DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
vjera
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 9:28 am

Post od vjera »

Hahahahahhahahahahahaha,Grazzo,jesi opaljena :oops: ovo nije pitanje,nemoj pogrešno shvatiti :D :wink: hehe
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

Ko jel ja?????????????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

Pozdravljam vas sve!Popijeno 15 zrncadi!Nikakve promene skoro sem shto mi nije vishe onako naduven stomak.A nekoliko dana mislila sam puknut cu :oops: .Sad je u redu shto se stomaka tiche.A tezina? :o Ne merim se josh.Ne ochekujem chuda ,sem da smrsham 25-ak kilogramica :lol: :lol: :lol: .Lep pozdrav za moje veselicee ovde :D :D :D
Lelaa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Sep 07, 2005 12:10 pm

Post od Lelaa »

Grazzza i martat mislim da je vrlo nekulturno s vase strane da se tako ponasate, cak i ne prilici vasim godinama !
Ovo prelazi u vredjanje... Nemam nameru da se spustam na vas nivo.
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

jujuju a da ti malo procitas bonton, zazas ovde ljude a ne slusas niciji savet,uzmi pisi spomenar ili leksikon pa ubijaj vreme
Lelaa
Stalni član
Stalni  član

Post od Lelaa »

To sto ste vi to shvatile kao zezanje ja nisam kriva. Sa tim se sigurno ne bih salila.
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Lella,

Nikako ne mogu da se otmem utisku da se ti tako dobro zezas da je to strasno.
A ako se vec ne zezas za tebe na forumu nema pomoci,nego lepo duso kod cika doktora po savet.
I jos nesto da dodam,kada vec pominjes necije godine onda bar imaj postovanja prema istim.
Srecno
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

ja sam popila 16 zrno.Da rezimiram:za 17 dana un dijete,gutanja pirinča(16 dana)ja imam 7 kg manjeeeee!!!!Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

A Lelo,stvarno,jesi bila kod doktora?
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

19 ZRNO popijeno da li su luda zrna ila ja, ali meni se svidja :lol:
Lelaa
Stalni član
Stalni  član

Post od Lelaa »

Vjera da li vidis i po odeci da si smrsala ?
Bila sam kod lekara. Rekao je da se nisam smanjila (imam istu visinu kao i pre) nego da mi se samo tako cini jer sam smrsala... Izvadila sam krv i prepisace mi neku medicinsku dijetu..
Pozz
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Drago mi je zbog tebe Lelaa,zaista....to je meni zvučalo kobno,da ti iskreno kažem,ufff,sreća tvoja i ne igraj se više sa atkinsom,moliću te lijepo.Dobićeš od doktora ispravnu dijetu i samo se toga drži.A kod mene i jeste najvažnije to što vidim na odjeći,kile su manje bitan pokazatelj.Ja sam se baššš suzila i toliko sam "pljosnata"iz profila da je to za nevjerovati :D :D :D Ali da ti nije palo napamet da ideš na ovu dijetu :o budi dobra i slušaj docu,tvom organizmu treba puno više nego odraslom i formiranom.Znam da ćeš prihvatiti dobronamjeran savjet :wink: :D cmokić za tebe
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Malopre sam se izmerila. Smanjila sam se 4-5cm...
Meni je ova moja visina sasvim ok, samo da se jos ne smanjujem.
a na pocetku si se smanjila dvocifren broj. Ma koga ti to zezas dete??? kako te nije sramota?? nadji drugarice i igraj se sa Barbikama, sram te bilo :evil:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Primetila sam da iz godine u godinu se smanjujem.. tj smanjuje mi se visina ?
Jesam smrsala u zadnje dve godine 5-6 kg ali sam se i smanjila za 10-ak cm. Grudi su mi se veoma smanjile. Sa broja 80 dosla sam na 70.Ostao mi je samo stomak i zadnjica i kukovi..
Imam jos 5-6 kg viska, drzim onu dijetu s pirincem i planiram da od sutra pre svakog obroka popijem po 2-3 kasicice jabukovog sirca.
Inace visoka sam oko 168 i imam 63-4 kg.

A doktor nije nista primetio??? sram te bilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Pa,Grazzo,možda je dijete umislilo ili se nije svaki put mjerila na isti način,istim metrom,na istom mjestu,šta ja znam.....neeemoj je napadati,pliz,znaš kako su pubertetlije osjetljive....
Zaključana tema