DIJETA SA PIRINČEM
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- jesy
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
ma mogla si i ti tada sa dechicom da djuskash,ali baba neee nikako,moja sestra od ujaka izuzetno lepo izgleda i sa cerkama ide u disko,nju muvaju frajeri..kazhe joj starija cera eee necesh ti vishe sa nama....sama ili sa drugaricom pa na sasvim drugu stranu,pozzz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
- snsara
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
E mika tebe zeza reoma da ne spavas, a mene nocas opet cerka plus ne znam ni ja sta. Pravo sam zaspala tek oko 7.30 i spavala do 9.30 kad eto moje brujalice i pevalice ....mikalja napisao:Dobro Jutro !Jutros sam popila 27 zrna ,ostaje 26 bar mislim?Pogledat cu posle u postovima!Jutros mi nije radio internet nikako.Kao ni ja nocas.Zaspala tek jutros u 6 i spavala do 7to je bilo sve.Reuma me otkida i svashta neshto.Danas nema vezbanja
.Jutros pokushala nekih 20 minuta i ne moze vishe.Evo i temperatura me zeza.Idem danas ce biti lezanja.Ubi vreme i sve .Pozdrav za sve idem da legnem!Bubim Vas sve i pozdravljam......

Ajde, ajde kakvi tu virusi. Drmni ehinacei i objasni im da bolje da ode da ne dodje jesy sa njenim spricem .... A izglea ce opet promena vremena
- snsara
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
mikalja napisao:I ja sam onda bila mlada mamitza 20 i neshto god bilo ?jesy napisao:ma martat je mlada mamica ona sada djuska sa klincima sigurno,a sutra ce da nam se zhali kako je bole noge,zezam se...pozzz
Al cu ja tek da zvucim kad kazem ja mama u najboljim godinama sa trideset odnosno cetrdeset i nesto .... ma prava riba![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
___________Idem jsy laku noc i tebi i svimaaaaa ..
Ne mogu da sedim bash me hvata ovoPozzzzzzzZZZZZZZ
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
D.Dan!Ajde da se upishem i ja!26 jutros zrncadi i josh hm
25 i onda ako Bog da gotovoooooo
!Tako je snsara moja
!Ja osetim promenu sad kad iz Nemachke kisha krene!A nekad jaoj
.Kad neko dodje i kaze nije spavao .kao boli ga sve rastura ga reuma ili retzimo glava.To je meni bilo tako chudno
Uvek sam se chudila i pitala?Ma shta tu ima da boli?To je kao da mi kaze boli me vrh kose
!E sad znam shta ima da boli i kako boli?Saro zao mi je da i Vi niste pavkale ni ti ni Simonche!Ja nocas opet nisam spavala i jutros prispem oko 6 ujutru u muz mi se uspavao ,ne pamtim kad i da je on zakasnio za posao a jutros ja prispala i on prespavao!Kad skochi i viche
zakaasnio sam i trk. Jbg kad sam ja uvek budna kao veshtitza on se osloni uvek na mene ja da ga probudim ako on ne chuje i jutros
!Josh cu biti okrivljena shto sam zaspala i to pola sata.
Ljudi moji ali ova promena ebe NIKAKO MI NE PRIJA
!A i jeste bash preteralo
35c 40 pa 17 pucao bioh da si od chelika.Pozdravljam Vas sve pa se pishemo posle..Idem da pokusham bar pola proje sa nechim uzeti.Dok me malo temperatura popustila.
_____Ljub Vas sve!

_____Ljub Vas sve!

- mikalja
- Stalni član
Shta je ovo ?Ja jedva ustanem da Vas obidjem i niiiiigde nikoga
!Pa ja kad odem za 25 dana ovde ce biti pustosh
!Ajte bre u goozoo sve .Uveche povilenite a ja uveche pratim deshavanja na TV u mora se ,pogotovu sad kad ce Vlada da omandrkne .Da sam u pripravnosti ,da Simi poshaljem cilindar ,valja vatati mesto ministarke
Nadam se da st mi dobro sve?Ne vidim da se nove damitze prijavljuju upisuju koliko su popile zrna i td
.Ne pishu kako napreduju i shta josh uzimaju i rade pored pirincha?Evo niko im ne smeta ,mogu da ispishu i nas interesuje kako napreduju kao i njih od nas!Chekam o odgovor
!Pozdrav za sve .Idem ja na kanabet !Boze shta nam se desi sa grazzom?
Ajd valjda ce izrniti iz guzve gde se guzvala?
_Ljub Vas sveeee
Pa sanyalice kako napredujesh sa turom tempera?
Nedaj te se i chuvajte se lepojke moje ..
Sad ce nasha jesy proviriti pozdravljam je punoooo
I SVE VAS BUBIM !
P.S
Prochitala sam jesy tamo onaj tvoj post ,gde kazesh onoj:Ne mogu da verujem da neko moze ovo da pita ?Kad znash da pitash i shaljesh onakva pp trebala bi znati i ovo i td
opana si ,kopkalo te 

_Ljub Vas sveeee
Pa sanyalice kako napredujesh sa turom tempera?

Nedaj te se i chuvajte se lepojke moje ..
Sad ce nasha jesy proviriti pozdravljam je punoooo
I SVE VAS BUBIM !
P.S
Prochitala sam jesy tamo onaj tvoj post ,gde kazesh onoj:Ne mogu da verujem da neko moze ovo da pita ?Kad znash da pitash i shaljesh onakva pp trebala bi znati i ovo i td

- jesy
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Kontakt:
samo da vas pozdravim,malkice sam provirila samo da vidim shta radite i odoh,poneshto raduckam po kuci,kuckacu kasnije,kada nestane vode,mika puno te pozdravljam kao i saru i njenu ceru,grazzu,martat sanyalicu,malisku...pa i ove nashe nove damice koje nam se vishe ne javishe,ljubim vas mile moje
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
- mikalja
- Stalni član
Gde su sad one damitze koje su zelelke da se ovde pricha malo vishe o pirinchu i da se unose podatzi ?
Jbt vishe nikom netju ispisivati ono kao papagaj sam bila
!A one prochitaju i ne svidi se damama ,verovatno shto ochekuju da ce im se napisati da samo popiju zrnce i legnu gledaju filmic ,grickaju po kg i kg svega a kilogrami se tope li tope.I kad chuju da nije bash tako?Da treba goozu ipak oznojiti a portziju smanjiti NESTANU BEZ TRAGA!!!
I josh da se sklonimo da im ne smetamo sa prichom ,pa vid q u slamatom shemshiru ?

- mikalja
- Stalni član
Otjesh jesy praviti kolach za SLAVU od pirincha ?
Pa netje se baciti
Napravi i samo zovi letet ce mo ko ORLOVI
.sad ce se ona jadna ubiti od posla
!Jbt zensko.Ide na posao ,nji tri mushkartza na glavi sad Slava.I kad pomognu dzaba ih bilo
Umori se to.Polako ti srecitze smanji to na minimum!I ne sredjuj kucu sad i onako ce se sve uprljati.Posle kad sve prodje,opushteno i polako na tenane!Prostoriju po prostoriju jbg crknut cemo i onako .
______Pozdrav za sve idem !Caossss

______Pozdrav za sve idem !Caossss

- mikalja
- Stalni član
Ma sve zenske
BULJIM i BULJIM Postat cu pravba BULJA
Al ne vidim da se snsara javljala danas?To mi je vetj za brigu
Da se samo javi da li je dobro Simonitza nasha?Ova kishetina a majeno nashe osetljivo
Sa nadom da je su dobro obadve pozdravljam ih puno i shaljem im mnogoooooo pijubatza a Simonitzi vishe
maliska liche sredili ti kucu bem joj misha?Ljubim te i tebe i dechitzu !
Boze ove mlade mamitze trebalo bih zashtititi od poslova vecih .da imaju vremena da shto vishe provode sa svoim muzicima.Jaoj tako bih im pomogla da mogu?
Sad nama muzevi su opet potrebni za druzenje i da odu do pijatze i da imamo na koga povikati i slushati kad koji hrche
Ako su sluchajno slobodni
Ali opet neka ih .Kako kazu oni su kao so, moze i bez njih ali bljutavo . 

maliska liche sredili ti kucu bem joj misha?Ljubim te i tebe i dechitzu !
Boze ove mlade mamitze trebalo bih zashtititi od poslova vecih .da imaju vremena da shto vishe provode sa svoim muzicima.Jaoj tako bih im pomogla da mogu?