DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od snsara »

Mika javni je su li ti stigle pp
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Dj.Olivera napisao:Mikaljo srećan rođendan i dobar provod sa prijateljima.
Ovaj tvoj kum ( pola grk, pola italijan) veze na srpskom za 10. Zašto imam osećaj da si ga ti uzela pod svoje i naučila ga našim dobrim starim običajima ?! :lol:
Hvaala ti dushitze moja i izvini shto tek sad odgovaram !Ali zaseli podobro nocas jedva sam se domogla kreveta :wink: A za Kena shto pitash za Srbski?Nisam ga ja uzela pod svoje ,on od 9-e god je ziveo malo u Srbiji malo i Grchkoj !Njegov otac je radio u ambasadi dugo dugo !A majka mu je jako malo ovde zivela !Tako da mu je mama Italijanka i on ima i tamo dosta rodbine po majci ali preovladali su geni od caleta!Imaju tamo fabrike, a on naj vishe je ovde ziveo !Mada krv nije voda vuche ga tamo!Jesam na nju uticala koliko god sam mogla!Mama njena je venchala moj ujaka!Kuma starija zena ali je i dama i drugar samo takav!On je predivan veruj i kazem njoj drzi to ludo jedna :wink: (znam ako ovo rochitaju da se nece ljutiti na mene) jer znaju koliko ih volim :D !E odatle on zna nashe obichaje ,proju pogotovo i sve od kukuruznog brashna ali uz pechenje i vino :wink: :D :D :D !Hvala josh jednom Olivera i sve naj bolje i tebi i tvojoj porodici! KISSS
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

snsara napisao:Mika javni je su li ti stigle pp
Jesu lepa moja snsara !Dobila sam pp i morala sam koju :cry: :cry: :cry: pustiti kad si mi pisala za moje dete !Hvala ti mnogo !Odgovariyt cu posle na pp bash mi se nakupilo ,pa cu popodne sesti i svima odgovoriti!Hvala mnogo i necu zaboraviti na cestitkama i lepim zeljama !Veruj nikom ne ostajem duzna!Ljubim i tebe i Simonche nashe :P :D :D :D
P.S
Avatar je superrr :D :D :D :D bjesice bash je oridjinale :D :D :D
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

snsara napisao:E pa tetka Mika ne moze to tako. Molamo i mi da stignemo da te cokimo i lubimo i pozelimo slecan rodendan i da za sledeci te puno u zivo ljubi tvoja princeza :D :D :D :D

Simona i mama :D :D
Hvaaala pile moje ,posebno su sjatki od nashe pjinceze sjatke Simone nashe :D :D :D :D Cmokim je 100000000000 x i njenu mamitzu :D
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

ala smo veseli SVAKA CHAST,zhiveli i od mene iako nesmem da popijem,pozdravljam moje damice i zhelim im lep dan :D :P :D
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Da li ostaju slova na goozi ? :D :D :D !Zamisli da ostaju i da moramo skidati gatje da se vidi reklama' ovde Vam je mesto' :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Neshto sam ti odgovorila a neshto cu posle!Sad ono zavrshi ok!Ja trchim sad ceri da spakujem neke kasete i nacice majka sitnica da joj posaljem!Sad mi muz rece da ga zvao jedan dechko koji leti za Sidnej ,pa ako hocemo da posaljemo neshto ceri on je voljan da ponese?Joj kako necemo :-? Ide majka da skuplja kao hrchak :D :D :D Kako sam se obradovala sad uhm trchim :D :D :D :D !A njoj necemo ni reci nishta da je obradujemo malo pile nashe :) :roll: :D
____Pozdrav za sve ljub Vas! :D
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Snsara :roll: Aj sad ti javni ima li ti pp ?Ako nisu stigle malo chachni u sanduchetu bem im :oops: I uradi ono ,nadam se da je sad sve ok? :roll:
Jer kod mene stoje kao ne poslane ili ti za slanje tztztz !Ja sam sve ostavila i to sam ti uradila!Ajd pa chujemo se :roll: PozZ
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

dobro veche vam zhelim,samo da vidim shta radite,mika poshalji ceri 1000.000 pozdrava od vesele druzhine,pozzz
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Eto me. pp stigle uredno, sve OK :D :D :D

Slika

Slika
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

mikalja napisao:
Da li ostaju slova na goozi ? :D :D :D !Zamisli da ostaju i da moramo skidati gatje da se vidi reklama' ovde Vam je mesto' :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Neshto sam ti odgovorila a neshto cu posle!Sad ono zavrshi ok!Ja trchim sad ceri da spakujem neke kasete i nacice majka sitnica da joj posaljem!Sad mi muz rece da ga zvao jedan dechko koji leti za Sidnej ,pa ako hocemo da posaljemo neshto ceri on je voljan da ponese?Joj kako necemo :-? Ide majka da skuplja kao hrchak :D :D :D Kako sam se obradovala sad uhm trchim :D :D :D :D !A njoj necemo ni reci nishta da je obradujemo malo pile nashe :) :roll: :D
____Pozdrav za sve ljub Vas! :D
Ta su slova magicna :wink: :wink: :wink: i ostaju gde treba :) :) :) Doduse nekima ni gace nisu problem da se uvuku :D :D :D u ostalom sada imas zgodnu gooozzzuuuu :D :D :D pa sta fali i da se pokaze - nek crknu dusmani :wink: :wink: :D :D :D

Slika

Slika
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

da li ima dushmana???nisam u toku,ja sam na bolovanju i islim da jedino dushmana ima na poslu a ovde neeeee
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

A ti pacijenti pokazu s vremena na vreme svoju ruznu, pakosnu glavu :oops: :evil: :wink:

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

Snsara gde vidiš pacijente sa ružnim i pakosnim glavama :roll: Brrrr jesu li to vanzemaljci??? :cry: :cry: plašim seeee
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

nishta ja vas nerazumem,ali mozhda je i bolje,ostacu bez komentara
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

laku noc mojim damama sutra se javljam vec sam umorna,lep san vam zhelim posebno maloj Simoni,ljubim vas sveeeee
Zaključana tema