DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od snsara »

Ako ti je lakse ni meni nisu priznali na poslu magistraturu :evil: :evil: , al docekacu ja. Da mi priznaju priznali bi kako su (sto ja odavno znam) iymedju ostalog i tu suplji i fulali 100 na 100. Tako i ti ne odustaj i nije zalud. MORACE da priznaju .....

Profe ti jesu mozda mladje al je na tvojoj strani iskustvo :D :D :D Hajde, hajde skorpijice znas ti to
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Just Life
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 17, 2006 9:38 pm

Post od Just Life »

kad ste vi prestali da pricate o dijeti? mene zanimaju krajni rezultati al kolko vidim odavno se ne price o toj famoznoj pirincanoj dijeti.

ko je zavrsio? kolko ste skinuli?

licno mi ne treba dijeta, metabolizam mi je prebrz, ali obozavam da jedem pirinac (kuvani) i jedem ga bukvalno svaki dan, ko neki kinez :lol: pa me zainteresovala tema.
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Evo me - provirujem :D :D :D Noc je bila bez veze (sifra - budjenje ne brojano mnogo puta) ai dan je ..... :roll: :roll:

Just life budi sretna sto ti je takav metabolizam. Rezultata ima - neki su skidali i oko 20 kg, sto ja znam. Licno nisam stigla da se nesto skoro merim, ali sam pre od prilike 2 - 3 nedelje bila skinula 1,5 kg.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

snsara napisao:Evo me - provirujem :D :D :D Noc je bila bez veze (sifra - budjenje ne brojano mnogo puta) ai dan je ..... :roll: :roll:

Just life budi sretna sto ti je takav metabolizam. Rezultata ima - neki su skidali i oko 20 kg, sto ja znam. Licno nisam stigla da se nesto skoro merim, ali sam pre od prilike 2 - 3 nedelje bila skinula 1,5 kg.
Pozdrav kosoOke pirinchane damitze moje :) !Uh snsara bash je noc bila bzvz i meni :( Ja se nisam budila chesto jer nisam skoro ni trepnula :oops: !A danas se teturam kao pijana!Onda jbg nije ni chudo detzi !Nadam se da ce veceras biti bolje ?I nadam se da nam je i JESY bolje?Ljubim vas sve!
_Pozdrav :)
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Just Life napisao:kad ste vi prestali da pricate o dijeti? mene zanimaju krajni rezultati al kolko vidim odavno se ne price o toj famoznoj pirincanoj dijeti.

ko je zavrsio? kolko ste skinuli?

licno mi ne treba dijeta, metabolizam mi je prebrz, ali obozavam da jedem pirinac (kuvani) i jedem ga bukvalno svaki dan, ko neki kinez :lol: pa me zainteresovala tema.
Poshto te ne interesuje zbog dijete,imash moj post na 257-oj strani kad sam zavrshavala sa dijetom napisano ima sve!Pa da ne ponavljam a i onako ti ne treba, kako kazesh ?Jedino ako te neshto bash interesuje posebno?Nama je dobra bila meni lichno super je bila i uspeshna :D !Idem da pijem kafu bash sam kao podgrejan lesh danas :wink:
_Pozdravche za sve!
Korisnikov avatar
Just Life
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 17, 2006 9:38 pm

Post od Just Life »

pa vidim kazes da ti je prijao pirincac i to je sve. super sto si oslabila.

ja jednostavno jedem previse pirinca, kazem ko kinez pa me zanima da li moze imati nekih nus pojava. mada... kad razmislim, kinezi jedu svaki dan i nije im nista :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

snsara ::
Pozdrav Miko. E danas mi je bilo borbeno. Oko sredine dana mi se vrtelo u glavi .... a ja sama sa Simonom .....

To je na nervnoj bazi !Josh ako si sama?Onda josh i gore ,samo mislish kako cesh i shta cesh sa malenicom malom?
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Jesi li pritisak merila?Oce to nemoj se samo plashiti :)
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

snasara?Nema te mila?Ok odoh i ja onda lepo mi pajki i ljubi ceru !Idem ovde bash sve napustishe temu :cry: !Laku noc JESY chuvaj mi se mila!Bash mi je zao snsara dochekah te i sad te nema :-? Ljubi onu majenu odoh smorih se !Lepo pavkajte sve :roll:
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

mikalja napisao:snasara?Nema te mila?Ok odoh i ja onda lepo mi pajki i ljubi ceru !Idem ovde bash sve napustishe temu :cry: !Laku noc JESY chuvaj mi se mila!Bash mi je zao snsara dochekah te i sad te nema :-? Ljubi onu majenu odoh smorih se !Lepo pavkajte sve :roll:
Joj i meni je zao da se nismo ovako uzivo dopisale. Nisam ni stigla a ni pokrenula se da izmerim pritisak. Interesantno, sa 10 god i pocetkom srednje skole sam imala poviseni pritisak. A u trudnoci 2005 mi je poceo padati. Znam da hoce nesvestica i od pritiska :roll: :roll: :roll: Ne plasim se, samo se brinem uvek kako cu oko Simone ..... :wink: :wink:

Slika

Slika
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Laku noc moje dame mrtva sam :D :D :D

Slika

Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Pozdrav :wink: Da provirim,da mi se JESY moja nije pojavila?Nema je dushitza moja :( !Nedaj se mila samo te legi i odmaraj i chuvaj se MISLIM NA TEBE UVEK :) !Pozdrav za sve!
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Deste nocne ptice?Jbm li vam misha?Samo drincate :D Bit cete shire neg duze :wink: !Ja idem vezbice raditi josh ,pojachala sam josh vishe ,jer nije onako bash vruce kao ovih predhodnih dana :D :wink:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

hvala vam mile moje shto brinete o meni,bolje sam samo shto nemogu dugo da sedim,najvishe mi odgovara polulezheci polozhaj,ljubim vassveeee posebno malu simonu,pozzz javicu se makar jednom u toku dana ali mislicu na vasstalnoo,ubishe me posete,ciaosss
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

mika pposeban pozdrav za tebe i malu simonu,ljubim vas punoo
nije srecan onaj ko ima shta zheli,