DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

:o Ih sad goootovo jbg ja u gatje :P heheheh!Zekim se !Uh ja tri puta ishla od jutros :D !I sad nishta ,mislim nije proliv ,tako odem po par puta i :o Mozda sam zato i uspela skinuti kg me!Nije bilo lako ali nije mi smetalo nishta!Iz pochetka malo me nadimalo ,onda sam pochela ici po dva tri puta u vc !I onda sve normalno opet!E sad poche ima desetak dana ici kao na maraton :P jurim ako ne krenem na vrem uhm :oops: !Jedno 3x pa i do 4- 5 i onda stane !Nikakvih pratecih problema nemam,tipa bolova u stomaku a u zeludcu da kucnem u drvo nishta posebno!Na protiv, pre mi je znao se nadimati od nervoze ,sad ni to nema.Izadje dole :wink: Ali ono nije chovek ravnodushan kad chuje i bi mi zao ,reko ako je mrela cu da prekidam zahebi :oops: !A zao mi dogurala do 180 malo li je skoro 6 meseci joj bote stvarno :o :o :o ! i oko 14 do 15 kg hm.Koja je to muka ?Ako se vrate kile bem im !Mada nije to samo od pirincha ali da chisti ?Chisti
Josh sam dobila pa sam nikakva :-? Klimandzaro drma pravo u mozak chuka :oops:
P.S.
Sad necu da rodim dete zbog linije :wink: !Jer mogu smrshati pa shta cu onda qq :P
Uh Ljub Vas evo mi cere zvrchi caos pishemo se :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Odoh da gledam TV! Da vidim kako prolazi miting!Pozdrav za jesy snsaru,ledenicu,MALISKU,mama79va,martat,sanyalicu,grazzu hijenu i sve ,sve sveeeee :wink: :D :D :D BYE bye bye lepo pavkajte :P :wink:
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

martat napisao:
salcica napisao:obratite paznju da li idete redovno u wc od tog pirinca
znam zenu kojoj se zesce zakomplikovalo u zeludcu zbog tog zivog pirinca....
I ja znam jednu koja je imala komplikacije,al nisam htela da unosim nemir na ovu temu.Ali,kada si ti to vec pomenula,glupo mi da precutim.
Eto i mene drage moje dame :D :D . Prvo da samo kazem da meni pirinac izgleda popravlja probavu, a onda cu da iscitam ostalo pa da se vise javim
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

mikalja napisao:
mikalja napisao:
sanyalica napisao:Aaauuuu!!!
Pa nisam to znala, ali pazi...ima logike, koliko pirinchu treba vremena da nabubri, i da li to sve izadje? u p.m.bash...pa kako je proshla ta zzena????

:o
Da bash i kako je proshla ta zena?I ja htede upitati ? :roll:
martitze ne zabushavaj, nego odgovori shta bi sa tom zenom ? Je li ziva?Ja se uplashila i nesmem ici u wc ja cu chekati da mi ti odgovorish!A ako se ukakim :cry: Sramote qq. :oops:
Cmokim te i poz za sve!Sad smo onu tamo Zeljanu ebem joj ime, kako je nju neko zeleo?Zeljana?Posle tebe odoh ja,onda jesy ,sad josh sanyalica pa kao po dogovoru a nismo .Bash je blesava a stvarno moja komshinica ima oko 39 god i ima dvoje unuchica!Valjda se ona mlada udala a i cerka isto.Ova "baka" mislim baka svoih unuchica ko lutka lepa a i zgodna!Boze me oprosti lepsha od cerke i zgodnija.Njeni unuci ce se ponositi sa svojom bakommm :P
E miko sad me na cisto baci u depresiju :cry: :cry: Baka sa 39 godina !!!! A ja tek mama sa bebom od 7 meseci .... Ta ti komsinica mnogo pozurila. Moja baba se udala sa 25 godina :wink: :wink: , a druga sa 18. Ova sto se kasnije udala je uvek govorila da jos ne bi da joj brat nije dosadio :D :D :D
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

samo da vas pozdravim i pozhelim vam laku noc,ljubim vas sveee
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Eto i mene :D :D :wink: :wink: je ste li me se uzelele :D :D Bas mi je bilo danas dinamicno. Isla sa cerkom na kontrolu za refluks i posle produzila veliko londranje. Uz put i para potrosila. (Uzgred Miko moj muz je sebe i sestru izdrzavao na fakultetu i ne pitaj sta je sve radio. Al ocigledno mora on ponekad da zvoca na tu temu. Inace se i mi uvek dogovaramo oko velikih stvari. Mada nekad moram da primenim taktiku svrsenog cina jer se on kao pravi bik za neke stvari sporije odlucuje ...). Al barem smo nas dve :D :D :D napravile dobru kilometrazu a i simona se smorila. Doduse, od 08.30 (ranije joj se prispavalo) se vec 2 puta budila.

sutra idemo opet u savetovaliste i dobicemo vakcinu :( :( :( i onda valjda konacno nema vise do godine dana. Samo da sve prodje ok i da ne dobije temperaturu. Danas je inace mamina suncica bila sva u osmehu :D :D :D i sve je zive sarmirala :D :D :D

A da dodam na temu smetnji oko dijete. Ja sam isto miko kao i ti primetila da se nesto manje i nadimam. Mislim da je trik sa pirincem da se pije dosta vode, a za mene je normalno oko 2 i vise litara dnevno. Tecnost je vazna jer inace pirinac skuplja kiselinu i verovatno je toj zeni izazvao manjak kiseline. Mene i inace ume zeludac da muci i bez pirinca. Ja sam jedino cula da njih tri koleginice iz kancelarije nisu nista skinule ... Al dobro je znati to sto je martat rekla.
Kako ste sve - mika, jessy, sanyalica, marta a za malishu citam da je super sto mi je drago :D :D :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Pozdrav za moje damitze sve!Prijavljujem 21 zrno ode rano jutros !Josh 20 i gotovo :D !snsara nemoj da se bedachish zbog bake u 39 god i uporedjujesh sebe i svoje godine!To je bio razgovor zbog jedne curke shto ne zeli decu radi linije kao a u stvari zbog mushkartza otociches na temu i procitati.Od nicka Zeljana70 a tema je neshto hm :roll: Kako zadrzati liniju trenutnu ili tako nesto.Pogledaj kod nas u profil gde smo ishle i shvatit cesh.A imam komshinitzu tako mladu a ima dvoje unuchica i kazem Boze me oprosti lepsha i zgodnija od cerke a i izgleda mladja od nje!Nije tu nishta chudno,takva joj konstrukcija a ona kao zvrk.Kuva za ceru ,zeta decu ZIVI za nji i stvarno je prelepa.Mlada se udala!Ima divan brak,cerka joj se mlada udala i nishta chudno tu.Eno onih pevachica ona STOJA :D jbg jest da stavlja silikone ali zena neda na sebe i ima unuchice i koliko nji..A ova koza glupa :oops: !Simonche je vazno tu,da je ona nama dobro i da ste bili tamo a vakcina ce malo boleti i procice :D !Malo turice ,oblogice na rukitzu i prodje sve!A i tvoj muzek se borio sam i sklolovao ?pa dobro onda shta se moze?Samo nek su zivi i zdravi.Joj pozdravljam Vas puno i pishemo se posle moram na jedno mesto :lol: :lol: :lol: !Da ne bude bez te noge u*ra doope :lol: :lol: :lol: :lol:
________Pozdravljam Vas sve !!!
pishemo se danas,vecheras cmokni de mi Simonche nasheeee :D :D :D
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

pozdravljam moje dame i samo da se upishem 81 zrnce odeee,ja nemam muchninu jbmga ali izbegavam da jedem,ali sve u svemu zadovoljna sam,vazhno je da su deca ok a za ostalo velika stvar,pozdrav za sve sa foruma,ljubim vas
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

AAAAAAAloooo ima li iko ziv?Jbmvam misha a onda cete nocas da izvirite i bla, bla, bla :lol: Uh sad sam se dovukla u kucu :-? Koje vreme zasu :oops:
Aj pozdrav pa se pishemo kad se neka javne? :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Opada nam tema :-? !Uvek smo bili pod 1 a sad 6 chak i sedmi :cry: Nedajmo pishite pirincharne dame !Ja josh 20 dana tj bez sutra 19 i ode ja !Navrshava se 200 dana !
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

De nam odoshe zemske ? :roll: mama79va? maliska zavrsi kucu i fiju :roll: ledenica se zaledila pored svog dragog misha li joj.Hijence ok na odmoru
Savage_Rose i Ken nisu tu josh.Jesy ,primakla se Slava pa se unervozila zena :-? Neznam ni shta bi joj rekla?Josh da zna da MI DOLAZIMO qqqqq :roll: :D :wink: :wink: :wink: !Snsara je tu i Simona
martat svrati sanyalica JE TU danas je u guzvi sigurno :roll: Ljubim je i puno puno pozdravljam :lol: I sve vas pozdravljam
_POZDRAV i ljub Vas SVE!!!! :D :D :D :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Snsara---SAroooo kako je ***Simonchica*** proshla sa vakcinom?I da li je primila?Jubni de je ,mislimo na nju i verovatno ce boleti nocas jepo nase bebche !Zelim joj jepo da pavka i da prodje bez temperaturitze :-?Jubni de mi je pojako u guzu da manje boji sjecku nashu majenu **Evo pijimo da pjodje :D :D :D puuuuf puuuuf laku noc lepe moje i zelim Vam svima prijatnu noc! :D :wink: Zaboravila sam da izbrojim rizu idem sad :wink: !Bolje nego ujutru rano :P :D Cmokara
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Shta nam je sa jesy ? :o Nisam navikla dok dodje sa posla ona proviri!A sinoc je boleo zeludatz :-? Nadam se da je danas bolje ?Bem ti i politiku ,ne vredi moja jesy :( !Aj ako svratish pozdrav VELIKI ZA TEBE !!!!!!!!!I da nam budesh dobro ljub te mila :P :wink: chuvaj se ti si sad premorena i fizichki i psihichki :roll: :P
Evo i ja pijem chaj kantariona ,muchi me mokraca s oproshtenjem piiisha :D .Ono kap dve i peche i samo sedem i opet!Sad da kucnem bolje je popila sam neki lekic i litar chaja ,kazu shto vishe chaja toplog :oops:
Au shto je to grooozno.Peche a ona kap bol u zeludac udara :D !Sad sam chaja se nashljapala ,sholju,po sholju !Imam i uvin ali ovaj od kantariona mi prija chudo jedno :roll:
_________________PoZdravVV za sve Vas laku noc i lepo pajkite :wink:
SAD SMO PRVE OPET !Kucam,kucam i kucam i *ucam :wink:
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

mikalja napisao:Shta nam je sa jesy ? :o Nisam navikla dok dodje sa posla ona proviri!A sinoc je boleo zeludatz :-? Nadam se da je danas bolje ?Bem ti i politiku ,ne vredi moja jesy :( !Aj ako svratish pozdrav VELIKI ZA TEBE !!!!!!!!!I da nam budesh dobro ljub te mila :P :wink: chuvaj se ti si sad premorena i fizichki i psihichki :roll: :P
Evo i ja pijem chaj kantariona ,muchi me mokraca s oproshtenjem piiisha :D .Ono kap dve i peche i samo sedem i opet!Sad da kucnem bolje je popila sam neki lekic i litar chaja ,kazu shto vishe chaja toplog :oops:
Au shto je to grooozno.Peche a ona kap bol u zeludac udara :D !Sad sam chaja se nashljapala ,sholju,po sholju !Imam i uvin ali ovaj od kantariona mi prija chudo jedno :roll:
_________________PoZdravVV za sve Vas laku noc i lepo pajkite :wink:
SAD SMO PRVE OPET !Kucam,kucam i kucam i *ucam :wink:
Eh eto me tek sada miko. Prvo da ti kazem da ti je za urinarne probleme super caj od persuna, barem se ja uverila.
Sto se tice vakcinice .... eh tako je kad sam vec umorna da mislim. Elem htela ja juce da nazovem da proverim kad radi danas savetovaliste ali kasno stigle, premorena i sva strka i ne uradi. Kad sam pak danas oko podneva zovnula isprade da samo rade pre podne (a rekose u junu da dodjemo danas posle podne). Jbg dobro muz nije izasao bez veze danas sa posla. Tako da se cela agonija i sva pitanja koja sam imala produzava do sledece srede. Bilo kako bilo ja pocinjem sutra da joj uvodim mleko, nadam se da ce biti ok :( :(
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Inace ne mogu da shvatim da neko nece da ima decu zbog linije. Ajd de nije spreman mentalno. finansijski, fizickki, da nije nasao pravu osobu za to ... Eh takvim kao od sale ide sa decom .... a neki se toliko dugo muce ...
Ma izvinite me devojke al me nesto tuce despernost i melanholija ovih dana udruzena sa umorom .... Svi otputovali ili se barem muvaju a ja kao da sam preko sveta.... Pa jos onda ne ici napolje sa decom izmedju 10 i 17, pa sta mi onda ostane od dana. Ma vidi se da zaostajem za mojom generacijom u pogledu uzrasta deteta.... One su u glavnom vec u skolskim brigama, a ja u bebecim .... e skote zivote :cry: :cry: Al nek je mamina suncica ziva i zdrava, obozavana mamina beba :D :D :D
Zaključana tema