Josh sam dobila pa sam nikakva

P.S.
Sad necu da rodim dete zbog linije

Uh Ljub Vas evo mi cere zvrchi caos pishemo se

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
Eto i mene drage moje damemartat napisao:I ja znam jednu koja je imala komplikacije,al nisam htela da unosim nemir na ovu temu.Ali,kada si ti to vec pomenula,glupo mi da precutim.salcica napisao:obratite paznju da li idete redovno u wc od tog pirinca
znam zenu kojoj se zesce zakomplikovalo u zeludcu zbog tog zivog pirinca....
E miko sad me na cisto baci u depresijumikalja napisao:martitze ne zabushavaj, nego odgovori shta bi sa tom zenom ? Je li ziva?Ja se uplashila i nesmem ici u wc ja cu chekati da mi ti odgovorish!A ako se ukakimmikalja napisao:Da bash i kako je proshla ta zena?I ja htede upitati ?sanyalica napisao:Aaauuuu!!!
Pa nisam to znala, ali pazi...ima logike, koliko pirinchu treba vremena da nabubri, i da li to sve izadje? u p.m.bash...pa kako je proshla ta zzena????
Sramote qq.
![]()
Cmokim te i poz za sve!Sad smo onu tamo Zeljanu ebem joj ime, kako je nju neko zeleo?Zeljana?Posle tebe odoh ja,onda jesy ,sad josh sanyalica pa kao po dogovoru a nismo .Bash je blesava a stvarno moja komshinica ima oko 39 god i ima dvoje unuchica!Valjda se ona mlada udala a i cerka isto.Ova "baka" mislim baka svoih unuchica ko lutka lepa a i zgodna!Boze me oprosti lepsha od cerke i zgodnija.Njeni unuci ce se ponositi sa svojom bakommm
Eh eto me tek sada miko. Prvo da ti kazem da ti je za urinarne probleme super caj od persuna, barem se ja uverila.mikalja napisao:Shta nam je sa jesy ?Nisam navikla dok dodje sa posla ona proviri!A sinoc je boleo zeludatz
Nadam se da je danas bolje ?Bem ti i politiku ,ne vredi moja jesy
!Aj ako svratish pozdrav VELIKI ZA TEBE !!!!!!!!!I da nam budesh dobro ljub te mila
![]()
chuvaj se ti si sad premorena i fizichki i psihichki
![]()
Evo i ja pijem chaj kantariona ,muchi me mokraca s oproshtenjem piiisha.Ono kap dve i peche i samo sedem i opet!Sad da kucnem bolje je popila sam neki lekic i litar chaja ,kazu shto vishe chaja toplog
![]()
Au shto je to grooozno.Peche a ona kap bol u zeludac udara!Sad sam chaja se nashljapala ,sholju,po sholju !Imam i uvin ali ovaj od kantariona mi prija chudo jedno
![]()
_________________PoZdravVV za sve Vas laku noc i lepo pajkite![]()
SAD SMO PRVE OPET !Kucam,kucam i kucam i *ucam