DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od snsara »

Olivera a kakva ce zurka biti :D :D :D Osmisli neko luuudddiiiilllloooo da klinci kazu da nisu znali da imaju tako cool mamu :D :D :D
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

:lol: :lol: :lol: Ja već važim za cool mamu! Tata nas malo zeki, ne da nam da glasno slušamo muziku ali mi se snalazimo ( uvek neko dežura ispred vrata i javne kada se on pojav) :wink: Za žuraju ne brini, osmisliću nešto ....uostalom videćeš , pozvana si! :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

:D :D :D Evo i ja da provirim :wink: !Da Vam pozelim laku notj i Snsaro da ne bude nocas toliko budjenja Simonchitze !Vreme je ochajno :oops: !Ja sam sad ushla u kucetinu ,ishli u kupovinu !Ja uvek kazem dame idu u parfimeriju ili zlataru ili butike neke,ja u APOTEKU :oops: !I uvek fali po neki lek !Ljudi moji kao imamo zdr,osiguranje a ako nemash brdo novtza svaki put za APOTEKU rkni :evil: !Malo da Vas prochituckam i bezim puca mi glava shto reche snsara mozda je zbog meseca :wink: ?
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

snsara napisao:Draga miko, sad sam procitala blog jos nisam al prosto vec moram da odgovorim :D :D Zao mi je da cujem za tvoje mozdane udare :cry: :cry: nisam znala, jer kao sto znas od skora sam tu (popih danas 40 zrna). Nisam mislila da te ucenjujem :( nego sam prosto rekla kako mi je na dusi :D :D Svakako NI SLUCAJ NE NARUSAVAJ ZDRAVLJE SVOJE, hvala Bogu kao sto vidis i iz mog slucaja mame su uvek potrebne (mama mi je priskocila ovih dana jer muz nije mogao dobiti bolovanje). A i prosto jos uvek si u najboljim godinama. Ni slucajno ne mislim da biti kod kuce znaci biti besposlen - znam iz licnog iskustva. 2 godina sam bila kod kuce i trazila posao pre ovog. navrati dnevno kad i kako mozes i bice super :D :D :D . Za hijenu se trebamo i dalje boriti zajednickim snagama :D :D :D
Da mila moja i kao josh chastishe me dijabetesom !Kao posleditza udara, i rekoshe da je trenutni (od tog stresa i da ce se povuci) Na zalost moju nije se povukao i do dan danas! :D
P.S
Eto mile moje to je posledica odlazaka mog deteta jedinog i bol ne za odlaskom njenim !Nego strah majchin da li ce joj dete biti dobro i kako ce SAMA bez igde ikoga svoga na kraju sveta?Kad joj srce zaplache ?Kad je dusha zaboli? :-? Kezila sam se pred njom VESHTACHKI a kuidalo me i izjedalo dok NIJE PUKLO?Zato imajte mene kao jedno pogreshno ISKUSTVO!Ne treba ljudi kriti suze ni od koga pa ni od deteta !One su tu da ispiraju ochi pa ako cemo pravo i srce i dushu!Bolje pustiti suze nego sad jbg :-? Decu chuvash,pazish i pucash zbog nji !A greska je deci ne trebamo bolesni :wink:
Ajte ljubim Vas sve ALI BASH SVE!JESY SE nije javila :( !Nadam se da je dobro?
Lepu noc da imate ljub Vas sve! :wink: :)
Poslednja izmena od mikalja u Čet Avg 21, 2008 9:51 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dj.Olivera napisao:Mikaljo, rekao mi čika doktor da bi bilo poželjno, za moždane ćelije, da se družiš sa nama barem jednom nedeljno :lol: :lol: :lol: Nisam znala da si prošla sve to što si napisala i iskreno mi je žao što si prošla kroz toliko iskušenja. Nedostajaće nam pozitivna energija koju si širila kroz svaki napisani redić ali ...posle svega šta si prošla molim te ČUVAJ SE, misli na sebe i na ono lepo što te tek očekuje. Šaljem ti veliiiiiki poljubac!
I kroz mnogo toga mila moja :-?
Evo donela sam Vam ovo pile !Jer ja nesmem to jesti samo bareno i malo belog mesa sa roshtilja!Ostavljam Vam za zuraju :wink: I ja tebi shaljem Veliki kizzz kai i svima tu i lepo se provedite na zurki :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Mika skroz te kontam, Veruj mi prethodnih 10 godina sam mogla samo suze liti. Lile su al sam ih gusila. Kao i pre 3 godine pa puko infarkt umesto moj herc, moju posteljicu pa je moja beba platila :cry: :cry: :cry: :cry:

Zato ja sad takve kretene v :evil: :evil: :evil: koju su mi pomogli da dobijem infarkt posteljice verbalno zalepim sve u sesnaest :evil: :evil: Al jos nisu za sva zla platili. Za to ce potruditi do kraja onaj od gore.

A tvoja suncica ce biti ok :D :D :D i videces doci ce nazad u Evropu pa ce ti biti lakse :D :D :D
maliska
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 8:08 pm

Post od maliska »

mikalja napisao:
Dj.Olivera napisao:Mikaljo, rekao mi čika doktor da bi bilo poželjno, za moždane ćelije, da se družiš sa nama barem jednom nedeljno :lol: :lol: :lol: Nisam znala da si prošla sve to što si napisala i iskreno mi je žao što si prošla kroz toliko iskušenja. Nedostajaće nam pozitivna energija koju si širila kroz svaki napisani redić ali ...posle svega šta si prošla molim te ČUVAJ SE, misli na sebe i na ono lepo što te tek očekuje. Šaljem ti veliiiiiki poljubac!
I kroz mnogo toga mila moja :-?
Evo donela sam Vam ovo pile !Jer ja nesmem to jesti samo bareno i malo belog mesa sa roshtilja!Ostavljam Vam za zuraju :wink: I ja tebi shaljem Veliki kizzz kai i svima tu i lepo se provedite na zurki :lol: :lol: :lol:

MIKO daj to pile vamo ceo dan sam na lubenici, al peceno pile ne odbijam i sve da cu da se ugojim!! DAvaj pile Miko, pa cu videti posle kako cum kalorije potrositi!!!!!!! :wink: POZZZZ
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Miko jeste da ja ne volim bas meso ako ne racunam ribu, al to pilence tako lepo izgleda :D :D :D
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

:( :( Ja sam karakter :o :o Odričem se svoga dela u korist Maliske i Snsare :cry: :cry: :cry:
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Ma puno ti hvala olivara :D :D pravo si srce :D :D al ja bas i ne volem meso :D :D :D tako da i ja svoj deo prepustam :D :D .

Laku noc i lepi snovi :D :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

snsara napisao:Miko jeste da ja ne volim bas meso ako ne racunam ribu, al to pilence tako lepo izgleda :D :D :D
A imash avatar?Jel to pingvinche :D !Jao nocas nisam oka sklopila,neznam Vi kako ste proshle? :oops: A danas je pretezak dan !MALISKA EVO PILE :wink: :wink: Na dcc ili na e-mail?Kako hocesh ? :D :D :D !Uh begam pozdrav za sve kosoOke :wink: !Josh nema habera od JESY? :roll: :roll: :roll: :(
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Caos mika :D :D :D ne pitaj me kako smo prethodnu noc prosli :cry: vidis da mi podocnjaci do tebe dopiru :cry: :cry: Simona se budila ne znam koliko puta. Al sto se budila. Toliko je svaki put plakala da smo je jedva smirili. Nije pomagalo ni da sa nama spava.

Danas se prica nastavila. Ni klima nije bas toliko od koristi. Simona je veceras tolliko vristala da lepo nismo vise znali sta maltene da radimo. Izneli smo je u narucju u dvoriste i tek tako se malo primirila. :cry: :cry: :cry:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

snsara napisao:Caos mika :D :D :D ne pitaj me kako smo prethodnu noc prosli :cry: vidis da mi podocnjaci do tebe dopiru :cry: :cry: Simona se budila ne znam koliko puta. Al sto se budila. Toliko je svaki put plakala da smo je jedva smirili. Nije pomagalo ni da sa nama spava.

Danas se prica nastavila. Ni klima nije bas toliko od koristi. Simona je veceras tolliko vristala da lepo nismo vise znali sta maltene da radimo. Izneli smo je u narucju u dvoriste i tek tako se malo primirila. :cry: :cry: :cry:
Klima nas s*eba :oops: !A mora se inache ugushi :-? !Pustish klimu ,moradnesh malo izaci jbg!A napolje nema shanse!Ko prezivi?Kako ove koske bez truna sunca zimu da prezime!Od reume ima da poludimo :oops: !Uzasno kako god okrenesh :oops:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ljubim Vas sve idem na kupanjac :) !Zelim Vam ugodnu i laq notj!Snara ,nadam se da cete bolje pajkiti i ti i cerkitza?
_________Pozdravche za sve :wink: Maliskice moja jepo mi pajki,i svi, svi, sviiiiiiii!Bubim Vas!!!!!!!!! :)
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Vec ostim kako zudim za setnjom, vazduhom, ljudima i druzenjem .... Svi se zabili ili na poslu ili po kucama po ovom paklu .... Al opet nam prebrzo :evil: :evil: dodje zima i onda predugo :evil: :evil: traje.
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

Slika

Slika
Zaključana tema