Pozdravljam vas sve!Popijeno 15 zrncadi!Nikakve promene skoro sem shto mi nije vishe onako naduven stomak.A nekoliko dana mislila sam puknut cu .Sad je u redu shto se stomaka tiche.A tezina? Ne merim se josh.Ne ochekujem chuda ,sem da smrsham 25-ak kilogramica .Lep pozdrav za moje veselicee ovde
Grazzza i martat mislim da je vrlo nekulturno s vase strane da se tako ponasate, cak i ne prilici vasim godinama !
Ovo prelazi u vredjanje... Nemam nameru da se spustam na vas nivo.
Nikako ne mogu da se otmem utisku da se ti tako dobro zezas da je to strasno.
A ako se vec ne zezas za tebe na forumu nema pomoci,nego lepo duso kod cika doktora po savet.
I jos nesto da dodam,kada vec pominjes necije godine onda bar imaj postovanja prema istim.
Srecno
Vjera da li vidis i po odeci da si smrsala ?
Bila sam kod lekara. Rekao je da se nisam smanjila (imam istu visinu kao i pre) nego da mi se samo tako cini jer sam smrsala... Izvadila sam krv i prepisace mi neku medicinsku dijetu..
Pozz
Drago mi je zbog tebe Lelaa,zaista....to je meni zvučalo kobno,da ti iskreno kažem,ufff,sreća tvoja i ne igraj se više sa atkinsom,moliću te lijepo.Dobićeš od doktora ispravnu dijetu i samo se toga drži.A kod mene i jeste najvažnije to što vidim na odjeći,kile su manje bitan pokazatelj.Ja sam se baššš suzila i toliko sam "pljosnata"iz profila da je to za nevjerovati Ali da ti nije palo napamet da ideš na ovu dijetu budi dobra i slušaj docu,tvom organizmu treba puno više nego odraslom i formiranom.Znam da ćeš prihvatiti dobronamjeran savjet cmokić za tebe
Malopre sam se izmerila. Smanjila sam se 4-5cm...
Meni je ova moja visina sasvim ok, samo da se jos ne smanjujem.
a na pocetku si se smanjila dvocifren broj. Ma koga ti to zezas dete??? kako te nije sramota?? nadji drugarice i igraj se sa Barbikama, sram te bilo
Primetila sam da iz godine u godinu se smanjujem.. tj smanjuje mi se visina ?
Jesam smrsala u zadnje dve godine 5-6 kg ali sam se i smanjila za 10-ak cm. Grudi su mi se veoma smanjile. Sa broja 80 dosla sam na 70.Ostao mi je samo stomak i zadnjica i kukovi..
Imam jos 5-6 kg viska, drzim onu dijetu s pirincem i planiram da od sutra pre svakog obroka popijem po 2-3 kasicice jabukovog sirca.
Inace visoka sam oko 168 i imam 63-4 kg.
A doktor nije nista primetio??? sram te bilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa,Grazzo,možda je dijete umislilo ili se nije svaki put mjerila na isti način,istim metrom,na istom mjestu,šta ja znam.....neeemoj je napadati,pliz,znaš kako su pubertetlije osjetljive....