DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

ma sve mi je jasno Vjera, ali na sajtu su je svi molili danima da ide kod doktora a njoj to bilo zabavno. Nikoga nije slusala, a ovde nama solila pamet. Ne volim nadobudnu decu makar i da su u pubertetu. Ako hoce savet mora i da poslusa a ne da nas zamajava glupim pricama
vjera
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 9:28 am

Post od vjera »

Ma znam...ali bitno je da sve ok i da se opameti od sada!
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

[quote="vjera"]Ma znam...ali bitno je da sve ok i da se opameti od sada![/quote]

E bas da vidimo ko ce na kraju biti u pravu
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Kako misliš Martat?Ne razumijem te.U pravu za šta??Pa,valjda bi svi voljeli da cura bude ok,ja sam samo izrazila tu želju a ti zvučiš vrlo neprijateljski :o
leajj
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 06, 2007 3:31 pm

Post od leajj »

vjera napisao:Kako misliš Martat?Ne razumijem te.U pravu za šta??Pa,valjda bi svi voljeli da cura bude ok,ja sam samo izrazila tu želju a ti zvučiš vrlo neprijateljski :o
a od kada si ti vjera postala drveni advokat pa jos da nam objasnjavas da li nam je nesto jasno ili ne? ako tebi nije jasno kad te neko zeza to nije kolektivni problem jel da?
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Vjera, polako, rekli smo negativnu energiju ispoljavamo prema kalorijama, ne jedna prema drugoj. Nema svadje ovde, svi smo tu da mrsamo, a dete je dovoljno odraslo da se svadja, pa ne treba niko da je brani, prema tome nemoj napadati Martat. cokic
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

[quote="vjera"]Kako misliš Martat?Ne razumijem te.U pravu za šta??Pa,valjda bi svi voljeli da cura bude ok,ja sam samo izrazila tu želju a ti zvučiš vrlo neprijateljski :o[/quote]

Ne vidim sta tu ima nejasno.Jednostavno ce se uskoro videti da li nas mala zeza kao sto vecina ovde to misli.

A ti kao da jedva cekas da ja nesto kazem pa da krenes u napad.Onda bi to "neprijateljstvo"mozda mogla pripisati sebi.Ajde budi postena pa se seti kako ti je prosli put bilo krivo kada si me "napala".

Ubuduce zaljenje zadrzi za sebe i slobodno ako hoces veruj u gluposti.Meni mozak funkcionise na malo visem nivou od nekih koji tvrde da se smanjuju.
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Pa,ja ću uskoro i biti advokat a sasvim je jasno ko je ovde negativan...Lelaa,ne obraćaj pažnju,ja ti želim sve najbolje.
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Vjera,

Trebalo je pre nego sto si se registrovala na ovaj forum da procitas pravila.Nema potrebe da ikoga prozivas i da huskas klinke na osobe koje su krajnje dobronamerno pokusale da je posavetuju.

Ovakvim svojim ponasanjem neces nista dobro postici.Sve manje ce biti onih koje zanima koliko si ti danas puta obavila "veliku nuzdu".

A to sto si izabrala da sa nama delis promenu svoje boje kose i koliko puta dnevno s...s je licno tvoj izbor pa uklopi se ili jednostavno odustani
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Pročitaj i ti pravila draga.Ti uopšte ne moraš čitati moje postove,to nije obaveza.I vi spominjete stvari koje mene ne zanimaju pa se nisam oglasila.I ja tebi kažem da ti odustaneš,nisi ti ovde moderator pa da postavljaš pravila.A ja vjerujem Leli da je pomislila kako urasta.Ovde izgleda ne može da pisne niko ko uspjeva da mrša umjesto što samo besciljno trabunja o tome.U tom slučaju,žao mi je,ali jednostavno preskoči moje postove.
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

mislim da se to zove urastanje i moja mama se baš smanjuje,smešno
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Kada bi prestala da me non stop citiras ja tvoje postove ne bih ni citala.
A kada sledeci put pomislis da nase pisanje nazoves trabunjanjem razmisli malo.Ti kao buduci advokat ne bi ni trebalo da upotrebljavas tu rec.

Neobicno mi je drago sto si konacno "mrsava"a sama.A u dusi prazna.
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Ja "sama"???Prazna u duši??Hhahahahahhaa......bašššššš....Ali,čuj...ako je tebi tako lakše....
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Ma gde smesno.. Ako nastavim da se smanjujem.. Imam 16 god.. Rano sam pocela sa raznim dijetama.. jesam gubila kilograme, ali sam ih vracala i smanjivala se.. .
Ne znam sta da radim u vezi s ovim smanjivanjem... ?

STVARNO SMESNO I TI VJERA NAPADAS MARTAT ZBOG DETETA KOJE MOZE DA NAM BUDE SVIMA CERKA, A PRAVI NAS BUDALAMA. pA GDE SU JOJ RODITELJI STO NJIH NE SMARA, VEROVATNO JE VISE NI NE SLUSAJU PA SADA PRICA PRICE NAMA. ZAR NE MISLIS DA JE DOKTOR PITAO GDE JOJ JE MAJKA ILI MOZDA OTAC? NEGO JE PUSTIO SAMU DA SE BAKCE SA RAZNIM DIJETAMA? pA NISU DOKTORI BAS TAKVI KRETENI. rAZMISLI VJERA I NEMOJ DA NAPADAS, SUTRA CES BITI ADVOKAT, PA NAUCI DA VAGAS I CITAS IZMEDJU REDOVA. COKIC
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

i jos nesto dete minira forume, ne nasedajte na to. Pojavi se, posvadja sve i ode na drugi forim ovo joj je 3. ali ovde se z...... Samnom nece tako lako
Zaključana tema