Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
Da mila moja i kao josh chastishe me dijabetesom !Kao posleditza udara, i rekoshe da je trenutni (od tog stresa i da ce se povuci) Na zalost moju nije se povukao i do dan danas!snsara napisao:Draga miko, sad sam procitala blog jos nisam al prosto vec moram da odgovorim![]()
Zao mi je da cujem za tvoje mozdane udare
![]()
nisam znala, jer kao sto znas od skora sam tu (popih danas 40 zrna). Nisam mislila da te ucenjujem
nego sam prosto rekla kako mi je na dusi
![]()
Svakako NI SLUCAJ NE NARUSAVAJ ZDRAVLJE SVOJE, hvala Bogu kao sto vidis i iz mog slucaja mame su uvek potrebne (mama mi je priskocila ovih dana jer muz nije mogao dobiti bolovanje). A i prosto jos uvek si u najboljim godinama. Ni slucajno ne mislim da biti kod kuce znaci biti besposlen - znam iz licnog iskustva. 2 godina sam bila kod kuce i trazila posao pre ovog. navrati dnevno kad i kako mozes i bice super
![]()
![]()
. Za hijenu se trebamo i dalje boriti zajednickim snagama
![]()
![]()
I kroz mnogo toga mila mojaDj.Olivera napisao:Mikaljo, rekao mi čika doktor da bi bilo poželjno, za moždane ćelije, da se družiš sa nama barem jednom nedeljno![]()
![]()
Nisam znala da si prošla sve to što si napisala i iskreno mi je žao što si prošla kroz toliko iskušenja. Nedostajaće nam pozitivna energija koju si širila kroz svaki napisani redić ali ...posle svega šta si prošla molim te ČUVAJ SE, misli na sebe i na ono lepo što te tek očekuje. Šaljem ti veliiiiiki poljubac!
mikalja napisao:I kroz mnogo toga mila mojaDj.Olivera napisao:Mikaljo, rekao mi čika doktor da bi bilo poželjno, za moždane ćelije, da se družiš sa nama barem jednom nedeljno![]()
![]()
Nisam znala da si prošla sve to što si napisala i iskreno mi je žao što si prošla kroz toliko iskušenja. Nedostajaće nam pozitivna energija koju si širila kroz svaki napisani redić ali ...posle svega šta si prošla molim te ČUVAJ SE, misli na sebe i na ono lepo što te tek očekuje. Šaljem ti veliiiiiki poljubac!
![]()
Evo donela sam Vam ovo pile !Jer ja nesmem to jesti samo bareno i malo belog mesa sa roshtilja!Ostavljam Vam za zurajuI ja tebi shaljem Veliki kizzz kai i svima tu i lepo se provedite na zurki
![]()
![]()
A imash avatar?Jel to pingvinchesnsara napisao:Miko jeste da ja ne volim bas meso ako ne racunam ribu, al to pilence tako lepo izgleda![]()
![]()
Klima nas s*ebasnsara napisao:Caos mika![]()
![]()
ne pitaj me kako smo prethodnu noc prosli
vidis da mi podocnjaci do tebe dopiru
![]()
Simona se budila ne znam koliko puta. Al sto se budila. Toliko je svaki put plakala da smo je jedva smirili. Nije pomagalo ni da sa nama spava.
Danas se prica nastavila. Ni klima nije bas toliko od koristi. Simona je veceras tolliko vristala da lepo nismo vise znali sta maltene da radimo. Izneli smo je u narucju u dvoriste i tek tako se malo primirila.![]()
![]()