DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

JESY ljubatz !Nadam se da kod tebe nisu oni neredi bili?Gledam vesti i odma si mi u glavi :-? !Reko ako je blizo nje?Samo joj josh to treba,da se traumira i plashi?Ljubim te i mislim na tebe na Vas :roll:
Pozdrav i za Simonche malo i njenu mamitzu :D :wink:
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Laka Vam notj bila :D :D :D Zao mi je shto niste prisustvovale mom arsenalu(oruzja):) drage moje djugajitze ,ali sutla ce mo ponoviti samo za Vas !Ljubatz JESY Sara maliskice moja hijenche i svi koji svrate ovde :D :wink:
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

djugarice moje evo me al u raspad sistemu .... glava me ubija vec drugi dan .... :D :D :D a i kisa ne doprinosi mom dobrom raspolozenju. :cry: Plus uspomene .... danas je mojoj baki sa kojom sam odrastala i cije ime nosim rodjendan .... :cry: :cry: a nema je duze sa nama :cry: :cry: .

Nadam se da ste sve dobro i da se ne date. Jesy kako tece oporavak? Nadam se da dogadjaji sa vesti nisu dramaticni, mada je na Kosovu sve dramaticno. Djoliverka i sanyalice redjujete li barakude na poslu?
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

I posto je danas za mene dan uspomena evo jedne pesmice u to ime http://www.youtube.com/watch?v=hUujIWhW ... re=related

Slika

Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

snsara napisao:djugarice moje evo me al u raspad sistemu .... glava me ubija vec drugi dan .... :D :D :D a i kisa ne doprinosi mom dobrom raspolozenju. :cry: Plus uspomene .... danas je mojoj baki sa kojom sam odrastala i cije ime nosim rodjendan .... :cry: :cry: a nema je duze sa nama :cry: :cry: .

Nadam se da ste sve dobro i da se ne date. Jesy kako tece oporavak? Nadam se da dogadjaji sa vesti nisu dramaticni, mada je na Kosovu sve dramaticno. Djoliverka i sanyalice redjujete li barakude na poslu?
Ma ne spominji mi glavu pll :cry: !Oce da boli posebno po ovoj promeni!A za baku i rodj i uspomene :( o tom ne bih mila moja!Ja moje ni jednu nisam zapamtila ono pravo :( A onda tata pa tri rodjena brata ,pa majka moja mila srce joj od tuge puklo :( !I samo oni a gde su dede i babe i i ! I ako svachiji rodj bi tako propratila gde bi stigla ja?A to se sve izdeshavalo do moje 30-te god :-? Zato pst i na zdravlje tvojoj Saritzi !Ne gledaj unazad mila !Korachaj napred!Ja odavno bauljam ,mora se !Ljubim te i tebe i Simonche nashe!
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ja sam Ti sama ovih dana :( !Muzic otputovao drzi neki seminar ,predavanja neka!Malo da koju dnevnicu mazne :wink: !Pa sad mi navalile prijateljice non stop puna mi kuca :) !Kao nekad dok smo deca bili ,pa roditelji kad odu znash ono? :roll: Veceras me zovu da idemo vani ,meni se neda kad on nije kuci!Ja i odem sa njima kad je on kuci ali kad nije neda mi se !Evo zovu mi drugaritze idem na kafitzu ljub te i JESY nashu !Nadam se da mi je ona dobro?I da su nemiri stali jbim pas mat sptrsku :oops: :evil: !Bash mi je ONA sad u glavi !
CAOS VOLIM VAS SVE! :D :D :D
Idem na kafu pa idem da trazim slichice za ove zjbncije u potpisu :wink: vidim da su "jako srecne" net "drugarice" pojedine moje :D khm pa da ih usrecim josh malo :lol: :lol: :lol: !Jer ja se jako radujem ,kad neko u bilo chem uspe ?Ili pomognem ako mogu ?U ostalom znash i sama!Ali jbg hfgftrds :wink: Ljub te !Nema maliskice nashe :o samo da je dobro?Verovatno komp je zeki :wink: Bit ce da je to?
Cmokaja :D i za Dj.Oliveru :P :lol:
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

Mikaljo uhvati tu kokicu i pošalji mi je preko pp ( fali mi još jedna goste ):lol: :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dj.Olivera napisao:Mikaljo uhvati tu kokicu i pošalji mi je preko pp ( fali mi još jedna goste ):lol: :lol:
Vazi Dj.Oli :D :wink:
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dj.Olivera napisao:Mikaljo uhvati tu kokicu i pošalji mi je preko pp ( fali mi još jedna goste ):lol: :lol:
Ajde Dj.Oli penji se ,da znash kako je lepo ?Koji pogled :o ?????? :D :D :D :D
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

Ejjj da li te to snima profesionalni snimatelj ili je amater u pitanju?U svakom sluchaju 5+ za umjetnichki dojam :D
Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Bio amater ili profi n veze ali oridjinale je :D :lol: :wink:
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Laka noc snsara :x
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

LAKU NOC SNSARA !!!
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Miko hvala na utesnim recima .... ali jbg cim je onako siv dan ko juce i jos pocinje jesen (mada mi je vrlo blizu rodjus :wink: :wink: ) mene tako strefi.

Ma hvala Bogu za moj zivot - moju simonicu. :D :D :D

Ilustracije su stvarno originalne, valjda cu provaliti kako da ih ubacujem :D :D :D . Baci se u provod sad kad je muz na seminaru - tako brze vreme prodje .....

Slika

Slika
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Unesto samo pozdrava evo i muzicke pratnje http://www.youtube.com/watch?v=B7-TddF2 ... re=related

Slika

Slika
Zaključana tema