušu :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dj.Olivera ::
Snsara gde vidiš pacijente sa ružnim i pakosnim glavama Brrrr jesu li to vanzemaljci??? plašim seeee
Ne brini to je ona videla mene nad morem Mozda joj lichim na vanzemaljca? Cmok i laku noc !!!!!
Btw, ni ono gore nije bilo obracanje ? :roll: Ok !!!Verovatno postadoh ne vidljiva ,pa me lako preskochiti !Morat cu vece animacije stavljati da se bolje vidim !A i ujedno "obozavaju" ovde "takve animacije" moram potraziti popodne BIG IMAGE !!!
:wink: :D :D :D
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

eeee stigoh i ja da se javim,danas sam shetala,bila sam kod svekrve u selo,kazhu treba malo da shetam pa bolje da ja idem kod nje nego ona kod mene,a poshto tamo ima ribnjak sa pastrmkama kupih 10 kg pastrmki kod nje u selu smo sve ochistili i malo pre dodjosmo,samo da vas pozdravim
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Zaključana tema