DIJETA SA PIRINČEM
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Hvaala ti dushitze moja i izvini shto tek sad odgovaram !Ali zaseli podobro nocas jedva sam se domogla krevetaDj.Olivera napisao:Mikaljo srećan rođendan i dobar provod sa prijateljima.
Ovaj tvoj kum ( pola grk, pola italijan) veze na srpskom za 10. Zašto imam osećaj da si ga ti uzela pod svoje i naučila ga našim dobrim starim običajima ?!

"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
- mikalja
- Stalni član
Jesu lepa moja snsara !Dobila sam pp i morala sam kojusnsara napisao:Mika javni je su li ti stigle pp

P.S

"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
- mikalja
- Stalni član
Hvaaala pile moje ,posebno su sjatki od nashe pjinceze sjatke Simone nashesnsara napisao:E pa tetka Mika ne moze to tako. Molamo i mi da stignemo da te cokimo i lubimo i pozelimo slecan rodendan i da za sledeci te puno u zivo ljubi tvoja princeza![]()
![]()
![]()
![]()
Simona i mama![]()

Neruda
- mikalja
- Stalni član
Da li ostaju slova na goozi ?snsara napisao:Mika javni je su li ti stigle pp

Neshto sam ti odgovorila a neshto cu posle!Sad ono zavrshi ok!Ja trchim sad ceri da spakujem neke kasete i nacice majka sitnica da joj posaljem!Sad mi muz rece da ga zvao jedan dechko koji leti za Sidnej ,pa ako hocemo da posaljemo neshto ceri on je voljan da ponese?Joj kako necemo

____Pozdrav za sve ljub Vas!

Neruda
- mikalja
- Stalni član
Snsara
Aj sad ti javni ima li ti pp ?Ako nisu stigle malo chachni u sanduchetu bem im
I uradi ono ,nadam se da je sad sve ok? 
Jer kod mene stoje kao ne poslane ili ti za slanje tztztz !Ja sam sve ostavila i to sam ti uradila!Ajd pa chujemo se
PozZ

Jer kod mene stoje kao ne poslane ili ti za slanje tztztz !Ja sam sve ostavila i to sam ti uradila!Ajd pa chujemo se

Neruda
- snsara
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
Ta su slova magicnamikalja napisao:Da li ostaju slova na goozi ?snsara napisao:Mika javni je su li ti stigle pp![]()
![]()
!Zamisli da ostaju i da moramo skidati gatje da se vidi reklama' ovde Vam je mesto'
![]()
![]()
![]()
![]()
Neshto sam ti odgovorila a neshto cu posle!Sad ono zavrshi ok!Ja trchim sad ceri da spakujem neke kasete i nacice majka sitnica da joj posaljem!Sad mi muz rece da ga zvao jedan dechko koji leti za Sidnej ,pa ako hocemo da posaljemo neshto ceri on je voljan da ponese?Joj kako necemoIde majka da skuplja kao hrchak
![]()
![]()
Kako sam se obradovala sad uhm trchim
![]()
![]()
![]()
!A njoj necemo ni reci nishta da je obradujemo malo pile nashe
![]()
![]()
![]()
____Pozdrav za sve ljub Vas!

Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

- Dj.Olivera
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm