DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

snsara !!
Poslala sam ti sinoc ono ,sad vidim stoje kao ne poslate poruke
:oops: !Bem ti ovaj saj!tProchachaj malo te pp vidi imali ih ?Nadam se da cesh se snaci?Idem mrtva sam umorna a sutra moram ranije ustati :D Muz se vraca a nered po kuci stoji,moram to srediti sad neee mogu :D :D Umorna sam od zjbncije :D Shta da se radi kad se mora ici lutati :wink: !
PozdraVvvv a Simonche posebno cmoki :D
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

samo da vas pozdravim,sada sam dobro,imam pomalo bolove ali to je normalno,rana je dobro,ljubim vassveeeee
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Svratih na temu PROJA da obidjem hijenu nashu i odlazim !Umorna sam ali i zadovoljna i prelepo se osecam :wink: :D :D :D !Lepo mi pavkajte :wink:
I hvala mojoj Savage_Rose na pozdravima LEPTIRICA nasha ,kakko nam je srecna :D !Neka je i zasluzila je!Dobro uchini dobru se nadaj zar ne? :wink: :D :D :D
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

jesy napisao:samo da vas pozdravim,sada sam dobro,imam pomalo bolove ali to je normalno,rana je dobro,ljubim vassveeeee
Jaoj nedaj seeee ljubim o teeeee :D :D :D
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

jesy napisao:samo da vas pozdravim,sada sam dobro,imam pomalo bolove ali to je normalno,rana je dobro,ljubim vassveeeee
Ako budesh htela i kad budesh mogla sedeti?Ti mi javi ja cu ti poslati ono !Sad necu da te gnjavim sa pp !Kad budesh mogla i htela javi dushitze moja :wink: Ljubim te idem i ja riknula sam danas ceo dan vani sam bila :D Ali bilo je fantastiichno :wink:
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

ma nedam se ja ali boli me na pokret i kada se smejem,ali procice to,pozdrav i lepo mi pavkajte
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

Jos jednom hvala na lepim pozdravima Ivkice, bebice i tata Ken :D :D Cekamo Simona i ja da nam stigne drugarica :D :D :D Eto ja vec zakljuci da je devojcica :D :D :D Ma neka nam je beba ziva i zdrava. Savet: trebace ti pomoci kad se porodis ..... :D :D :D

Pozdravljam i mojue jesy, miku, oliverku ali i ostale :D :D :D

Mika, Mika vidim muzev seminar ti dobro cini :D :D :D Tako je nek ide zivot :D :D :D
Oliverka ne daj se generacijo moja :D :D :D
Jesy samo napred i eto te opet vise sa nama :D :D :D
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

snsara napisao:Jos jednom hvala na lepim pozdravima Ivkice, bebice i tata Ken :D :D Cekamo Simona i ja da nam stigne drugarica :D :D :D Eto ja vec zakljuci da je devojcica :D :D :D Ma neka nam je beba ziva i zdrava. Savet: trebace ti pomoci kad se porodis ..... :D :D :D

Pozdravljam i mojue jesy, miku, oliverku ali i ostale :D :D :D

Mika, Mika vidim muzev seminar ti dobro cini :D :D :D Tako je nek ide zivot :D :D :D
Oliverka ne daj se generacijo moja :D :D :D
Jesy samo napred i eto te opet vise sa nama :D :D :D
Vidim da si dobila onaj pp ,neshto zezaju poruke :oops: Pa reko da ti kazem da sam dobila pp od tebe!Ovaj avatar nije losh ,lep je promene radi :D !Nocas su me komarci urnisali :( !Juche sam ih upustila unutra a imam svuda mreze !Samo juche ujutru zurila i nisam pazila zato sam nocas platila :( MRZIM KOMARCE :evil: !A snsara muz mi se danas vraca i veruj da jedva chekam !Zgodnije mi je kad je on tu ,juche mi jeste bilo prijatno nevezano za njegovo odsustvo!Ovako bolje mi je kad je on kuci JEDINo nocu mi neda na komp !Mislim njemu ne treba on igrice kad igra igra na starom ima neki drndavac :D !Samo poshto su mi preporuchili lekari shto manje sedenja pred kompom poosebno uveche!On odma kad me vidi posle 21 h ispred PC -a on gasi :wink: !Plashi se za zenche :wink: TV mogu pogledati ali komp mnogo jok a i ne treba bash preterivati nikom!Savage_Rose jeste presrecna :D :D :D zbog bebice !Bili su mi neki dan na kafi!I mogu ti reci da je i mene iznenadila svojim ponashanjem!Bila je vragicak onako ,mislila sam nikad se udati nece a tek decu ?Ma jok !Letos je odbranila doktorat inache je je Psiholog po struci bila!Rolere stalno vozila ,vrednica i pametnica takodje!I Figurek (muz ) joj estradni umetnik i svashta neshto mnogo dobar a i punisha Bogami :wink: Polu Italijan polu Grk imaju kucu u Grckoj i celo leto su bil tamo!On radio ima svoju firmu, fabriku!Jedva je umolio da ode sa njim na letovanje!A onda zatrudnela !Ja nisam mogla da verujem da ce ona tako da se ponasha?Stalno pricha sa stomachicem I ON :o Ako pije kaficu ,ona se smeshka i sapatom pita bebu sme li jednu kaficu mama da popije!Ne pushi nikad nije ni pushila!One srece na njenom licu :roll: ?Kaze ako Bog da sedmoro ce ih imati minimum hehehe!Uslove imaju a shto je najvaznije ZELJU Imaju !Pa videla si joj avatar ?Uh idem ,napravih pauzu !Odradila sam vezbe .Posklanjala rite ,ukljucila vesh mashinu i mashinu sa sudje !Prashinu sam samo ono shto se vidi brisnula :wink: Idem sad da krenem sa usisavanjem !Muzek se javio i kaze ruchak on donosi i super!Pozdrav za sveeee!Gledam neki juce recimo CEO DAN NA KOMPU :roll: Ja hvala Bogu od kad zavrshih sa pirinchem jok Bogami !Uveche se malo pojavim i dosta!Ode se negde a i komp nije mi jednini prijatelj ,nit porodica nit obaveza :wink: Pozdrav do VECERAS !Poz za Simonicu, Jesy ,maliskicu ,hijenu Dj.Oliveru i sve ostale :wink:
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

pozdravljam moje pirinchane damice,bash mi je drago shto je ruzhica tako srecna,daj Bozhe da tako bude celoga zhivota,sve dame puno pozdravljam :D :D :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

jesy napisao:pozdravljam moje pirinchane damice,bash mi je drago shto je ruzhica tako srecna,daj Bozhe da tako bude celoga zhivota,sve dame puno pozdravljam :D :D :wink:
Pozdrav JESY !Nadam se da si dobro mila ?
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

pa kako kada,najvishe mi prija kada lezhim,ali ja nisam navikla to,bash mi je dosadno,pozdrav za miku i ostale damice,a ruzhici zhelim da odmara i da uzhiva u trudnoci,pozzzz
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Jeste,jeste presrecna je :) !A kako i ne bi bila?Mnogo je postigla u svom mladom zivotu ali bi to bilo nishta ako dece nema?A sad lebdi i ja kazem dace Bog bit ce sve kako treba? :) __
Pozdrav :wink: Jesy moja mala blesy :D
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

jesy napisao:pa kako kada,najvishe mi prija kada lezhim,ali ja nisam navikla to,bash mi je dosadno,pozdrav za miku i ostale damice,a ruzhici zhelim da odmara i da uzhiva u trudnoci,pozzzz
Morash da mirujesh :oops: Nema tu nisi navikla!Na mnogo shta mi nismo navikli !Josh malo budi disciplinovana i bit ce sve u redu!Bolje da se josh malo prichuvash ,nego da imadnesh posleditze zar ne? :roll: :P :D :D :D !I ja sad sklanjam od nekih gosta po kuci ovo!Muz mi stigao a oni navalili ,kazu na slatku :oops: hahaha :wink: :D :D :D
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

Super. Drago mi je. Eh i ja sam zelela dvoje ili troje. :D :D :D Na vreme se udala (sa 28) al ispade kako ispade. Kazem hvala Bogu na mojoj Simonici. :D :D :D Mamina dobrica ucila sa mamom i pustila je da odbrani magistarski :D :D :D :D

Ja mojoj Simoni puno pevam, pogotovo od kako se rodila. Neka uziva mamina suncica :D :D :D :D .

Jesy iskoristi vreme pa se lepo naspavaj i opusti. Ispavaj svu nesanicu i umor prethodnih godina :D :D :D
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Laku noc snsara i ljubi Simonicu :roll:
Slika
Neruda
Zaključana tema