Lepo,lepo Miladin Shobic ja ga obozavam !Shteta shto ne snima ni on vishe ili retko ,poneshto je bijo pocheo i ne ide! Verovatno si upucena da je imao jednu jedinu sestru i umrla je kao devojka josh ,mlada je bila kao lutka lepa!I on se zarekao da vishe nece zapevati !E sad?Sam je i konponovao i pevao i svirao gitaru i usnu harmoniku (kantautor ). Kao da ga gledam i sad njegov spot ,sedi na kamenu u C gori svira i peva !Imao je dugu loknavu kosu ! I kad se desi to sa njegovom sestricom? Goootovo presekla ga tuga za sekom njegovom !Bar neka ga ima na YOUTUBE !A smakovci su dobri super .danas videh onu zenu(devojku) shto je preminula na C Primorju!Shteta kako je mlada i lepa! I bash da se potrefi da je tvoja poznanitza i drugarica iz mladosti?Zao mi je snsara !Ali shta da se radi!Ljubni mi Simonicu !Nadam se da ce se pojaviti i JESY nasha?Samo da joj je dobro pa?
Idem da popijem kafitzu u komshiluk tu !Poz Zzz
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
samo da vas pozdravim i da vam kazhem da sam ishla na kontrolu i sve je OK,chitacu kasnije vashe postove,sada ce da mi dodje jetrva na kafu,ubishe me posete,ljubim vas punooo
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
jesy napisao:samo da vas pozdravim i da vam kazhem da sam ishla na kontrolu i sve je OK,chitacu kasnije vashe postove,sada ce da mi dodje jetrva na kafu,ubishe me posete,ljubim vas punooo
Ma proci ce i to!Samo nemoj se nervirati !I nek jetrva sama kuva kafice i nek sklone to !Pricuvaj se ti mila josh!I dobila sam pp sad mi je lakshe Jbl ih utakmica !Samo neka nema velikih nemira?Dobro je da stariji sinchek nece nigde tu da izlazi !A mladji vragolanchic !Ljubim te i drago mi je da je u redu koliko toliko ?Cmokkkkkkkkara
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Verujem ti da si josh pod utiskom smrti prijateljice iz detinjstva Ali "zivot" nas shiba bez milosti !Ja zakasnih vecheras ,bila u komshiluku malo ono na kafitzu otishla !Ali komshije roshtilj pravile pa za mene spec ribu spremili (jer) svinjetinu ne smem,a oni su za sebe kremenadle i paufleke spremali !Jao pozelela sam se svinjetine sa roshtilja!I ja kazem Jesy da smanji te posete !A vec ako dodju?Kume, prijateljice zaove ?Nek se sami posluze pa i njoj nek pomognu Znam ja to vrlo dobro ,kako znaju ubijati sa tim posetama!!!Simonicu mi ljubni i zelim Vam ugodan sanchic Ljubni mi je jednom
Pozdravche VELIKO !
Idem obici josh hijenche i begam film neki pogledati!Danas sam dosta uradila i shto sam mogla i na silu ,pa sam mrtva kokoshka
Neruda
Mika Senka mi nije bila drugarica iz detinjstva (bila je dosta mladja) vec iz skolice za trudnice. Svejedno, i ako se nismo tako dugo i jako duboko poznavale opet me je pogodilo. Danas mi se sve nesto vrti kad sam mazila moju Simonicu kako njenu devojcicu mama vise nece maziti .... evo opet mogu plakati . Stvarno mi nije jasno sto me je tako pogodilo
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.
snsara napisao:Mika Senka mi nije bila drugarica iz detinjstva (bila je dosta mladja) vec iz skolice za trudnice. Svejedno, i ako se nismo tako dugo i jako duboko poznavale opet me je pogodilo. Danas mi se sve nesto vrti kad sam mazila moju Simonicu kako njenu devojcicu mama vise nece maziti .... evo opet mogu plakati . Stvarno mi nije jasno sto me je tako pogodilo
Aha taman poche da gasim pc !
Neruda
Kako te nece pogoditi bre?Jbs ovaj zivot Ono kad neznash nekoga ,pa teshko je kad chujesh ali kad znash tako uhm A i pogledash svoju Simonitzu i pu pu da zlo ne chuje Setish se kako bi bilo i onda srchka radi uhm!Imali smo i ja i muz skoro par neprijatnih situacija i gubitaka prijatelja ili njihovih bliskih ukucana Pa potrese se chovek kako ne?A tek svoje?O tom necu da mislim NE SMEM unazad i ne smem da razmishljam boli joj !Ali shta da se radi?Ziveti se mora jbm ti ovaj "zivot" bash je surov
Neruda
Vidim otishla si i ti snsara,mislila si da te nisam videla?Pa idem i ja jedva sedim a nema nam ni JESY zaseli joj gosti tztztz ,teshko je to,ni makice nema misha joj !Mislim na nju i jubnem je i nju i dechitzu hijenche n pojma vishe
_Laku notj svima!
Neruda
Ja samo ne drzim non stop podignut ovaj prozor pa zato prodje dok ne vidim u mailovima da ima odgovora. Jos sam tu. Pokusavam da sredim stvari - suvise se papira nakupilo.....
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.
snsara napisao:Ja samo ne drzim non stop podignut ovaj prozor pa zato prodje dok ne vidim u mailovima da ima odgovora. Jos sam tu. Pokusavam da sredim stvari - suvise se papira nakupilo.....
Bem ti pp Zaboli me glava !Eno odgovorila sam ti idem,bezim
Neruda
Op, op op ,Dej ste lepe moje ?Nedelja pa ste se razbezale?I treba tako Nisam mogla citati sve blogove iiiiima mnooogo a ja sam majo se udebejija :DNormalno ,namerno !I zelim da podelim sa vama moju neizmernu srecu !Postacu majka a tata Ken i jaaako smo srecni, zbog naseg ceda buduceg!Bila sam prvo na *temi *PROJA ,zao mi je hijene (Fiancee Girl)a tako propada !Nadam se da ce ipak ona to prebroditi ,da ce preovladati kod nje razum ?Jaka je ona i hrabra!A jesy je sad dobro koliko vidim?Zelim joj samo da se pricuva malo i sve ce biti u redu !Malisku moju ljubnem i moju mikalju zna se POSEBNO(mada se sa njom i cujemo i vidimo)!Pozdravljam ovu mladu mamicu snsara koja je vidim jako srecna sa svojom princezom Simonom!I treba tako !I ja sam presrecnaaa kao i buduci tata Ken !Odlazimo za Grcku da na svet donesemo nase zeljeno ceeedo u tatinoj zemlji !Meni je svejedno a Grcka a Srbija a bilo koja? Samo da docekam da zagrlim svoju bebicu maaaaaaajenu !Ali tata jako zeli da taj srecan trenutak dozivimo tamo jer je tamo i zaceta bebica Pa onda idemo !Sve vas mnogo pozdravljamo i zelimo mnogo srece!Ciaos lepojke nase
P.S
Moradoh se vratiti ,toliko na mene ostavise pozitivan dojam Mikalja te tvoje ilustrovane animacije :)I nadam se da ces mi pokazati kumici svojoj (kako se to radi) hoces jelda?Sad gledam bash! Uvek si imala stila !Kako ona ukonponova to ?Lenskari pod drvecem u ljuljasci pijucka nije bitno sta Pas pored nje ,muzikica i plesna grupica !SVAKA CAST!
Samo hocu i ja da to naucim !Pokazat ces ti to za kumce tvoje buduce jelda? Bas je superiskica SVE MOJE CESTITKE!
KISSSS mila
Vid vid ko nam je svratio to?Lepoto moja Ikice Savage_Rose ruzice nasha mila!Sa bebicom si svratila !Kuckash ti a kucka i ona? po tibici maminoj
Uh ja sad upadoh u kucu drage moje zenice kosoOke !Ceo dan sam Vam bila u skitnji!Daaan je preedivan bio !I shta da radim kad me zovu prijatelji Ja se opirala,opirala ali jok hehehe Ceo dan sam bila u skitnji!Prvo na jednom predivnom mestu ,reci malo sa camchicem,malo sam i pecala ali somovi veliki ,samo malu jibicu upecah i pustila sam je!E sad da li ce mi ispuniti zelju ke vidime ?Samo da Vas pozdravim sve i pichim u kupatilo i da se odmaram ,riknula sam !Ali ne zalim !Snsara ,Jesy ,maliskice,hijence moje sve Vas pozdravljam puuno i ljubim !A simonicu posebno nashu majenu !Pishemo se sutra!
Neruda