Hvala vam cure moje baš ste me utješile Baš tako Kzojo,jede mi se sve što nemam na rasporedu!!!Kad je voćni kukam,hoću sir,dođe proteinski,meni se jede voće....ma ludilo...Nastaviću sa rižom...evo već je toplo,dolaze,suknjice i topići...baš se radujem rezultatima riže.A to tren kost,pa čula sam za to,odvajanje uh i p,odlična stvar...mada meni su kuruza i sir neodvojivi
Pa,šta je ovo???Gdje su svi??Petak pa se sve odmetnulo,aaaa???Dragana,sutra mi je voćni.Znaš kako sam ga pregurala prošli put?Izrendam puno mrkve,jabuka(da puste sok)isjeckam 2 banane i zalijem sve cijeđenim đusom.I mama i ja to čitav dan pomalo...bilo je baš fino.A ten nakon toga ko da smo hodale po salonima čitav dan
Dobro jutro devojchice .Ja da se upishem .Popijeno 14 zrncadi .Nadam se da ste mi dobro sve?Ja sam ovih dana bila naduta kao krava kad se deteline prejede.Ali od sinoc je bolje.Ishla sam u wc par puta i jutros sam ishla vec 3 puta i stomak splasnuo.A bio mi se naduvao do bolova .Pozdravljam Vas sve i veliki cmokic za Vas .Dizite se, jest da je subota' ali USTAJTE BWE
Mrzim kad neko kaže imam brz metabolizam i ne gojim se,jedem šta hoću...grrrrrr Nema niko brži metabolizam od mene!ja imam stolicu svaki dan 3 puta!Sa ovom rižom i 5 puta!Pa se opet gojim ako puno jedem!Znači,nema pravila,ja imam i brz met.,ali i sklonost gojenju.Nažalost.Apetit mi je nula sada,ne mogu jesti voće uopšte,mogla bih eventualno šumske jagode ali šipak,otkud mi....Cmokčići za dijetašice-forumašice....