Znam i ja shta bolje veci !Ono shto raste u zenskoj rutzimartat napisao:Znam ja!!!!Probala,verujteVeci-bolji!!!!!
DIJETA SA PIRINČEM
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- jesy
- Stalni član

- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
ma jeste veci bolji,ma sigurna sam...ali ne taj shpric..nego pirinach zhenskeeemikalja napisao:Obichni !Samo ponekad birkam kao onaj krupniji kao da to neshto znachi? Ali svejedno je to!Nego ja izmisljam ,mislim veci je bolji jeMozda i jeste sve vece je bolje
![]()
![]()
Sem rachuna (dazbina)
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
- jesy
- Stalni član

- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Kontakt:
sanyaliceee gde siii,ja dolazila sa ovom torbom i nisam te pronashla,skitash mila skitaaassshh. evo i ja napokon sedoh,mesila sam projice i kiflice(one u kalupu od proica)samo da znate kako su lepo ispale,sada sam sela a vi se raspisaleee,pozdravljam vas sveee
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
- mikalja
- Stalni član

- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Des jesy ?Jesi li se mnogo umorila?Samo sam ushla da te pozdravim i vidim jesi li mi dobro?jesy napisao:ma jeste veci bolji,ma sigurna sam...ali ne taj shpric..nego pirinach zhenskeeemikalja napisao:Obichni !Samo ponekad birkam kao onaj krupniji kao da to neshto znachi? Ali svejedno je to!Nego ja izmisljam ,mislim veci je bolji jeMozda i jeste sve vece je bolje
![]()
![]()
Sem rachuna (dazbina)
________Pozdrav za jesy i za sve damitze nashe
- mikalja
- Stalni član

- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Ne padaj u depresiju dusho moja zbog mojih vezbi !Nikom zivom ih nebih pozelela ni neprijatelju a kamoli tebi srecitze moja!Vezbe radim jer moram zbog zdravstvenih razlogasnsara napisao:Narode ja padoh u depresiju citajuci kako mika vezbe toliko sati pufff![]()
Za mene je smanjenje hrane ili barem da sve ne klopam uvece veliki uspeh. Ko zna ako se uspem usemiti sa muzem mozda od septembra krenem i ja malo na neke vezbice, makar da se zategnem i da me manje bole krsta, vrat i ramene
Lep sanak Vam zelim posebno ceri i tebi uz nju
_________POzdrav otishla sam !!!!!!!!