Vidim da si dobila onaj pp ,neshto zezaju poruke

Pa reko da ti kazem da sam dobila pp od tebe!Ovaj avatar nije losh ,lep je promene radi

!Nocas su me komarci urnisali

!Juche sam ih upustila unutra a imam svuda mreze !Samo juche ujutru zurila i nisam pazila zato sam nocas platila

MRZIM KOMARCE

!A snsara muz mi se danas vraca i veruj da jedva chekam !Zgodnije mi je kad je on tu ,juche mi jeste bilo prijatno nevezano za njegovo odsustvo!Ovako bolje mi je kad je on kuci JEDINo nocu mi neda na komp !Mislim njemu ne treba on igrice kad igra igra na starom ima neki drndavac

!Samo poshto su mi preporuchili lekari shto manje sedenja pred kompom poosebno uveche!On odma kad me vidi posle 21 h ispred PC -a on gasi

!Plashi se za zenche

TV mogu pogledati ali komp mnogo jok a i ne treba bash preterivati nikom!Savage_Rose jeste presrecna

zbog bebice !Bili su mi neki dan na kafi!I mogu ti reci da je i mene iznenadila svojim ponashanjem!Bila je vragicak onako ,mislila sam nikad se udati nece a tek decu ?Ma jok !Letos je odbranila doktorat inache je je Psiholog po struci bila!Rolere stalno vozila ,vrednica i pametnica takodje!I Figurek (muz ) joj estradni umetnik i svashta neshto mnogo dobar a i punisha Bogami

Polu Italijan polu Grk imaju kucu u Grckoj i celo leto su bil tamo!On radio ima svoju firmu, fabriku!Jedva je umolio da ode sa njim na letovanje!A onda zatrudnela !Ja nisam mogla da verujem da ce ona tako da se ponasha?Stalno pricha sa stomachicem I ON

Ako pije kaficu ,ona se smeshka i sapatom pita bebu sme li jednu kaficu mama da popije!Ne pushi nikad nije ni pushila!One srece na njenom licu

?Kaze ako Bog da sedmoro ce ih imati minimum hehehe!Uslove imaju a shto je najvaznije ZELJU Imaju !Pa videla si joj avatar ?Uh idem ,napravih pauzu !Odradila sam vezbe .Posklanjala rite ,ukljucila vesh mashinu i mashinu sa sudje !Prashinu sam samo ono shto se vidi brisnula

Idem sad da krenem sa usisavanjem !Muzek se javio i kaze ruchak on donosi i super!Pozdrav za sveeee!Gledam neki juce recimo CEO DAN NA KOMPU

Ja hvala Bogu od kad zavrshih sa pirinchem jok Bogami !Uveche se malo pojavim i dosta!Ode se negde a i komp nije mi jednini prijatelj ,nit porodica nit obaveza

Pozdrav do VECERAS !Poz za Simonicu, Jesy ,maliskicu ,hijenu Dj.Oliveru i sve ostale