Pozdrav jesy i ostale zemske!Evo i ja chitam postove od snsara pa shta znam shta reci na to?Ako su blizo ,obaveze i non stop su tu , ali bar ne ostaju po mesec dana i td ,ako su tako daleko onda opet morash ih dochekivati na duzi period i ono uvek neshto treba .Ili ih obilaziti !Josh ako su roditelji stariji?

Ne znam veruj shta reci ali ni muzu nije svejedno!On je navikao tako ,odrastao u takvoj poroditzi i sad njemu je teshko da se menja iz korena!Nije ziveo u izobilju i sad normalno da se plashi ,jer i sadasnjost nam nije bash bajna !Mozda se tebi i uchini da ti prebacuje da vishe troshish nego on ,mozda misli da bi on proshao bolje u kupovini

!Nebih komentarisala to jer stvarno nisam u toj situaciji bila.Moj jeste odrastao u teshkim uslovima ali samo po njega (jer maceha je to hranila i delila) i sestra mu je imala sve ,a on kako se snalazio

.Kopao je kao deckic ,kanale i tako je zavrsavao i srednju i fakultet !Ali svaki dinar u kucu ostavlja i dok je dete bilo kuci svi smo znali gde stoji novac ako ga ima?I slobodno rasporedjivali sa njim uz dogovor!I ja dok sam radila isto novac je ishao na jedno mesto !I nekako on vishe u mene ima poverenja ,shto se ekonomije tiche tako da tu nikad nismo imali neke nesuglasica!Ako ima,ima! Vidimo shta ce mo i kako a ako nema opet sedemo i vidimo kako cemo?Koja crna pomoc ?Od bilo koga ,nikad nishta a bilo je teshkih trenutaka i to ne jednom.A kad smo mi doshli sebi Bogami se nisu ustruchavali za pomoc !Sad sam bila prekinula,cera me zvala i sad sam izgubila misao bobegla mi

!Nema veze,tu smo ljubim Vas sve od jesy,sarans i Simonitze

sanyalice,maliske,martat ,ledenice,grazze (Boze shta li nam je sa njom?

) hijenche nase ,Savage_Rose,Kena i ove nove nisam im ni nick zapamtila
_____Pozdrav pa se pishemo