Dj.Olivera napisao:Miko naći ćeš ovo u prodavnici zdrave hrane ( rinfuz). Izmiksaj sve i uživaj. Vidim da se Hijena vratila ( morala je kada ste je sa toliko ljubavi prizivale) . Evo ja ću joj , u ime povratka, umesiti projicu sa zeljem i ukiseliti mleko

Eeee da, moje dete ide 02.09. i trudim se da ne mislim ( knedla mi u grlu

) ali i to će proći, družiću se sa vama alapicherosima i biće mi lakše.Kiss
Pstt kakva knedla ?

Okreni se samo oko sebe i sletit ce knedla !Samo nek je ZIV I ZDRAV!!!!!!

Naj vece bogatsvo ,brzo ce to dusho proci ,znam

majka kao majka bem ga ko nam i dade to ime majka

!Ali dushitze hvala Bogu za sad je mirno koliko toliko i prletet ce to videt cesh?za 20 dana eto ga kuci na vikend!Moje komshije tako kukali a sad vichu

a u pm i Vi i vojska samo lundrash tamo ovamo !Ono znash dodje odma daj ovo,daj ono i rodbina i komshije eto ih na chast ,pakuju ga nazad

!I samo srede sve eto njega opet

!I proleti i to !Kaze mu majka Ranka jojj teze bilo nama nego tebi a i ekonomski znash kako je?

Zato kazem cut proletet ce to nek je samo ZDRAV!Hvala Bogu ,videt cesh ?Ja svoju ceru moje jedino dete nisam bila videla 3 godine

Pa jbg bolje i to nego kad vidim vidjaju ih non stop ali oni njih ne vide (deca roditelje) nikako iako su tik uz njih 20 cm!Vid pomucen od droge i svashta neshto pu ,puj !Ja moju ceru nisam videla sad bila godina dana i rekla da ce doci u oktobru !Kad juche kaze da naj verovatnije nece moci !Kaze sprema neki vrag da polozi za otvaranje privatnog biznisa a u oktobru joj je to tako je zapalo !Posle ima ispite

posao obaveze svako svoje mukice muchi !Cutim shta da radim?Da joj ne pristajem na muke i onako dete juri na sve strane

Uveche treninzi ma

Kazem opet SAMO DA JE ZIVA,ZDRAVA i prilichno pametna da se samo ne uhvate poroka nekog?A nadam se da nece ?Jer je veliki pobornik tih poroka pa ko zna?Kako moradne biti bit ce!
_______Poz za sve!
P.S
Da da hijenche nashe ponovo se trza

Moramo biti uz nju ,to je nashe detashtze majeno !Nedaj Boze, nikom ne zelim zlo a detzi ???????

Nadam se da ce se izvuci ona je sad kao srna uplashena majena

Mi je mnogo vojimo ,zna ona to i NEDAMO JE NIKOM
______Pozdravche za sve