Samo da Vas podravim SVE i da Vam pozelim laku noc svima!Ide noc ide mi muka

!Sve nekako ali reuma me ubi nocu.Kao zubobolja qrvanjski se pritaji i samo li zazmurim ono pochne boleti i moram ustati

Naj gore mi iza vrata imam ono okoshtavanje jbno i kad se upali ?:(
_Pozdravljam Vas sve lepo mi pajkite.
I nebio virus ?Koja nagla promena u pm?
Ljub Vas sve !martat kao da vidim sebe kad mi je cera bila klinkitza

!A mi "fiini" roditelji ,nek dete dovede drushtvo .Zurkitza prava.Ja naspremam svashtaa ,nanesemo sokova .Damo joj najvecu prostoriju i to josh je rasklonimo .Kad ona krpusha dodje ikaze :Tajo ja se izvinjavam

ali bili vi mogli otici negde sramota ih da igraju?A mali bili !Reko mamu ti tvoju ,gde da decu ostavish?Ali tata kaze idemo i otishli mi na pice kod prijatelja ,kad baba videla da mi odoshmo i ona pravo medju decu ,mi nismo joj rekli da ne ide (zaboravili) a baba da deca ne razbiju nesto?Ma sta ce razbiti mali su bili tad nisu ni pili samo sokice sendvichi kolachi i u cosak shvedski sto da deca igraju?A baba usla i valjda sela medju nji!Kuku kaze mi cera i nekidan ,da malo koi dan ne prodje i ne seti se tog dogodjaja, njoj najruznijeg (Pa dechitza) kaze

!Baba zasela deca sedoshe ni pomakla se nisu vishe!Tad nije bilo ni mobilni da nas zovne.Secam se kao sad, mi prilazimo samo zamor pricaju nit muzikica se chuje nishta

!Mi unutra sede deca i BABA ZASELA jede sendviche pije sokove heheheh .Mi skontashmo. kad je moj muz dreknuo tad sam ga prvi put chula i videla tako besnog

Kaze:SHTA RADISH TI TU BABA?Kaze pa ja da deca ne budu sama videla da ste vi otisli pa ko velim? A on na nju, onda kao da si trebala NIGDE TE NEBI BILO OSTAVI DECU SAMU! Ali jbg deca ,vec ono polako se pocela razilaziti i tako se uvek seca kao njoj, jednog nemilog dogodjaja !Deca kao deca malo zezali je jbg.Matori su opasni podetinje
Jaoj jedva ovo nashkraba odlazim poche temperatura
Ljub Vas sveeee ...