DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od snsara »

I tako ja vama napisa svasta .... :) :)
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Da Vas pozdravim i da se samo upishem!23 jutros zrnca popih josh 22 primiche se polako kraaj :D !Ma nije teshko ali obaveze su to ipak a ja se zainatila :wink: !Vidim snsara NAM SVASHTA napisala :) vratit cu se natenane da izchitam sve polako o njenim odnosima sa muzem i poroditzom :wink: Ali idem da josh pozavrshavam obaveze ono prepodnevne ,nisam stigla mnogo.Zasele mi neke dokonjache :oops: .Tek sam jutarnju vezbu odradila eto ih na kafu.I 100x sam rekla nema pushenja unutra :evil: !Ne vredi ,onda sam lepo izbacila kafu vani (a ne volim ) jutarnju da pijem vani !Pa cu kad zavrshim sve sedem pijuckam kafitzu i chitam Sarine postove :D !
Pozdravljam Vas sveeeee i bubim Simonitzu nashu puno ,puno ,puuno :D !Nadam se da je pajkila nocas dushitza nasha :P
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

sara sara znam kako ti je,ali ipak bolje shto su daleko,manje pomoci ali i manje obaveza prema njima,samo neka su zhivi i zdravi i neka su dalekoooo,pozdrav za miku,saru,simonu,sanyalicu,martat,ledenicu...i sve ostale dameee.ps da se upishem popijeno 83 zrnaca,a sada odoh se spremati za posao,ljubim vas sveee
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Pozdrav jesy i ostale zemske!Evo i ja chitam postove od snsara pa shta znam shta reci na to?Ako su blizo ,obaveze i non stop su tu , ali bar ne ostaju po mesec dana i td ,ako su tako daleko onda opet morash ih dochekivati na duzi period i ono uvek neshto treba .Ili ih obilaziti !Josh ako su roditelji stariji? :roll: Ne znam veruj shta reci ali ni muzu nije svejedno!On je navikao tako ,odrastao u takvoj poroditzi i sad njemu je teshko da se menja iz korena!Nije ziveo u izobilju i sad normalno da se plashi ,jer i sadasnjost nam nije bash bajna !Mozda se tebi i uchini da ti prebacuje da vishe troshish nego on ,mozda misli da bi on proshao bolje u kupovini :D !Nebih komentarisala to jer stvarno nisam u toj situaciji bila.Moj jeste odrastao u teshkim uslovima ali samo po njega (jer maceha je to hranila i delila) i sestra mu je imala sve ,a on kako se snalazio :( .Kopao je kao deckic ,kanale i tako je zavrsavao i srednju i fakultet !Ali svaki dinar u kucu ostavlja i dok je dete bilo kuci svi smo znali gde stoji novac ako ga ima?I slobodno rasporedjivali sa njim uz dogovor!I ja dok sam radila isto novac je ishao na jedno mesto !I nekako on vishe u mene ima poverenja ,shto se ekonomije tiche tako da tu nikad nismo imali neke nesuglasica!Ako ima,ima! Vidimo shta ce mo i kako a ako nema opet sedemo i vidimo kako cemo?Koja crna pomoc ?Od bilo koga ,nikad nishta a bilo je teshkih trenutaka i to ne jednom.A kad smo mi doshli sebi Bogami se nisu ustruchavali za pomoc !Sad sam bila prekinula,cera me zvala i sad sam izgubila misao bobegla mi :lol: :lol: :lol: !Nema veze,tu smo ljubim Vas sve od jesy,sarans i Simonitze :) sanyalice,maliske,martat ,ledenice,grazze (Boze shta li nam je sa njom? :( ) hijenche nase ,Savage_Rose,Kena i ove nove nisam im ni nick zapamtila :roll:
_____Pozdrav pa se pishemo :wink: :P
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

snsara juhu :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ima li koga ? :o
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ruchak! Ajte devojchitze na ruchak :D
salcica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 28, 2008 5:03 pm

Post od salcica »

obratite paznju da li idete redovno u wc od tog pirinca
znam zenu kojoj se zesce zakomplikovalo u zeludcu zbog tog zivog pirinca....
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

salcica napisao:obratite paznju da li idete redovno u wc od tog pirinca
I ja znam jednu koja je imala komplikacije,al nisam htela da unosim nemir na ovu temu.Ali,kada si ti to vec pomenula,glupo mi da precutim.
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

Aaauuuu!!!
Pa nisam to znala, ali pazi...ima logike, koliko pirinchu treba vremena da nabubri, i da li to sve izadje? u p.m.bash...pa kako je proshla ta zzena???? :o
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

martat napisao:
salcica napisao:obratite paznju da li idete redovno u wc od tog pirinca
I ja znam jednu koja je imala komplikacije,al nisam htela da unosim nemir na ovu temu.Ali,kada si ti to vec pomenula,glupo mi da precutim.
Uhm :roll: :o Pa sad zavisi u kom smislu ?Ja sam bash neki dan pisala da idem u wc bash chesto i to po 5 do 6 puta i da se chudim odakle vishe toliko to chudo?Mada ne osecam bolove nikakve u stomaku .I ne proteze se kroz ceo dan.Nego kad odem jednom u vc ,ja sam vec spremna za 20 min i drugi put i tako po nekoliko puta !Kako kad, nekad 4,nekad 5 i stane. Sutradan opet.I niko nije nishta komentarisao :roll: !N .Pojma!I stolitza je normalna, ni boja nije nishta chudna pa sad n pojma :roll:
Poslednja izmena od mikalja u Pon Jul 28, 2008 6:31 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Prvo je mislila da je u pitanju normalna reakcija,ali je posle vrag odneo salu.Krenule ceste stolice i bolovi u zeludcu.Al da ja ne plasim ovde nikoga jer toj zeni NIKO i nije rekao da joj je od pirinca.Mada ona lekarima nije htela ni da kaze da ga je pila.To je samo bio njen zakljucak.Ja se stvarno izvinjavam ako cu nekoga uznemiriti ali ipak je bolje da se zna i za lose strane.Sve vas pozdravljam,naravno :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Bem ,lli ga ,ja ga pijem evo oko 180 dana koliki je to broj sami Bog zna !I zeludatz me pre i hteo zezati ali od kad pijem pirinach ?Kao rukom odnesheno!Zavisi od metabolizma !Ako Bog da iiizgurat cu i ovih 22 dana i :wink: :roll:
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Tacno!!!Kako ciji organizam prihvati!
Pozz za sve,moram da idem :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

sanyalica napisao:Aaauuuu!!!
Pa nisam to znala, ali pazi...ima logike, koliko pirinchu treba vremena da nabubri, i da li to sve izadje? u p.m.bash...pa kako je proshla ta zzena????

:o
Da bash i kako je proshla ta zena?I ja htede upitati ? :roll:
Zaključana tema