DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od snsara »

Mika i taj tvoj trk rekreativni do toaleta zvuci simpaticno za mene kojoj je metabolizam i probava zeznut .... ma sva sam vec dugo vremena i pre Simone u raspad sistemu. A pred 8. razred za godinu dana sam skinula 15 kg za godinu i drzala manje - vise tu tezinu 7 godina :D :D :D Kad me ondasnji momak sutnuo, ja pala u depresiju i onda kile idu samo gore.... nekad mi se cini da se ceo zivot samo sa njima borim :oops: :oops: :cry: :cry: :roll: :roll:
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

PS IZVINITE ako odvalim nesto nepremireno :oops: :oops: al ne mogu da citam prethodnih 200 strana :D :oops: :oops: 8)
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Cut neka gooze :D Bolje i gooza nego ta dijeta >Da te nedaj Boze muz shutne pa da oslabish?Ako i shutne nek ima ushta ali onako malo od shale :D :D Caos cmokitjak mila..........
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

Hejjjj!
:D
Gde steee????
Pozdravljam vas sve i cmokam...danas mi dobro i odmah sam doruckovala pechenu slaninicu, sir i paradajzic od pola kile :oops: :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dobro Jutro !Jutros sam popila 27 zrna ,ostaje 26 bar mislim?Pogledat cu posle u postovima!Jutros mi nije radio internet nikako.Kao ni ja nocas.Zaspala tek jutros u 6 i spavala do 7 :-? to je bilo sve.Reuma me otkida i svashta neshto.Danas nema vezbanja :oops: .Jutros pokushala nekih 20 minuta i ne moze vishe.Evo i temperatura me zeza.Idem danas ce biti lezanja.Ubi vreme i sve .Pozdrav za sve idem da legnem!Bubim Vas sve i pozdravljam......
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

sanyalica napisao:Hejjjj!
Gde steee????
Pozdravljam vas sve i cmokam...danas mi dobro i odmah sam doruckovala pechenu slaninicu, sir i paradajzic od pola kile :oops: :wink:
Sad videh :roll: Super militze nasha samo ti ruchkaj fala Bogu kad mozesh i smesh?Neka si ti nama dobro!zato sam ja ljak jutros i nocas :-? !Ali sam sretjna zbog tebe bubim te ,chuvajte mi se ovo je vrazije vreme :roll:
______________Pozdrav za sve idem prileci !Nit mogu sedeti nit spavati. :roll: Pustit cu TV nek tandrlja ......
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

E, Miko, to je neka rednja, sto bi rekli stari. I mene je bio skembao virus, a i mnogi se zale...Lezi, odmaraj...znam kako je-nisam mogla da gledam od te male temperature sto podjbva :x Ali ja sam pila odmah antibiotik, i sad ga pijem, pa mi bilo bolje.Pozz i kuckamo se kad ozdravish. :)
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Sta je ovo?Sad Mikalja nije dobro!E pa ne moze tako,zabranjujem i naredjujem da sve budemo zdrave i vesele :D Malo vise limunadice i raznog voca pa na noge lagane :D Cmokim vas,danas imam male goste.Dete pravi popodnevnu zurku,bice ludnica,haha :D
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Martatice, lepo se provedi :D
Mika i ja moramo da lezimo i lechimo se, kad nece Jesy da nam da terapiju
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

vidi ti nje ja joj poslala terapiju i ona ozdravila ali je sada prenela virus mikalji...martat ja i ti smo zdrave ti sada djuskash blago tebiii,snsara poljubi malo pilence a maliska krechi li kreci,srecan rad pozdravljam vas sveee
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

sanyalica napisao:Hejjjj!
Gde steee????
kako si bre bolesna,a jedesh slaninicu sir i paradajz,vidish kako sam te ja izlechila,haha shta znachi lechenje na daljinu,kako je ova nasha medicina svemoguca,pozzz
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

eheej zaboravila sam da vam kazhem,JA odgovorila ikimati na temi 3 grupa vag.sekreta,idite malo tamo pa prochitajte,pozdrav
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Samo da Vas podravim SVE i da Vam pozelim laku noc svima!Ide noc ide mi muka :oops: !Sve nekako ali reuma me ubi nocu.Kao zubobolja qrvanjski se pritaji i samo li zazmurim ono pochne boleti i moram ustati :-? Naj gore mi iza vrata imam ono okoshtavanje jbno i kad se upali ?:(
_Pozdravljam Vas sve lepo mi pajkite.
I nebio virus ?Koja nagla promena u pm? :oops:

Ljub Vas sve !martat kao da vidim sebe kad mi je cera bila klinkitza :) !A mi "fiini" roditelji ,nek dete dovede drushtvo .Zurkitza prava.Ja naspremam svashtaa ,nanesemo sokova .Damo joj najvecu prostoriju i to josh je rasklonimo .Kad ona krpusha dodje ikaze :Tajo ja se izvinjavam :( ali bili vi mogli otici negde sramota ih da igraju?A mali bili !Reko mamu ti tvoju ,gde da decu ostavish?Ali tata kaze idemo i otishli mi na pice kod prijatelja ,kad baba videla da mi odoshmo i ona pravo medju decu ,mi nismo joj rekli da ne ide (zaboravili) a baba da deca ne razbiju nesto?Ma sta ce razbiti mali su bili tad nisu ni pili samo sokice sendvichi kolachi i u cosak shvedski sto da deca igraju?A baba usla i valjda sela medju nji!Kuku kaze mi cera i nekidan ,da malo koi dan ne prodje i ne seti se tog dogodjaja, njoj najruznijeg (Pa dechitza) kaze :evil: !Baba zasela deca sedoshe ni pomakla se nisu vishe!Tad nije bilo ni mobilni da nas zovne.Secam se kao sad, mi prilazimo samo zamor pricaju nit muzikica se chuje nishta :o !Mi unutra sede deca i BABA ZASELA jede sendviche pije sokove heheheh .Mi skontashmo. kad je moj muz dreknuo tad sam ga prvi put chula i videla tako besnog :evil: Kaze:SHTA RADISH TI TU BABA?Kaze pa ja da deca ne budu sama videla da ste vi otisli pa ko velim? A on na nju, onda kao da si trebala NIGDE TE NEBI BILO OSTAVI DECU SAMU! Ali jbg deca ,vec ono polako se pocela razilaziti i tako se uvek seca kao njoj, jednog nemilog dogodjaja !Deca kao deca malo zezali je jbg.Matori su opasni podetinje :D
Jaoj jedva ovo nashkraba odlazim poche temperatura :-?
Ljub Vas sveeee ...
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

ma martat je mlada mamica ona sada djuska sa klincima sigurno,a sutra ce da nam se zhali kako je bole noge,zezam se...pozzz
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

jesy napisao:ma martat je mlada mamica ona sada djuska sa klincima sigurno,a sutra ce da nam se zhali kako je bole noge,zezam se...pozzz
I ja sam onda bila mlada mamitza 20 i neshto god bilo ?:)A cera bila mala dall prvi osnovne ili predskolsko ali cera htela da izigrava VELIKE Uvek je bila strmala i ja sam obozavala djuskati sa decom ali tad htela da bude shto deca kazu IN :) Ali BABA JOJ POMRSILA RACHUNE I NIKAD TO NE ZABORAVLJA!Deca su chudo i treba ih razumeti uci im pod kozu !Osetiti njihove potrebe !

___________Idem jsy laku noc i tebi i svimaaaaa ..
Ne mogu da sedim bash me hvata ovo :oops: PozzzzzzzZZZZZZZ
Zaključana tema