mikalja napisao:Obichni !Samo ponekad birkam kao onaj krupniji kao da to neshto znachi? Ali svejedno je to!Nego ja izmisljam ,mislim veci je bolji je Mozda i jeste sve vece je bolje Sem rachuna (dazbina)
ma jeste veci bolji,ma sigurna sam...ali ne taj shpric..nego pirinach zhenskeee
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
sanyaliceee gde siii,ja dolazila sa ovom torbom i nisam te pronashla,skitash mila skitaaassshh. evo i ja napokon sedoh,mesila sam projice i kiflice(one u kalupu od proica)samo da znate kako su lepo ispale,sada sam sela a vi se raspisaleee,pozdravljam vas sveee
mikalja napisao:Obichni !Samo ponekad birkam kao onaj krupniji kao da to neshto znachi? Ali svejedno je to!Nego ja izmisljam ,mislim veci je bolji je Mozda i jeste sve vece je bolje Sem rachuna (dazbina)
ma jeste veci bolji,ma sigurna sam...ali ne taj shpric..nego pirinach zhenskeee
Des jesy ?Jesi li se mnogo umorila?Samo sam ushla da te pozdravim i vidim jesi li mi dobro?
________Pozdrav za jesy i za sve damitze nashe
pa da znash da sam se umorila,na poslu neee nego kuci bash sam dosta posla danas odradila,chim nisam stigla da vam se javim onda mozhesh da zamislish,ali da znate da mislim na vas,pozdravljam te puno i lepo spavaj
Narode ja padoh u depresiju citajuci kako mika vezbe toliko sati pufff Za mene je smanjenje hrane ili barem da sve ne klopam uvece veliki uspeh. Ko zna ako se uspem usemiti sa muzem mozda od septembra krenem i ja malo na neke vezbice, makar da se zategnem i da me manje bole krsta, vrat i ramene
snsara napisao:Narode ja padoh u depresiju citajuci kako mika vezbe toliko sati pufff Za mene je smanjenje hrane ili barem da sve ne klopam uvece veliki uspeh. Ko zna ako se uspem usemiti sa muzem mozda od septembra krenem i ja malo na neke vezbice, makar da se zategnem i da me manje bole krsta, vrat i ramene
Ne padaj u depresiju dusho moja zbog mojih vezbi !Nikom zivom ih nebih pozelela ni neprijatelju a kamoli tebi srecitze moja!Vezbe radim jer moram zbog zdravstvenih razloga !A trenutna vezba mi je najcheshca ,brzo trchanje ili hod brzi do wca .Moram se malo i nashaliti ali je istina !Ljub te i ljubni mi Simonche idem gledam TV malo odmora
Lep sanak Vam zelim posebno ceri i tebi uz nju cokiim je
_________POzdrav otishla sam !!!!!!!!