To stoji a i red je da plachesh malo?Dj.Olivera napisao:" Pravo zboriš" moja MikačoSve je to tako kao što kažeš ali majka ne bi bila majka kada ne bi motala po glavi svašta nešto. " Ja sam žena duševnaaa"!!!!

P.S.Ne znam koji problem ima Hijena ali joj od srca želim da sve prevaziđe.

moram malo da te zekim  jer kako kazu Srbska majka nije ,ako ne pusti za sinom vojnikom bar suzice dvije?
 moram malo da te zekim  jer kako kazu Srbska majka nije ,ako ne pusti za sinom vojnikom bar suzice dvije?  

A i manje cesh pikirikiti
 A i manje cesh pikirikiti   
 A hijena?Pa udji u tema 'Treba mi podrshka' a i ona sto devojka shto se oglasila za pomoc o anoreksiji i( bulumiji) <--- valjda se tako zbori bem li ga? Mislim da je ona upala u tesku krizu bila i onda poalo i polako se pocela izvlachiti i onda opet zapadne u krizu !Dal strah od hrane bem mu vraga
 A dal nece kod psihijatra ?Dal nesme? Ali mislim svakako da bi trebala da ode !Ja sam rada da joj pomognem,kaze nema mogucnosti sada
 A dal nece kod psihijatra ?Dal nesme? Ali mislim svakako da bi trebala da ode !Ja sam rada da joj pomognem,kaze nema mogucnosti sada  A ja opet vidim u tom ako kaze nema mogucnosi da ode ?Da bi problem bio ekonomski !I tu sam joj se ponudila i stvarno od srca bi joj  poslala da plati shta treba!Jer nije to za igranje a i zao mi je
 A ja opet vidim u tom ako kaze nema mogucnosi da ode ?Da bi problem bio ekonomski !I tu sam joj se ponudila i stvarno od srca bi joj  poslala da plati shta treba!Jer nije to za igranje a i zao mi je   Mlada je tako i oseti se ne iskvareno dete skroz !Samo uplashena jako !Jedno vreme se bila povratila lepo bash ,i pochela da ruchka smejala se prichala   bash smo se bili obradovali
 Mlada je tako i oseti se ne iskvareno dete skroz !Samo uplashena jako !Jedno vreme se bila povratila lepo bash ,i pochela da ruchka smejala se prichala   bash smo se bili obradovali  I da bi onda odjednom povukla se i kaze ne mogu VISHE
  I da bi onda odjednom povukla se i kaze ne mogu VISHE  da se borim i jbg !A trebala je tad na odmor da ode.E sad da li je bila ne znam ,prestala se bila pojavljivati povukla se u sebe i onda skoro se oglasi ! I ja joj onda napisem kad moze JESY operisana odma za komp stojeci da kuca i pita za tebe mozesh i ti upitati za nju! E sad poche se pojavljivati opet i kaze da je krenula opet u borbu iz pocetka !Nadam se da ce istrajati ??? Tako je mlada i treba da ZIVI BRE
  da se borim i jbg !A trebala je tad na odmor da ode.E sad da li je bila ne znam ,prestala se bila pojavljivati povukla se u sebe i onda skoro se oglasi ! I ja joj onda napisem kad moze JESY operisana odma za komp stojeci da kuca i pita za tebe mozesh i ti upitati za nju! E sad poche se pojavljivati opet i kaze da je krenula opet u borbu iz pocetka !Nadam se da ce istrajati ??? Tako je mlada i treba da ZIVI BRE  Setim se svog deteta pa hoce srce da mi iskochi iz ovih prokletih grudi
 Setim se svog deteta pa hoce srce da mi iskochi iz ovih prokletih grudi  !Zavoleli smo je i ja i sanyalica i JESY i snsara ma svaka normalna majka ,zao joj deteta bre nije ona kriva ,strah je gadna boljka  i treba biti uz nju !Meni nije teshko ,radije cu sa njom se bakcati nego sa glupostima i BILA BI JAKO SRECNA DA USPEM KOLIKO TOLIKO DA JOJ POMOGNEM,da se izvuche iz krize da dobije krilca svoja i da POLEEETI Viiiisoko viiiisoko  sa ostalim ptichicama?E sad kako ce ici to i da li ce ona uspeti videt cemo ?Ljudski je nadati se?
 !Zavoleli smo je i ja i sanyalica i JESY i snsara ma svaka normalna majka ,zao joj deteta bre nije ona kriva ,strah je gadna boljka  i treba biti uz nju !Meni nije teshko ,radije cu sa njom se bakcati nego sa glupostima i BILA BI JAKO SRECNA DA USPEM KOLIKO TOLIKO DA JOJ POMOGNEM,da se izvuche iz krize da dobije krilca svoja i da POLEEETI Viiiisoko viiiisoko  sa ostalim ptichicama?E sad kako ce ici to i da li ce ona uspeti videt cemo ?Ljudski je nadati se?  

Laka notj  ti bila Jesy moja mila
 Laka notj  ti bila Jesy moja mila 

Ali nedamo se idemo dalje
 Ali nedamo se idemo dalje