DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

Dj.Olivera napisao:" Pravo zboriš" moja Mikačo :roll: Sve je to tako kao što kažeš ali majka ne bi bila majka kada ne bi motala po glavi svašta nešto. " Ja sam žena duševnaaa"!!!! :lol: :lol: :lol:
P.S.Ne znam koji problem ima Hijena ali joj od srca želim da sve prevaziđe.
To stoji a i red je da plachesh malo? :lol: :lol: :lol: moram malo da te zekim jer kako kazu Srbska majka nije ,ako ne pusti za sinom vojnikom bar suzice dvije? :P :lol: :lol: :lol: A i manje cesh pikirikiti :D
A hijena?Pa udji u tema 'Treba mi podrshka' a i ona sto devojka shto se oglasila za pomoc o anoreksiji i( bulumiji) <--- valjda se tako zbori bem li ga? Mislim da je ona upala u tesku krizu bila i onda poalo i polako se pocela izvlachiti i onda opet zapadne u krizu !Dal strah od hrane bem mu vraga :oops: A dal nece kod psihijatra ?Dal nesme? Ali mislim svakako da bi trebala da ode !Ja sam rada da joj pomognem,kaze nema mogucnosti sada :o A ja opet vidim u tom ako kaze nema mogucnosi da ode ?Da bi problem bio ekonomski !I tu sam joj se ponudila i stvarno od srca bi joj poslala da plati shta treba!Jer nije to za igranje a i zao mi je :cry: Mlada je tako i oseti se ne iskvareno dete skroz !Samo uplashena jako !Jedno vreme se bila povratila lepo bash ,i pochela da ruchka smejala se prichala bash smo se bili obradovali :D I da bi onda odjednom povukla se i kaze ne mogu VISHE :oops: da se borim i jbg !A trebala je tad na odmor da ode.E sad da li je bila ne znam ,prestala se bila pojavljivati povukla se u sebe i onda skoro se oglasi ! I ja joj onda napisem kad moze JESY operisana odma za komp stojeci da kuca i pita za tebe mozesh i ti upitati za nju! E sad poche se pojavljivati opet i kaze da je krenula opet u borbu iz pocetka !Nadam se da ce istrajati ??? Tako je mlada i treba da ZIVI BRE :-? Setim se svog deteta pa hoce srce da mi iskochi iz ovih prokletih grudi :oops: !Zavoleli smo je i ja i sanyalica i JESY i snsara ma svaka normalna majka ,zao joj deteta bre nije ona kriva ,strah je gadna boljka i treba biti uz nju !Meni nije teshko ,radije cu sa njom se bakcati nego sa glupostima i BILA BI JAKO SRECNA DA USPEM KOLIKO TOLIKO DA JOJ POMOGNEM,da se izvuche iz krize da dobije krilca svoja i da POLEEETI Viiiisoko viiiisoko sa ostalim ptichicama?E sad kako ce ici to i da li ce ona uspeti videt cemo ?Ljudski je nadati se? :D :D :D
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Des Jesy mala bljesu ? :D :D :D Je li ti imalo bolje?Kako ranica zarasta? :D :D :D Vidim da si na alapickama ,shto je auto :wink:
E moja JESY BLJESY :P :D :D :D
Lepo mi pavkaj :D
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

videla sam miko poruke na proji i da nam se hijena jqavila,ona mora napred a mi cemo joj pripomoci,mlado dete pa neshvata shta je zdravlje,lako se preda,eeee vala ja se necu predati tako lako djolivera pravi zhurku ozdravicu ja do nedelje pa IDEMO na zhuraju,pozdravljam sveeeee damice i malu prinzezu,ljubim vas sve punooo punoo
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

jesy napisao:videla sam miko poruke na proji i da nam se hijena jqavila,ona mora napred a mi cemo joj pripomoci,mlado dete pa neshvata shta je zdravlje,lako se preda,eeee vala ja se necu predati tako lako djolivera pravi zhurku ozdravicu ja do nedelje pa IDEMO na zhuraju,pozdravljam sveeeee damice i malu prinzezu,ljubim vas sve punooo punoo
Ljub ja tebe :D :D :D Lezi ti mila moja !Bolje se pripaziti na pochetku nego posle izpravljati krive drine :wink: Lepo mi pavkaj :) Laka notj ti bila Jesy moja mila :D
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

hvala mika lepo i ti spavaj,ljubim vas sve mile moje,pozzz idem josh da pozdravim hijenu i odoh da se ispruzhim da gledam tv,pozzz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Samo ti legi mila moja !Prichuvaj se nemoj nishta da radish i shto ti se chini da bi mogla no,no :oops: Otishla sam jub Vas/te :D :wink:
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

mikalja napisao:Pozdrav za sve kosoOke devojchitze :) !Jao zna li iko koji je dobar chaj za bolje spavanje sem kamilitze,jer mi nishta ona ne pomaze!Zaspem oko 2 ili 3 i spavam 10 min i tako blejim do ujutru !I onda prispem nekih pola sata i to je to :-? !Ljub vas sve :)
Kako stojis sa nanom? I ona ume da "sutne" u san :D :-? :D :D
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Eto i mene. Martat mi na alapacerosima dade savet da se prvo tusnem pa sednem za comp, a ja jednako nemam snage ni pre ni posle. A posla .... ceka me masina vesa za sirenje, jos opet nesto sudova ..... daj boze da barem mirno provedemo noc ..... Prethodnu nas je budila i drzala budne od 4 - 6 ujutro. smiri se u narucju posle nekog vremena, kad legne rasplace se i tako u krug.... Kad se smirili u 6 ja nisam mogla zaspati do 7.30, a legla u 01.00. I onda ceo dan na nogama ....

Ih odo da se prodruzim sa vesom.

Jesy ne daj se zdravlje je prvo, a sve ostalo u supu. A hijenu moramo podrzati. Najteze je u bolu i bitci biti sam, a tako ranjiv.

Ako se ne javim jos svima vam zelimo laku noc i lepe snove, a tetka miki saljem lep, veliki, dugacak, cvrst ... SAN :D :D :D :wink: :wink: :wink:

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

Tzzz... Snsara organizuj se malo :wink: Evo kako tvoja drugarica Djoljka to radi: Mašinu uključim uveče a ujutro moj Bred ustane pre mene i prostre veš, sudove ubaciš u mašinu za sudove ( opet uveče, jbga jeftina struja :lol: ) opet Bred ustane pre mene i povadi sudove ( sav srećan jer ne mora da ih pere),... Budi malo škorpijica :lol:
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Dj.Olivera napisao:Tzzz... Snsara organizuj se malo :wink: Evo kako tvoja drugarica Djoljka to radi: Mašinu uključim uveče a ujutro moj Bred ustane pre mene i prostre veš, sudove ubaciš u mašinu za sudove ( opet uveče, jbga jeftina struja :lol: ) opet Bred ustane pre mene i povadi sudove ( sav srećan jer ne mora da ih pere),... Budi malo škorpijica :lol:
Vrlo rado Djolika. Obicno tako i uradim sa masinom. al sam nesto razmisljala o jos jednoj.
A sudove.... e to mog Breda nikako da opasuljim. Pa ce zato najverovatnije biti presecno taktikom svrsenog cina :D :D :D

Slika

Slika
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

PS Malo mi teze ide taj skorpionski deo ..... jbg ja Vaga - Devica, na pocetku vage. Ma dusa od mehanizacije.... :D :D :D

Laku noc i lepi snovi moje drage :D :D :D

Slika

Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

snsara napisao:
mikalja napisao:Pozdrav za sve kosoOke devojchitze :) !Jao zna li iko koji je dobar chaj za bolje spavanje sem kamilitze,jer mi nishta ona ne pomaze!Zaspem oko 2 ili 3 i spavam 10 min i tako blejim do ujutru !I onda prispem nekih pola sata i to je to :-? !Ljub vas sve :)
Kako stojis sa nanom? I ona ume da "sutne" u san :D :-? :D :D
Hvala mila ali nana ni majchina dushica nishta shto se sna tiche!Ali hvala Bogu nocas sam malo odpajkila!Odma drukchije !Zaspala oko 2 i spavala do 3 i onda opet zaspala do 7 i onda opet do 9 !Pa kad saberesh uh meni puna kapa :D Nadam se da je Simonche i ti pajkalo nocas bolje i MOJA JESY takodje :D
Ljub Vas sve :P
Sad ova kishetina :oops: Bit ce kostobolje :wink:
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

Mikačo evo nešto za tvoju dušu ali nemoj da :cry: :cry: :cry: molim te!
http://www.youtube.com/watch?v=v_DV665aUew
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dj.Olivera napisao:Mikačo evo nešto za tvoju dušu ali nemoj da :cry: :cry: :cry: molim te!
http://www.youtube.com/watch?v=v_DV665aUew
Hvala Djolice ali ja to uvek :cry: :cry: Kisha iz majchinih oblaka ne prestaje jbg :( Ali nedamo se idemo dalje :wink:
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Predivna je M Odzaklijevska !Imam ja tu stvar uhm :) Mama nabavila odkad :P :cry: I ona neda se a zena operisala glavu i imala par mozdani udara i vid je? :o SVAKA chast josh ona ima josh neke trombove u glavi koji prete pokretanjem svaki chas :roll: :oops:
Idem caoss!
Slika
Neruda
Zaključana tema