DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

martat napisao:Tacno!!!Kako ciji organizam prihvati!
Pozz za sve,moram da idem :D
Ok !!!!! :roll: PoZZZdrav!
maliska
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 8:08 pm

Post od maliska »

CAAAAAAAOOOOOOO, narode!!!!! Ja sam juce isterala majstore iz stana, kakav je to bio lom, ali ljudi to nisu bili obicni majstori nego cetri mrtve babe, a ova deca slomila su me!!
Al znate sta ima novo novo novo, :roll: Maliska vasa skinula jos 2 kg.. I znate kakav osecaj!!!!! 8) 8) 8) Eto samo da se pohvalim, da mi sve stvari spadaju!! Mada to nije kraj moram jos malo da ucvrstim svoju vitkost!!! I nace sam na desetom zrnu pirinca!!PUSAAAA za sve!! Sace malo vise da se druzimo posto mi kucica blista mogu mirne savesti da sednem i da lepo caskam sa vama :P Ali vidim vi se lepo zabavljate i bez mene :cry: Sta cu vam ja sad ovako mrikasta, pa narode 58 kg, pa vi me vise necete voleti :cry: :cry: :cry: A ja tako volim da se druzim sa vama , bas volim, volim!!!
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

MALISKA :D :D :D Ljubim te tako lujkastu :) :) !Ma sad se ti pravish VAZNA 8) KUCA BLISTA !SVE U REDU !58 kg macjica i po !SAd se folira i lepo nam kaze shta cu Vam ja ono shatro ,treba lo bi u prenosnom znachenju biti?Koi ce te mi vi debele neurednog stana a :roll: >Stari sam ja VUK I osetim te lajavitze mala :lol: :lol: :lol: !Vidish da stalno pitam za tebe i kad cesh zavrshitti oko kuce?Ali njima se nije zurilo kad su zeleli shto duze da ostanu i virkaju u mladu lepu goozoo :wink:
Ljubim te i ljubi mi dechitzu
____Pozdrav za sveeeeeee :D :wink:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

ma daj,ma ja kamenje da pojedem nece mi biti nishta,ali zdravije je piti pirinach nego neke tamo kapsule i chajeve...a kolko c3e se smrshati videcemo,ja lichno povratila 2 kg desno,spremala sam ovih dana pa vruce kiflice,projice ko da odoli,pozzz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Laku notj !
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

ma svracam prvo ovde,ali mi mnogo tezhe ulazi na temu pirinach nego na proji i na alapachama,laku noc mika,pozz
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

bravooo maliska,i za tvoje kg i za kucu,blago tebi sada uzhivash u chistoj kuci i divish se sama sebi ,pozzz i za dechicu,ljubim vas sveee
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

Uzivajte pirpincharke u svojim gnezdima, odoh na spavanjac, Bash bash sam umorna. Laka vam noc. :D
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

laku noc svima,pozzzz i lepo spavkajte
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

:D Ustajjj vojsko forumashka!!!! :D
Buuudjenjeeeee :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Pozdrav vojsko :) Raportira vojnik Mikalja!JUTROS SAM UHAPSILA 22 Neprijatelja i poslala ih na onaj svet!BEZ milosti i prava na zaljenje!Ostaju josh 21 ali se nadam da cu uspeti i nji likvidirati!A sad mi dozvolite da se povuchem na svoje radne zadatke i obaveze i kad bude raportirano VOLJNO onda cemo se pojaviti i malo porazgovarati :D !JEDAN!DVA!JEDAN!DVA
Otishla sam JA :wink:
_____Pishemo se danas
___Pozdrav za svee.. :wink: :P
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

eeeee odkad sam ja budna...ustala sam u 9 i 15h,raportovala sam svee,popa ispratila,doruchak spremila,shto je lepo kada imash sve spremno u zamrzivachu pa samo vadim i podgrevam,valjda ce neshto ostati do slave hehheee,bice da za goste kupujem pogachice...pa i one su ukusne,pozzzzz
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

jesy napisao:eeeee odkad sam ja budna...ustala sam u 9 i 15h,raportovala sam svee,popa ispratila,doruchak spremila,shto je lepo kada imash sve spremno u zamrzivachu pa samo vadim i podgrevam,valjda ce neshto ostati do slave hehheee,bice da za goste kupujem pogachice...pa i one su ukusne,pozzzzz
Eeee bio popa Opa Opa :D AAA zato si se ti izvukla iz kreveta pre nego shto krenesh na posao?:P :wink:
Jeli te poprskao sa voditzom?Poshkropio :wink: Hehehe :lol: Mislim na onu SVETU :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

mikalja napisao:
sanyalica napisao:Aaauuuu!!!
Pa nisam to znala, ali pazi...ima logike, koliko pirinchu treba vremena da nabubri, i da li to sve izadje? u p.m.bash...pa kako je proshla ta zzena????

:o
Da bash i kako je proshla ta zena?I ja htede upitati ? :roll:
martitze ne zabushavaj, nego odgovori shta bi sa tom zenom ? Je li ziva?Ja se uplashila i nesmem ici u wc ja cu chekati da mi ti odgovorish!A ako se ukakim :cry: Sramote qq. :oops:
Cmokim te i poz za sve!Sad smo onu tamo Zeljanu ebem joj ime, kako je nju neko zeleo?Zeljana?Posle tebe odoh ja,onda jesy ,sad josh sanyalica pa kao po dogovoru a nismo .Bash je blesava a stvarno moja komshinica ima oko 39 god i ima dvoje unuchica!Valjda se ona mlada udala a i cerka isto.Ova "baka" mislim baka svoih unuchica ko lutka lepa a i zgodna!Boze me oprosti lepsha od cerke i zgodnija.Njeni unuci ce se ponositi sa svojom bakommm :P
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Zena je ziva ali ne bas zdrava.Ima probleme sa zeludcem.Ali,nju je na samom pocetku poceo da boli i sto je duze pila pirinac sve joj je gore bilo.Zato sam i rekla da svako reaguje drugacije,ali ako neko primeti ove simptome bolje da odustane na vreme.Eto.....Mikalja,slobodno ti idi u wc :D
Zaključana tema