DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od jesy »

pa ja se uvek kasno ukljuchim,hvala mika shto mislish na mene i o mom umoru,veruj mi da ima koleginica i rodbine koji samo dodju da vide ima li shta shto ne valja pa da preprichavaju,eee ja im se nedam,jeste 3 mushkarca a od nikoga pomoci ,jedino stariji sin hoce da pomogne,a ovaj mladji kao da ga neki crnogorac pravio,samo komp i gledanje sporta i aktuelnih dogadjaja,nadam se da su sve dame i njihova deca dobro i ljubim vas puno
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

laku noc moje damice,posdravljam vas sveeee,odoh da ispruzhim noge,premorena sam,ljubim vas sveee
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

mikalja napisao:Ma sve zenske :o BULJIM i BULJIM Postat cu pravba BULJA :o Al ne vidim da se snsara javljala danas?To mi je vetj za brigu :-? Da se samo javi da li je dobro Simonitza nasha?Ova kishetina a majeno nashe osetljivo :-? Sa nadom da je su dobro obadve pozdravljam ih puno i shaljem im mnogoooooo pijubatza a Simonitzi vishe :D
maliska liche sredili ti kucu bem joj misha?Ljubim te i tebe i dechitzu !
Boze ove mlade mamitze trebalo bih zashtititi od poslova vecih .da imaju vremena da shto vishe provode sa svoim muzicima.Jaoj tako bih im pomogla da mogu? :( Sad nama muzevi su opet potrebni za druzenje i da odu do pijatze i da imamo na koga povikati i slushati kad koji hrche :oops: Ako su sluchajno slobodni :wink: Ali opet neka ih .Kako kazu oni su kao so, moze i bez njih ali bljutavo . :wink:
Evo nas miko!!!! :D :D :D Danas pravi dzumbus dan. Simona se opet budila ja opet kasno legla i lose spavala do 4.30 .... :roll: :roll: A onda moje dete ogladnelo pa ja dadoh ono sto sam imala da siki - ato izgleda slaba vajda. I eto moje pevalice u 6.30 :roll: :( Ja skocim taman nesto pre toga zbunjena gde mi se dragi dede (a on opet gudio li gudio nocas pa se i svadja kad ga budim - al ko ga sisa ja ga opet budim :D 8) 8) ), Mislila otisao - kad nije nego vec se i on uspavao al srecom ne puno da zakasni. Taman je bio tu da simoni da flasicu koju ona svuci. I opet se posle vise ne znam ni ja kada budila. Ja je prebacim kod mene u krevet, kad dete odvali do PODNE bez budjenja!!!!!!!!!!!!!!! :D :wink: :wink: Ja sve isla da proverim da li dise i jel ziva!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: Eto ti ni kad tako spava ne mogu da se opustim :roll: :roll: Onda smo isle do grada, pa po tatu da ga uterujemo u radnje (* SPAM * mu neke stvari) a za to treba puska otprilike i tamo - amo eto tek mene sada.

Pirinac i dalje pijem, al dalje nista drugo ne stizem. Trudim se da smanjim klopu koliko je moguce, izbacim slatkise i veceru .... pa sta bude. Probava mi se popravila - ide guza redovnije na jedno mesto pa je i to dobro. :oops: :oops: :oops: :wink: Inace i simona i ja vilenimo na promenu.

Nemoj tetka mika da nam nestajes odavde kad popijes pirinac ..... bas smo se lepo navikle na tebe - makar da procitamo da si tu kad nas muci camotinja :D :D :D Ti ces da nam budes podrska :D :D :D .

Kako cerka? Hocete mozda kod nje u Australiju u posetu?

Bubimo i mi tebe punnnnoooooo :D :D :D
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Jos da dodam da me neko vreme za vikend nece biti tu .... videcu koji dan. Kupili smo nove plocu, procesor, grafiku, memoriju i hard .... :wink: :wink: :wink: pa dok se sve sklopi ..... :D :D :D A posle eto me jos brze ..... :D :D :D :D
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Laku noc i veliki poljubac svimmmmaaaaaa :D :D :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Pozdrav za sve damitze moje.Popih jutros 25 zrna josh 24!Vidim Sara se javila i dete nije pajkilo pa ni ona ,jesy isto !Sve u svemu zive ste mi .Posle cu chitati i pishemo se a sad Vas sve bubim pa se posle pishemo :wink:
___________________Pozdravche za moje devojchitze SVEEEEE :P :wink:
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

Miko, pa ti pochni odmah sa novom pirinchanom! Budesh nova mindza sa pirindza i to pichish do 1000! A? Mozda ti i zubi porastu... :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

sanyalica napisao:Miko, pa ti pochni odmah sa novom pirinchanom! Budesh nova mindza sa pirindza i to pichish do 1000! A? Mozda ti i zubi porastu... :wink:
AA doooosta je !Ako je za poshtenje ?Doosta to ce biti 200 dana :o a i linija je super za sada!Ja sam skinula vishak kg ,meni je zbog zdravlja to vishe a izgled bemi se :P !Nadam se da se nece vratiti ,necu dati :evil: .Pokusat cu da nastavim sa vezbama ne vecheravanjima i tako.Po mom mishljenju ovaj pirinach ,shto ga vishe pijesh ?Neshto on radi nije to zalud.Ja ljudi iz pochetka sam prvo bila naduta.A onda sam uchestala u wc ici znachi chisti.A sad?Valda je rastvorio sve nechistoce i idem po 5 puta minimum u wc ,ponekad se uplashim ono odakle ono onoliko izlazi :o kao da sam bika pojela da izvinete.I nesmeta mi zastomak ,sem shto moram biti u blizini wc-a bash !I kad krenem ici u wc to traje 4 do 5 puta dok sve ne izadje i gotovo !Ne proteze ono ceo dan .Nego za sat dva se oposli sve :wink: !Ljudi moji .Nocas sam zaspala bolje da nisam :( !Zaboravila sam i spavati :-? Imala sam taaakve nocne more da ne mogu ni sad da dodjem sebi :oops:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

snsara napisao:
mikalja napisao:Ma sve zenske :o BULJIM i BULJIM Postat cu pravba BULJA :o Al ne vidim da se snsara javljala danas?To mi je vetj za brigu :-? Da se samo javi da li je dobro Simonitza nasha?Ova kishetina a majeno nashe osetljivo :-? Sa nadom da je su dobro obadve pozdravljam ih puno i shaljem im mnogoooooo pijubatza a Simonitzi vishe :D
maliska liche sredili ti kucu bem joj misha?Ljubim te i tebe i dechitzu !
Boze ove mlade mamitze trebalo bih zashtititi od poslova vecih .da imaju vremena da shto vishe provode sa svoim muzicima.Jaoj tako bih im pomogla da mogu? :( Sad nama muzevi su opet potrebni za druzenje i da odu do pijatze i da imamo na koga povikati i slushati kad koji hrche :oops: Ako su sluchajno slobodni :wink: Ali opet neka ih .Kako kazu oni su kao so, moze i bez njih ali bljutavo . :wink:
Evo nas miko!!!! :D :D :D Danas pravi dzumbus dan. Simona se opet budila ja opet kasno legla i lose spavala do 4.30 .... :roll: :roll: A onda moje dete ogladnelo pa ja dadoh ono sto sam imala da siki - ato izgleda slaba vajda. I eto moje pevalice u 6.30 :roll: :( Ja skocim taman nesto pre toga zbunjena gde mi se dragi dede (a on opet gudio li gudio nocas pa se i svadja kad ga budim - al ko ga sisa ja ga opet budim :D 8) 8) ), Mislila otisao - kad nije nego vec se i on uspavao al srecom ne puno da zakasni. Taman je bio tu da simoni da flasicu koju ona svuci. I opet se posle vise ne znam ni ja kada budila. Ja je prebacim kod mene u krevet, kad dete odvali do PODNE bez budjenja!!!!!!!!!!!!!!! :D :wink: :wink: Ja sve isla da proverim da li dise i jel ziva!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: Eto ti ni kad tako spava ne mogu da se opustim :roll: :roll: Onda smo isle do grada, pa po tatu da ga uterujemo u radnje (* SPAM * mu neke stvari) a za to treba puska otprilike i tamo - amo eto tek mene sada.

Pirinac i dalje pijem, al dalje nista drugo ne stizem. Trudim se da smanjim klopu koliko je moguce, izbacim slatkise i veceru .... pa sta bude. Probava mi se popravila - ide guza redovnije na jedno mesto pa je i to dobro. :oops: :oops: :oops: :wink: Inace i simona i ja vilenimo na promenu.

Nemoj tetka mika da nam nestajes odavde kad popijes pirinac ..... bas smo se lepo navikle na tebe - makar da procitamo da si tu kad nas muci camotinja :D :D :D Ti ces da nam budes podrska :D :D :D .

Kako cerka? Hocete mozda kod nje u Australiju u posetu?

Bubimo i mi tebe punnnnoooooo :D :D :D
Milo moje ova kishetina pa se dete uznemirilo :(
Ja sam nocas zaspala bolje da nisam :(! Zaboravila sam kako se spava pa sam imala takve more i sad se tresem sva.Saro dusho zao mi je tebe shto ne pajkish ali veruj da si sad najbezbriznija majka.Kada je tu kraj tebe u krilu tvom .I ona ce porasti pile moje malo ,dace Bog da udajemo devojche nashe :D Ako bude dovar dechko ok!Ako ne bude mi cemo ga alapachirati i naci drugog 8) !Nedamo mi Simonche svakom .Ajoj to shto idesh chesto u wc prochitaj moj post gore.To je to !Riza mora da radi neshto !Tako sam ja iz pochetka ,prvo nadutost pa onda pochelo cishcenje! A SAD ? :oops: Chisti sa creva sve prljavo samo wc radi ,to je to :wink:
Dobro je da znamo da necete biti tu da nemislimo na malu da nije neshto loshe :roll:
Ljubim vas obadve.
A muz nek se duri samo ti njega dizi :wink: Bolje ce osetiti osecaj ochinstva !To je za njegovo dobro :wink:
Bubim Vas sveeeeeee
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

mika nocne more su na promenu vremena,nishta ne brini,da se upishem 85 zrnaca odeee,vidim sanyalica danas uzhiva crnogorac sprema ruchak bravo za nju,a sara sa njenom bebicom i dalje muke muchi sa spavanjem,bice bolje sara ne brini,samo je ti prihranjuj sigurno je dete gladno,nejavi se martat da nam kazhe kako je proshla zhuraja,pozdravljam sve damice sa foruma,pozzz
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

jesy napisao:pa ja se uvek kasno ukljuchim,hvala mika shto mislish na mene i o mom umoru,veruj mi da ima koleginica i rodbine koji samo dodju da vide ima li shta shto ne valja pa da preprichavaju,eee ja im se nedam,jeste 3 mushkarca a od nikoga pomoci ,jedino stariji sin hoce da pomogne,a ovaj mladji kao da ga neki crnogorac pravio,samo komp i gledanje sporta i aktuelnih dogadjaja,nadam se da su sve dame i njihova deca dobro i ljubim vas puno
To ti verujem.Tebi pricham a i ja sam takva mila moja jesy :P !A ima tih koza .Ja sam imala iz Bara prijatelje,kad se najave da ce doci ili svrate ?Ja moram vesh kriti prljav :oops: SVE ONA PREROVI !Ali toliko je zena zlobna da to i ne krije !Kaze ja gde god odem?Najdraze mi je u korpu sa prljavim veshom da zavirim :o .Pa kad tako svakom viri shto nebi i meni glupachaaaa :evil: Shta moze na prljaim gatjama naci sem da izvinete govna :oops: Sad i ne dolazi (nepokretna) jbg.I znam kako je to samo virkaju u coskove koi mater .Ipak chuvaj se ti .I Bog ce te chuvati. :-? Ljub te polako to i to ce proci sa Bozijom pomoci! :wink:

Da li verujete?Da ja odem kod nekoga i posle me pitaju kako im je u kuci ono posla Srbska :oops: 1Oni ne veruju da ja pojma nemam shta u prostoriji ima gde sam sedela a kamoli sa strana ?Ono ma daj nije valjda :o ?A i da vidim,ja to necu da vidim.Imam svoje prashine uvek za izvoz i tudja mi je stvarno vishak. :wink: Pishemo se posle mozda .Danas bash bi trebala ici na babinje neke il cu vecheras popodne tj videt cu ?Tortu treba da mi donesu ovi naruchili smo a drugo sve je spremno!Samo ruchat cemo kuci ,rekli smo da nishta ne spremaju zao mi mladi su (Od prijatelja deca)A sami zive pa mlado to ,umorno neka ih :P
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

znam mika,zato i krecem 15 dana ranije sa spremanjem,eh da nije ovog zamrzivacha ja neznam shta bih,ovako sve shto mozhe spremim zamrznem pa onda vadim tog dana stavim u pekach ako hocu vruce...ma Bog pomazhe kada se sprema.Trebao bi mi doci pop ovih dana da sveti vodicu nadam se da ce se najaviti da me nezatekne u krevetu kao pre 3 god.zvoni neko a ja onako u kratkoj letnjoj pizhami otvorim vrata...ajoooj kada se nisam onesvestila od bruke...pokazhem mu vrata od kuhinje a ja brzhe da se obuchem,brukaaa a bilo 10 h,nadam se da ce se javiti ove god.pre,ljubim tee
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ma da bubim te i chuvaj se :wink: POzDRAVCHE :wink: jesy budi mi dobra?Ma da zato sanyalici nisu teska muzeva rodbina ?Chovek sve radi ona pichokaru izvali :D :wink: i samo spava :wink: :P
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

eee kada bi ja chekala da mi muzh neshto spremi svi bi pocrkavali od gladi hehehe,hranili bi se po picerijama,cevapdzinicama pa dok bi im trajalo para,pozzz
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
ajojjjj upishacu se od smeha :lol: :lol: :lol:
haha pa ja sam to pametno radila...vaspitavala 20 god i vishe...hahahaha
Kad me prvi put odveo kod svojih, rekao majci:Eto ti snaja kao shto ti bila svekrva-samo sjedi i pushi! A pametna zena, ta moja pokojna svekrva reche: Mene je dobra.I nisi je meni, no sebi doveo!
hahahaha obozavala sam tu zenu, kad bih joj ujutro pozelela 'dobro jutro', otpozdravila bi mi 'dobra ti sreca'...eh sad sam se bas rastuzila i zbog moje majke i muzzevljeve sto su me tako rano ostavile...e ali takav je zivot...
Zaključana tema