DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od snsara »

A Olivera imam interesantnu pricu za tvoju sestru. Prosle godine kad sam pred kraj trudnoce isle u skolicu za trudnice, krenula je sa nama pa odustala (valjda joj bilo dosadno) zena 65 godiste. Rece da su se ona i muz borili skoro 20 godina da dobiju dete, da je isla na 5 insemenacija i 6 vestackih oplodnji i nista. Kad su skroz odustali od deteta ona je zatrudnela posle godinu dana :D :D :D
Druga prica je da je moja bivsa koleginica sa skoro 44 godine se udala i rodila prvo dete! :D :D

Prema tome nikad nije kasno :D :D :D
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Ej tetka mika ako nastavis da se druzis sa nama u savetodavnoj funkciji deda mozda nastrada :D :D :D pa stigne bbbuuuuuuu i juuuhhhhuuu nocu :D :D :D
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

snsara napisao:A Olivera imam interesantnu pricu za tvoju sestru. Prosle godine kad sam pred kraj trudnoce isle u skolicu za trudnice, krenula je sa nama pa odustala (valjda joj bilo dosadno) zena 65 godiste. Rece da su se ona i muz borili skoro 20 godina da dobiju dete, da je isla na 5 insemenacija i 6 vestackih oplodnji i nista. Kad su skroz odustali od deteta ona je zatrudnela posle godinu dana :D :D :D
Druga prica je da je moja bivsa koleginica sa skoro 44 godine se udala i rodila prvo dete! :D :D

Prema tome nikad nije kasno :D :D :D
Čuda se dešavaju , verujem da će se i njima desiti. Dobrim ljudima Bog pomaže.
Šta radi tvoja princeza?
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Moja princeza paja jos od oko 8.45. Tacnije pajala je do malo pre pa se nesto budila i plakila. Izgleda da pomera vreme spavanja unapred. Nadam se da nece i budjenje :( :(

Je si provali kako da posaljes pp? Meni nesto stoji za slanje al ne odlazi.
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Gde su nam jesy i sanyalica. Dugo ih nisam cula. :( Nadam se da je jesy ok :D :D i da ce nam se uskoro vratitit. :D :D
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

Nisam provalila mnogo toga ( godine, godine :wink: ). Nisam slala PP do sada. Pitaćemo Harry-M , on je naš drug pa će nam objasniti. :lol: :lol:
Jasy se verovatno oporavlja od operacije. Zazujaće ona čim joj bude bolje. Sanyalica se ne javlja od one noći kada smo avetale do ujuto.
Koliko meseci ima zvrčkica?
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Sad ce u nedelju 8. Vreme mi je i pored svih teskoca koje su je zadesile tako brzo proslo ..... pomalo me hvata frka hocu li uspeti da nadjem pouzdanu zenu da je cuva jer jos necu da je dam u jaslice. A o povratku na posao i da ne pricam .... tako je lepo biti svestan suncanog dana .... bez pritiska budala oko sebe. Ma ja sam definitivno prerasla ogranicenja tipa moras-makar-8-sati-raditi. Treba mi prostora da disem i 8 sati rada i 24 dana odmora je definitivno premalo.
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Nego olivera odoh ja da se tusnem pa u krevet. Definitivno jos nisam skroz svoja.
Laka ti noc i lepi snovi :D :D
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

Posao :evil: :evil: :evil: Svako jutro ponavljam kao papagaj "mrzim posao!" ( kao onaj Mrgud iz Štrumfova). Kada dođem do zgrade gde radim osetim mučninu. Dve godine koristim GO za spremanje ispita, nisam se ljudski odmorila od prošlog veka. Ja od ove godine imam 30 dana odmora .
Odoh malo da čituckam pa na spavanje. Poljubac za Sarua tebi lep san
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Evo me pichokare moje :D :D :D !Bem Vam misha :oops: !Nadam se da ste mi dobro svi?snsara i maliska dobila sam pp i odgovorila sam Vam !Ne ljutite se mile moje !Ja cu svracati i obilaziti Vas uvek kad budem mogla!Ali mile moje nemoze se vechno biti !I nemojte sad tako da se predajete !Ja i jesam bila tu non stop ne zbog vremena koje ne znam gde bih utroshila?Nego ipak ,kad javno sebe upisujesh ,kritikujesh hvalish i NAPROSTO pratish USPEH JE VECI!JA SAM VAS STVAARNO zavolela i vezala za Vas!I ja cu Vas obilaziti I VOLIM Vas isto !Ali nadam se da cete me shvatiti da ne mogu uvek biti tu!Jer i to je porok veliki !A lako se navuci na irtz a teze se skinuti !Ja opet PONAVLJAM!DA nersmem biti toliko dugo pred PC-om !ZBOG mozdanih udara koje sam imala ,ali reskirala sam i to me povuklo daj da vidim ovo,i ono i odgovorim ovom i onom i tako jbt ga :( !Tako da nemojte se jutiti na mene jer me to jako BOLI :cry: !Osetim kao da sam Vas ostavila u nedodjiji!A Volim Vas mnogo !I Vi ste moje devojchitze I USPET CETE Vi ,pametnice moje!Mislim mnogo na hijenu nashu OSECAM DA PADA SKROZ dete :cry: I TO ME TAKO BOLI SHTO NISMO USPELE DA JOJ POMOGNEMO!Zato Vas molim nemojte preterano nishta da radite svom organizmu!Volite ga i chuvajte! Onda ce ga i Bog chuvati!Saro ,pogledaj link onaj ima i na proji i tu ostavila sam (Pa polako dushitze ,chuvaj zivce i zdravlje) Ljubim Vas sve Dj.Olivera nije bitno skim se koliko druzish?Bitno jr da mu mislish dobro!I da ga zavolish kao ja Vas i Vi mene!Brinem i za JESY ali nadam se da je DOBRO?Za grazzu koja nestade i uvek mi je u mislima!I svi vi!Mnogo Vas volim i evo obilazit cu Vas :D :D :D
Maliskice moja guzo mala :) :) :) !Nemoj da me ucenjujesh sa svojim ne pojavljivanjem !Ti treba da se druzish ovde !A ja kako ti reche ako ti je lakshe da ti kazem da sam nashla shvajeja :lol: :lol: :lol:
Jednog deku (Grof od kravljeg repa) :P Imam ja mog muzica i moju ceru i meni je zivot ispunjen srecom samo da su mi oni zivi i zdravi !A i VI SVI

Volim vas i mislim puno na Vas!Mnogo sam se obradovala shto mi je Simona nasha bolje :D :D :D !
Ljub Vas sve!!!
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Draga miko, sad sam procitala blog jos nisam al prosto vec moram da odgovorim :D :D Zao mi je da cujem za tvoje mozdane udare :cry: :cry: nisam znala, jer kao sto znas od skora sam tu (popih danas 40 zrna). Nisam mislila da te ucenjujem :( nego sam prosto rekla kako mi je na dusi :D :D Svakako NI SLUCAJ NE NARUSAVAJ ZDRAVLJE SVOJE, hvala Bogu kao sto vidis i iz mog slucaja mame su uvek potrebne (mama mi je priskocila ovih dana jer muz nije mogao dobiti bolovanje). A i prosto jos uvek si u najboljim godinama. Ni slucajno ne mislim da biti kod kuce znaci biti besposlen - znam iz licnog iskustva. 2 godina sam bila kod kuce i trazila posao pre ovog. navrati dnevno kad i kako mozes i bice super :D :D :D . Za hijenu se trebamo i dalje boriti zajednickim snagama :D :D :D
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

Mikaljo, rekao mi čika doktor da bi bilo poželjno, za moždane ćelije, da se družiš sa nama barem jednom nedeljno :lol: :lol: :lol: Nisam znala da si prošla sve to što si napisala i iskreno mi je žao što si prošla kroz toliko iskušenja. Nedostajaće nam pozitivna energija koju si širila kroz svaki napisani redić ali ...posle svega šta si prošla molim te ČUVAJ SE, misli na sebe i na ono lepo što te tek očekuje. Šaljem ti veliiiiiki poljubac!
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Drage moje ja da svratim i pozelim vam laku noc. Mrtva sam umorna, glava ubija jos od nedelje :cry: , jos sam oprezna sa stomakom (barem sam se delom iscistila :D ), simona se vec 2 puta budila tako da cemo videti kakva ce biti noc.

Laku noc vam svima i lepi snovi :D :D

PS Olivera ne preteruj sa ucenjem :D :D
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

Ni u ludilu!!!! Samo još 3 i kraaaaj! Kada diplomiram pravimo žurku. :roll:
P.S. Nisi mi odgovorila da li si dobila PP ?
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Evo i mene da provirim :D :D Izvini ne rekoh ti hvala na pp. :D :D :D Noc je bila uzbudljiva - celih 7 puta se budila :oops: :oops:
Zaključana tema