DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

Gde ste damice? :roll:Vruće vam je aaaaa? Ja sam se danas smrzla na poslu ( brrrr još se tresem od hladnoće). Pustila sam klimu na tuuuurbooo jutros rano, da mi samo malo ohladi kancelariju i zaboravila da je isključim. U 15,30 toplotni udar!!!!!!! . Jedva sam se dovukla do kuće.

P.S. Ja sam danas progutala pun tanjir pirinča ( posni pilav) :lol: ink: Ukusna vam ova dijeta sa pirinčom :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od snsara »

Tu sam. :D :D kako je napolju u dvoristu fino :D :D Jos kad bi se tamo moglo i spavati.

odoh i ja. Pozelite mi da se barem nocas naspavam :D :D

Vama laka noc svima i lepi snovi :D :D :D
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

"Ti spavaš, ti spavaš, ... " aaaaa jesam li uspela?
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Pozdrav za sve damitze!Nadam se da ste mi dobro? :)
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

mikalja napisao:Pozdrav za sve damitze!Nadam se da ste mi dobro? :)
Pozdrav i tebi Mikačice! Ja sam od juče na godišnjem odmoru i evo odmaram se u pm :evil: ( uletela sam u "godišnji umor" tj.generalka u kući) :wink: Trenutno pauziram, pijem kafu i samo sam na blic bacila okce na forum da vidim šta ima. Pozz
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

tuu sam mile moje,ljubim vas punoooooooo,juche sam izashla sve je OK rastuzhila sam se chitajuci vashe porukice ljubim vas punooo,nemogu dugo da sedim pa cu vam samo kratko piosati,pozzz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

jesy napisao:tuu sam mile moje,ljubim vas punoooooooo,juche sam izashla sve je OK rastuzhila sam se chitajuci vashe porukice ljubim vas punooo,nemogu dugo da sedim pa cu vam samo kratko piosati,pozzz
Braaaaaaaaavo :lol: :lol: :lol: :lol: Bash sad sam ti pisala pp?Shto ti je intuicija i reko daj da provirim?Ljubi te :lol: :lol: :lol: Bash sam se obradovala!Odmori pa chujemo se !Chuvaj se sad i leziiii OK??? :D :D :D
Laku noc mile moje :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Evo vidim pp stize JESY idem da vidim :D !Lepo mi pajki kao i sve ostale ljub Vas!!!!! :) Laka Vam noc bilaaa :wink:
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

:lol: :lol: :lol: Bila sam u pravu :lol: :lol: Jesy JESTE "Kosovka devojka" :wink: Samo još malo da "izvida" svoje rane i eeeto je kod nas! :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dj.Olivera napisao::lol: :lol: :lol: Bila sam u pravu :lol: :lol: Jesy JESTE "Kosovka devojka" :wink: Samo još malo da "izvida" svoje rane i eeeto je kod nas! :lol:
Jes jes javila se!Samo ne moze da sedi josh dugo :-? Izvadili su joj 20 sitnih kamenchica i josh onog mulja !Sad je dobro samo mora da odmara i lezi ,ne moze da sedi duze a neka je Samo da se reshila tog i da je proteklo SVE U REDU!!!!!!Evo malo vreme zahladi a ja na promene joj :cry: !Nema snsare ,nadam se da su dobro i ona i cera?Pozdrav za sve Vas i ChuvajTe Mi SE :)
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

pozdrav za moje mile damice,imala sam ceo dan goste,samo da vas pozdravim,HVALA vam puno na podrshci,ljubim vas sveeee
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Pozdrav dragae moje eto mene :D :D bio je ovo uzbudljiv vikend. Juce smo Simona i ja (a posle se i muz prikljucio) sa mojom sestrom od ujaka bile u gradu do 17.00 pa jos onda gosti ..... :D :D :D Prezivele smo vrucinu ... al bilo je pakleno .... :) :) :)

Miko nadam se da si nam i ti ipak spavala od ove promene. Kazu sutra 25 u NS.

Jesy drago mi je da si se javila i da si bolje. Sada polako, ne moj se umarati. Javni se kad mognes i kad budne bezbedno :D :D :D

Olivera ako je za utehu bolje da je generalka na pocetku nego na kraju. :roll: :roll: A kad se nigde ne putuje, onda je u stvari godisnji umor svakako. al ajde dace Bog sada ovo da zavrsis pa da si onda slobodna ko pticica na grani :D :D :D :D

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

Kako je lepo šetati Novim Sadom kada "liiipe cvataaatuuu" :lol: Da li je mala zvrčka uživala u šetnji?
Kako da budem kao ptica na grani kada mi se usladilo učenje pa planiram da nastavim i....prestignem tebe i Spavalicu :wink:
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Dj.Olivera napisao:Kako je lepo šetati Novim Sadom kada "liiipe cvataaatuuu" :lol: Da li je mala zvrčka uživala u šetnji?
Kako da budem kao ptica na grani kada mi se usladilo učenje pa planiram da nastavim i....prestignem tebe i Spavalicu :wink:
Moze, moze al ces morati dobro da ugrejes jos guuuzzzuuu da prestignes sanyalicu i mene :D :D :D , al "nikad nije kasno da se ljubi strasno aha, aha " ... :D :D :D

Jeste u Novom Sadu je prelepo se setati kad su topli (ne vreli) april, maj, jun i kada lipe i bagremovi predivno mirisu. Inace ih ima i oko moje kuce :D :D :D Simona uziva u setnjama. Onda se nabije skroz napred u kolica, gleda i ne trepce i non stop se smeje :D :D :D

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

:lol: A neee, posle ovoga velika tačka. :wink: Ja jesam ambiciozna ali kada vidim da su profesori mlađi od mene onda :oops: :oops: :oops: Pre neki dan na poslu "hladan tuš"! Kažu da dok se ne izmeni Zakon o državnim službenicima ništa od priznavanja faksa???!!
Zaključana tema