jesy napisao:o moje dame ni meni niko nishta nije pomagao,kao ni sada,svekrva je na selu to shto bi ona spremila nebi se svidjalo ni meni ni deci a majku nisam ni zapamtila,alii volim shto mi niko ne pomazhe onda nikom nisam duzhna,bolje je ovako,sama se organizujem i sve stignem...a sanyalice svaka ti chast shto si muzha navikla makar neshto da uradi,ja stvarno nisam uvek sam govorila i kada bi neshto uradio da nema pojma i sada kada bi htela on kazhe da nezna...ma neka ga samo neka je zhiv i zdrav,a mogu ja josh,pozzz za martat miku sanyalicu,malisku,mama79va,saru,grazzu .....
Shta kazesh jesy?a mozesh ti josh?

znamo da mozesh ali neema hehe!Ma koje pomotji ,a to da volim da mi niko nije pomagao jer Boze moj da nisam duzna nikom?

Ja sam pomagala mnogima i boli ih doope ,mislish da misle da su nekom duzni neshto?

Ma sanyalice naravno da nam je porodica naj vaznija !I moj muz voli da prcka po shporetu ,posebno da peche palachinke ,ali zato posle toga qq posudje i shporet

!Odjauchem chisteci ,tako da njihovo kulinarstvo

Ono neka, hvala!Sem bash kad ???

Imam ja pomoci naj bolje mashine za vesh, i sudje (mada sa sudje i ne volim posebno) Dok pochistim sve iz posudja sve sklonim mogu ga i saprati

A vesh, e to mi je naj bolja zamena i radi dok se skroz ne razboli .E onda kod majstora platish joj lekove (delove) i ona opet nastavi bez prebacivanja i dok ne rikne! E tad zamenish i to je to idemo opet dalje

.
A sve ostale pomoci pi**n dim
Jaoj Bogami ovi gosti, bash beshe vredni

Pochistishe podosta i odoshe !Idem da operem i sklonim ono sve stoji razbacano !
Ljub Vas
____________Pozdravche