DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

sanyalica napisao:hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
ajojjjj upishacu se od smeha :lol: :lol: :lol:
haha pa ja sam to pametno radila...vaspitavala 20 god i vishe...hahahaha
Kad me prvi put odveo kod svojih, rekao majci:Eto ti snaja kao shto ti bila svekrva-samo sjedi i pushi! A pametna zena, ta moja pokojna svekrva reche: Mene je dobra.I nisi je meni, no sebi doveo!
hahahaha obozavala sam tu zenu, kad bih joj ujutro pozelela 'dobro jutro', otpozdravila bi mi 'dobra ti sreca'...eh sad sam se bas rastuzila i zbog moje majke i muzzevljeve sto su me tako rano ostavile...e ali takav je zivot...
Ali meni je zao da on sve radi jbg !I nisam prevaspitavala nikog ,dal sam trebala?Ostace vechita misterija khm..
Sada cu se nashaliti (crni humor ) nemoj ljutish ppl ali otishle su rano ,pobegle od tebe !Jbg sigurno nisu od dobrog zivota!I shta sad zalish ?Trebala si ih odmeniti pusti me prazne zalosti :wink: Eno moje svekrve ko pchelitza zdrava pu pu da kucnem u drvo.Ali ona dodje ja joj stavim gotovo za klopu svega ona odnese i josh ,kupi sebi svaki dan po jednu lubenicu ,ujutru svako jutro popije jaje svezo (naruchi sebi) i med redovno sa koprivom.A pipnuti nishta nece .Vesh neka kisne koliko hoce nema shanse da bi ga pokupila nit bilo shta.I opet ja pre njoj dam nego nama sve !Jer ona nece jesti ako joj nedamo jaje ako nije kuvano skuvati ga nece!Nebi ti za takvom zalila GARANT!Zalish ti za sobom :wink: :D :D :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

I tako sanyalica kao i moja svekrva :P Samo ide i hvali me do neba !Niko kao ja nebi me dala za ceooo svet i te fore !Kad sam bila u bolnitzi kazu kuka kao sinja kukavitza ,samo kad cu izaci ?I zaova mi kaze ,ma pusti ti fore babine kuka ona zbog sebe !Neka te odmeni neshto u zivotu ,ispeche ushtipke bilo shta skuva kukuruz,oce qr moj.Samo fali neka mene ne fali necu joj ja titrati moze ona i sama.Ona se obezobrazila (ZA MAJKU KAZE SVOJU) i koristi vashu dobrotu ,od prazne fale nishta nemash ti i od onog 'zao mi je' i opet gleda samo svoje doope :wink: Tako moja sanyalice ?naravouchenije je???????? :wink: :wink: :D :D :D :D MUDRICA SI TI ?PAMETNO ! :wink:
P.S
Ali ipak da napomenem da imam stvarno predivnog muza ,brak i da bi za mene mnogo uchinio kao i ja za njega a za dete necu ni da pricham!I dan i noc mi nije bilo teshko da joj udovoljavam ni njemu ni njoj i nije mi zao SEBE bilo, ni sad !I opet bih kad bih mogla ?To me chinilo JAKO srecnom da njima ugadjam :roll:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

ja mnogo volim da ugadjam svima redom ali sebi najmanje,ali takav je zhivot,pozdravljam vas mile moje i piskaracu kasnije,odoh i ja malo da se izlezhavam i gledam tv,pozzz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

jesy napisao:ja mnogo volim da ugadjam svima redom ali sebi najmanje,ali takav je zhivot,pozdravljam vas mile moje i piskaracu kasnije,odoh i ja malo da se izlezhavam i gledam tv,pozzz
A fala Bogu kad imash kome?Detzi muzu a sad shto je neko prefrigran Boze me oprosti i koristi dobrotu tu ,ne mogu protiv toga jer sam JA TAKVA!Uvek kazem e necu vishe, ma kakvi opet prvo se odvaja za nju jer mi (zao bude) a opet kazem ima valjda neko gore ko to sve gleda ?Pa ko zna zashta je to dobro?Ako meni nije bilo dobro nek bude mok detetu ,bicu Bogu zqhvalnija nego meni da je.Ja se spremila da odemo na babinje i nismo hteli za vreme ruchka a necemo ni kasno, idemo sad muzek se sprema i naruchio je kod kafandzije jednoh jagnjetine koju kilitzu i pile peceno ,torta je tu chak sam i napunila paprika podosta i skuvala i rusku salatu !Pa nek imaju koji dan ,mlada porodila se a roditelji joj u Herceg Novom.Bili na babinama i shta ce otishli rade ljudi iznajmljuju pansione ! A njegovi nisu bash neshto poletni da je zamenu ,samo gundjaju :evil: Omatore i onda u pm.Da im je cerka mozda bi drugachije bilo ?Ovako ne boli ih tudja kost.A ova mladica leeeeeeeeepa kao andjeo umiljata ,shkolovana.A i muzic joj isto a cerka im zaova od ove mladitze Boze me oprosti kao nakaza ,da se chovek uplashi ima nos ,morash je zamoliti da skloni nos da bi proshao .
__________Pozdravche za sve!SAmo ti odmoru jesy ,mogu misliti koji poslovi su to?Mada meni bar je uvek to teze psihichki padalo,zamaralo nego sam fizichki posao!

:P :wink:
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

mikalja napisao:
sanyalica napisao:hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
ajojjjj upishacu se od smeha :lol: :lol: :lol:
haha pa ja sam to pametno radila...vaspitavala 20 god i vishe...hahahaha
Kad me prvi put odveo kod svojih, rekao majci:Eto ti snaja kao shto ti bila svekrva-samo sjedi i pushi! A pametna zena, ta moja pokojna svekrva reche: Mene je dobra.I nisi je meni, no sebi doveo!
hahahaha obozavala sam tu zenu, kad bih joj ujutro pozelela 'dobro jutro', otpozdravila bi mi 'dobra ti sreca'...eh sad sam se bas rastuzila i zbog moje majke i muzzevljeve sto su me tako rano ostavile...e ali takav je zivot...
Ali meni je zao da on sve radi jbg !I nisam prevaspitavala nikog ,dal sam trebala?Ostace vechita misterija khm..
Sada cu se nashaliti (crni humor ) nemoj ljutish ppl ali otishle su rano ,pobegle od tebe !Jbg sigurno nisu od dobrog zivota!I shta sad zalish ?Trebala si ih odmeniti pusti me prazne zalosti :wink: Eno moje svekrve ko pchelitza zdrava pu pu da kucnem u drvo.Ali ona dodje ja joj stavim gotovo za klopu svega ona odnese i josh ,kupi sebi svaki dan po jednu lubenicu ,ujutru svako jutro popije jaje svezo (naruchi sebi) i med redovno sa koprivom.A pipnuti nishta nece .Vesh neka kisne koliko hoce nema shanse da bi ga pokupila nit bilo shta.I opet ja pre njoj dam nego nama sve !Jer ona nece jesti ako joj nedamo jaje ako nije kuvano skuvati ga nece!Nebi ti za takvom zalila GARANT!Zalish ti za sobom :wink: :D :D :D
Ne. Ne umem da se shalim sa tim.Mene to boli uzasno.
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

samo da vidim ima li koga,jesu li se naodmarale moje dame,ljubim vas punoo
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Jaoj jesy imash predivan kishobran ,suncobran bem li ga shta je da je ?Lep je :wink: !Ja sad udje u kucu ,nismo se hteli dugo zadrzavati !Videli bebitzu dali poklone i popili kafitzu i pice i bash su se ljutili shto ne ostanemo na vecheri ali zao nam !Nek okupaju bebitzu i legnu dete se usplakalo,vreme kupanja.razumem ja to sve.Sad idem na kupanjatz i onda odmaranje bash sam umorna neshto !Josh od nocas sam slomljena!Pa idem da odmaram.Muz ode sa prijateljima sa posla malo ,prate rezultate neke a neka ide ja cu da stavim dvd neki i odmorim malo.jesy nadam se da si bar malo odmorila.
_________________Pozdravljam sve damitze i zelim Vam laku noc i mirne snove!Pozdrav za moju malisku, snsaru ,jesy ,sanyalicu,martat ,grazzu nashu ,ledenicu (Boze da li je ona dobro?)hijenche nashe Savage_Rose i Kena (e da pozdravili su Vas sve zvali su jutros nas kuci i pozdravili su Vas sve!Pozdrav za mama79va saru i Simonche nashe koji su na vikendu negde,ma sve Vas pozdravljam puno, puno ,puno
Bubac za Vas!Idem da ugasim ovo chudo odvlachi mi paznju previshe ..
____PoZzZzZZ i odmarajte lepo cmokkkk!!!
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

danas nisam nishta posebno radila,vishe sam odmarala,vreme je odvratno nishta mi se neradi :cry: :cry: :cry: sa meshenjem sam zavrshila...a ostalo cu kasnije,josh je rano.ja sam tu pa ako se neka damica javi kuckamo se ,pozz
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

D .Jutro damitze moje!Jutros 24 zrna popilh osta josh 23 bar mislim :roll: ?Morat cu pregledati posle da vidim jel tachno,sva sam smushena od jutros.Davno bi se javila ali nisam imala neta celo jutro!Pozdravljam sve i bubim Vas pa se pishemo danas ako nebi zezao net ili tako shta?Cmokim Vas SVE!
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

pozdrav za sve pirinchane damice,da se upishem jutros 84 zrnaca odeeeee,ah ovaj vikend pa nigde nikoga,jedino ja i mika stalno tu,ajde dolazite vishe zhenice,da se malo zezamo,pozzzz
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Pa nismo stalno bash ?Ujutru se upishemo i ponekad predveche kad nam obaveze dozvole.A ako mislish to shto nismo nigde ishle na G Odmor?Pa jbg ja kad odem necu se ni vrcem doma :wink: Hehehe ljub ja tebe!Zavrshila sam supu (samo da je zakuvam )A ostalo polako ,jer imam neke goste na ruchku pa neshto petljam pravim neke dzepove sa gljivama ,htela bih da budu topli kad budu seli klopati ,pa ne zurim a ima posla !Hocu da budem moderna krvarica ali ? :oops: Muza sam zamolila da usisa kucu jer ja ako to pocnem ceo dan mi ode.A on to za chas :wink: Kaze shto coshkove moram nece niko tamo viriti :D :D :D !Pa poshto se bavim kulinarstvom danas ,necu ni da virim nek smandrlja kako god hoce :wink:
_______________PozdRaV za sve "SVE" a shto kaze jesy nigde nikoga ili virnu i mrzi ih kucati?No svejedno pozdrav za sveee!Idem baciti kukuruze da se kuvaju polako za vecheras da se sladimo!Obozavam kukuruz i to bez soli :oops:

Poz Zzz zz ZzzZZ :wink:
P.S
Ti si bash zaljubljena jesy :) !Blago tvom muzeku
Primetila sam da su tvoji avatari skoro svi u znaku srcdashaca neki :D
Bice tu josj jedna bebitza ,Zamoli popu da se najavi za svaki sluchaj,kad bude svetio voditzu za Slavu? :wink: :P
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

ahaaa nazvala sam danas popa da ga pitam kada ce doci,rekao je u toku nedelje ali nazvace uveche dan pre,super makar me nece zateci u krevet,mika mislila sam da smo ja i ti stelno tu,uvek kada imamo vremena javimo se,a ostale damice odskitale za vikend,zato ih nema,ljuim teee a i ostele dame koje se kasnije budu javljale,pozzz
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

Hm, Miko i Jesy, uzgredbudirecheno, meni bash niko nije pomagao ni u chemu...ni u podizanju dece, niti u poslovima u kutji, ukljuchujuci i kuvanje. To sto moj muzz obozzava da se bavi kulinarstvom je zaista lepo, i zbog toga s vremena na vreme uzivamo u divnim specijalitetima, ali nema bash puno vremena za taj svoj hobi. :D
Ali nisam ni od onih koji kukaju...uspevam sve da stignem, jer se dobro organizujem. Iz prethodnih razgovora ste saznale da mi je najvaznija porodica, ali ne zapostavljam ni sport ni karijeru. Meni je nachin zivota koji vodim normalan, ali se mnogi chude odakle mi tolika energija. Mislim da se radi o genetici+dobra astroloska odrednica :wink: Cmokk :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Pa super nek bar znash kada ce popa ?Da te ne uhvati nedaj Boze i oskudnije odeveniju nego onda :lol: :lol: :lol: A josh i muzic da bude tu ,pa da nije popa briga te ali popa?Ne bi bilo bash prijatno prijatno :wink: .Ma neodu sve na vikend jesy .Ja sam malopre videla martat da je ushla na sajt i vidim da nije ostavila podravche ni na jednoj temi :roll: !Izchitaju postove i odu !No nebitno ja je pozdravljam mnooogo :D ..Mislim meni je drago da ode na vikend ko god moze negde,ali isto tako necu da se ne javim ako sam vetj tu?Chemu?Briga nekog shto sam otishla ili ne? :roll: :P :wink:
Ljub te :wink: .Sad sam sa onim seckom naseckala svega bash je super mnogo mi pomaze !Sad idem da zavrshavam ,ovi ce oko 4 popodne ali sam i privela kraju klopu ,sad samo ukrashavanje ono :wink:
Pishemo se kad se stigne.....
_______________PoZzZzZz :P :wink:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

o moje dame ni meni niko nishta nije pomagao,kao ni sada,svekrva je na selu to shto bi ona spremila nebi se svidjalo ni meni ni deci a majku nisam ni zapamtila,alii volim shto mi niko ne pomazhe onda nikom nisam duzhna,bolje je ovako,sama se organizujem i sve stignem...a sanyalice svaka ti chast shto si muzha navikla makar neshto da uradi,ja stvarno nisam uvek sam govorila i kada bi neshto uradio da nema pojma i sada kada bi htela on kazhe da nezna...ma neka ga samo neka je zhiv i zdrav,a mogu ja josh,pozzz za martat miku sanyalicu,malisku,mama79va,saru,grazzu .....
Zaključana tema