Nema nikoga eeee Moram da se smejem jer se" slikate" ,ajde jedan keeeez ,kezare !Bolje da se kezite nego da Vam se keze? Tako sklljotz !Gotovo uslikane smo hahaahahah
Caooooos!!!!
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
snsara napisao:Miko super ti je fotograf . Daj jedan krug
Ako mislish na shtake ?Dacu ti jednu Pa zashto si stala u sredinu ?Da se bolje vidish ?Pa sad si crna kao noc hahaha Simonica je jeeepo na kraj stala a ja sa drugog kraja i kad one poche ,mi tutanj !Ovo je slika kad smo bili kod Dj.Olivere na zurkici a mozda je ona slikala Popila i pljassss Vidi nas kako smo garavi? !Uh pozdrav za sve!Muz stigao a taman sam bila navikla na tishinu ujutru
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
snsara napisao:Jos jednom hvala na lepim pozdravima Ivkice, bebice i tata Ken Cekamo Simona i ja da nam stigne drugarica Eto ja vec zakljuci da je devojcica Ma neka nam je beba ziva i zdrava. Savet: trebace ti pomoci kad se porodis .....
Pozdravljam i mojue jesy, miku, oliverku ali i ostale
Mika, Mika vidim muzev seminar ti dobro cini Tako je nek ide zivot
Oliverka ne daj se generacijo moja
Jesy samo napred i eto te opet vise sa nama
Eto ja vec zakljuci da je devojcica Ma neka nam je beba ziva i zdrava.
Ma nema veze ,vazno je samo da bude sve u redu?Za sad je sve u redu .da ne ureknemo
A oko pomoci posle?Tu nema problema ,ima dobrovoljaca Ali ja naj vishe OCheKujem od Tatice Fige (Kena) a svi drugi dobro dosli !Posle cemo o tom
Pojubac za vas dve devojcice saru i simonicu
A A A sada idemo buduci tata i ja i nashe bebce kod Mikalje nase .Nosimo joj torticu koju ona sme da lucka i cvece od kumova i i i mnogo OSMEHA I SRECE I jos PO NesTA JER,jer joj je Rodjendan !Nismo mogli da izdrzimo ovde da ne kazemo !A vidimo da ona nije napomenula (skromnost je bila i ostala njena VRLINA)AA zato se muzic vratio za rodjendan SRECAN RODJENDAN I OVDE Mikice nasha !Eto gosta Ljubimo Teeeeeeeeee
mikalji SRECAN RODJENDAN i da ga dugooo dugooo slavi,ja samo svratila da vidim shta rade moje damicew,lep provod rosi i kenu kod mike,pozdravljam sve dame na forumu,ljubi vas vasha jesy
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
jesy napisao:mikalji SRECAN RODJENDAN i da ga dugooo dugooo slavi,ja samo svratila da vidim shta rade moje damicew,lep provod rosi i kenu kod mike,pozdravljam sve dame na forumu,ljubi vas vasha jesy
Hvala JESY!! I hvala i u ime mojih dragi --Ivke i Fige!!
Neruda
Mikaljo srećan rođendan i dobar provod sa prijateljima.
Ovaj tvoj kum ( pola grk, pola italijan) veze na srpskom za 10. Zašto imam osećaj da si ga ti uzela pod svoje i naučila ga našim dobrim starim običajima ?!
E pa tetka Mika ne moze to tako. Molamo i mi da stignemo da te cokimo i lubimo i pozelimo slecan rodendan i da za sledeci te puno u zivo ljubi tvoja princeza
Simona i mama
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.