DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
vjera
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 9:28 am

Post od vjera »

Jednostavno,Grazzo,ne mogu da vjerujem da bi mala tek tako iz dosade zamajavala ljude po forumu tako ozbiljnim stvarima.Zezati se sa tim?Pa i sve i da ima toliko slobodnog vremena,valjda bi ga potrošila na nešto korisnije a ne na ovo.Kome bi ovo bilo zanimljivo?Mislim,sad kad to tako kažeš.....Lelaa,dođi ovami i reci istinu!!!Zezaš li se ti ovde?
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

E,stvarno,Grazzo....ja malu uzimala zdravo za gotovo....hm...
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

Vjera iscitaj pazljivo njene postove, svi su joj pricali da ide kod doktora a ona odgovara verovatno cu ici. svi su se zabrinuli za nju a ona mrtva hladna. Onda se pojavila na jednom od nasih foruma i predlagala da se ne zdezamo i onda je lealaj otvorila alapace. Ma sta ona ustvari hoce?
Mi smo se tako lepo zezali i davali podrsku jedna drugoj, a ona zakuva i nestane. Nemoj da dozvolis da se svadjamo zbog nje, Tako je bilo i prosli put pa ti je bilo zao. Nije toga vredna. Njoj je to obicna z....., ubija vreme. Klinka od 16 godina posvadjala zene na forumu. Martat sam upoznala ona je jedna divna mlada zena puna pozitivne energije. Volela bih i tebe da upoznam i zato nemojte vise da se svadjate, a drugo ispostuj njene godine, ipak je starija. cokic
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Sve je to u redu i ne sumnjam da je ona divna žena ali mi je krivo što me pogrešno shvatila.Učinilo mi se kao da je ona mislila da se ti i ja prepucavamo šta će biti sa Lelom pa sam samo htjela da mi to razjasni,bez imalo neprijateljskog naboja.Ali istovremeno je ona to moje pitanje za objašnjenjem shvatila kao provokaciju što nema veze sa vezom.Naravno,ako Lela piše istinu,logično je da joj svi želimo sve najbolje a ako ne(što meni nije palo napamet)onda stvarno ne znam...Ja sam imala potpuno druge preokupacije njenih godina pa sam zato i previdjela mogućnost njene besciljne provokacije po forumu.To mi je baš neshvatljivo.
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Sve je to u redu i ne sumnjam da je ona divna žena ali mi je krivo što me pogrešno shvatila.Učinilo mi se kao da je ona mislila da se ti i ja prepucavamo šta će biti sa Lelom pa sam samo htjela da mi to razjasni,bez imalo neprijateljskog naboja.Ali istovremeno je ona to moje pitanje za objašnjenjem shvatila kao provokaciju što nema veze sa vezom.Naravno,ako Lela piše istinu,logično je da joj svi želimo sve najbolje a ako ne(što meni nije palo napamet)onda stvarno ne znam...Ja sam imala potpuno druge preokupacije njenih godina pa sam zato i previdjela mogućnost njene besciljne provokacije po forumu.To mi je baš neshvatljivo.
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Slučajno dva puta...
Lelaa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Sep 07, 2005 12:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Lelaa »

Ne znam zasto svi mislite da bih se ja zezala s tim ? Da li bi jedna iole normalna osoba mogla uopste da se zeza s tim ?
Otisla sam kod doktora, rekao mi je to sto je rekao i gotovo. Tu staje prica. Vama hvala na savetima i kraj.
Ne zelim vise da diskutujem o ovome. I jos nesto.. mislim da nemate nikakva prava da sudite o mojim roditeljima jer ne znate kakvi su.
Jos jednom kazem, nemam vremena a i zivaca da se ovde sa vama raspravljam. Ako mi ne verujete, vas problem.
Ovde se ocigledno skupila nova grupica koja napada sve koji nemaju ista misljenja kao oni.
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Vjera vidis da je nema. Sedi cita i slatko se smeje. :evil:
Lelaa
Stalni član
Stalni  član

Post od Lelaa »

Grazzza imam i drogog posla nego da sedim ovde na forumu i pratim vase razgovore.
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

[quote="Lelaa"]Ne znam zasto svi mislite da bih se ja zezala s tim ? Da li bi jedna iole normalna osoba mogla uopste da se zeza s tim ?
Otisla sam kod doktora, rekao mi je to sto je rekao i gotovo. Tu staje prica. Vama hvala na savetima i kraj.
Ne zelim vise da diskutujem o ovome. I jos nesto.. mislim da nemate nikakva prava da sudite o mojim roditeljima jer ne znate kakvi su.
Jos jednom kazem, nemam vremena a i zivaca da se ovde sa vama raspravljam. Ako mi ne verujete, vas problem.
Ovde se ocigledno skupila nova grupica koja napada sve koji nemaju ista misljenja kao oni.[/quote]

Zakuvas,pa odjednom nemas vremena i zivaca?Bas uverljivo.E mala pali odavde da te ne bi svi ali svi bojkotovali!Sram te bilo
leajj
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 06, 2007 3:31 pm

Post od leajj »

lelaa ti nas ovde predstavljas ko gusare? ulicne bande? teroriste? a?
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Lella hajde sa ovog foruma ako ti se ne svidja niko te ne prisiljava, a nemoj da udaras po sentimentalnosti, to ne pali. Drugo, ovo je za punoletne, a za klinke kao sto si ti imas savetovaliste pri skolama, dali smo ti savet sta da radis, a ti i dalje smaras. rekoh ti pisi dnevnik ili otvori svoj forum. Sada postajem stvarno ljuta :evil:
leajj
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 06, 2007 3:31 pm

Post od leajj »

ili ti je zadatak da zakljucas nutricionizam? makar temu po temu?
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

E,mala,mala,a ja ti slijepo vjerovala :roll:
Lelaa
Stalni član
Stalni  član

Post od Lelaa »

Martat ti si ovde niko i nista i ne mozes mi reci da odem sa foruma !!!

Leajj kako bi se ti ophodila prema osobama koji se ovako obracaju tebi "zezas nas", "dosadna si", "pali odavde da te ne bi svi bojkotovali"...
MISLIM STVARNO !
Zaključana tema