grazza napisao:Hvala ti Mikalja, ti si pravo srce, bas mi danas treba podrska, nesto sam u down. Sada sam sisla pecke 24 sprata, mislila sam i da se popnem (Genex kula-tu radim) ali sam odustala, zavrtelo mi se u glavi. Ma sve mislim da nesto pogresno radim, bas se osecam naduveno kao loptica._
Jao pa shta hotjesh bwe?Sishla si s`24-og sprata peshice ?Ovo vreme kako je bilo uzasno ,slabo se kretalo .I danas izadjem polako ,polako nisam dugo jer nisam mogla .A i netju na silu dok malo se povrati kondicija.Vidis li ti koe su to nagle promene?Tako je promena i u nashem organizmu .Ja da se popnem naaaaaaa 24-ti sprat pesice ovako naprasno .Ma jock''' to bi za mene bilo osvajanje ne Mont Everesta nego ?????? .Nista na silu ,polako .danas si sisla jer je lakse odozgo se skotrljati.Sutra se popni jedan sprat' dva ili koliko mozes i utrci u lift .I tako povecavaj .Jer naglo moze chuka da se preoptereti ,samo polako sve ce to doci na svoje mesto.Vreme jeste lepo ali nagla je promena i velika vlaga .Vidim ja po svoim grickalicama (omeksale )
grazza napisao:Ja se popela na 7 u genex kuli, vezbam za trku hehe sta radi pirinacccc sta kazete? na 5o zrnu cu se penjati na 35 bez problema hehe
HeHe !Svaka chast grazza .Bogami napredujesh,samo tako.Juche sam ja celoo popodne bila vani ,zeznulo me ono lepo vreme !Te malo setala ,te sedela a i u kuci drzala otvoreno non stop.A nocas dushu Bogu on je nece .Danas jok i da hocu nemogu ne da sam umorna i neispavana?
Popila sam 12-to zrno rizice necu da odustanem,a i nije mi kriva riza za moju nemarnost..Super si brej ej na sedmi sprat bez problema super.Pirinach i vezbe su chudo.Kad budesh trchala maraton ce te podrzavamo ili cemo za tobom da sljapkamo .Pozdrav a sve!!!
vjera napisao:Ne znam kako vi ali ja kreten biram "ljepša"zrna,pravilinijeg oblika ako ovo neću...neću ni ovo..e,ovo ću!
Hahaha i ja IISTO I trazim ona veca kao ,i onda obavezno po koe mi ispadne .Onda ga trazim hehehe a ono se zabode ko zna gde?Mozda i nikne riza u kuci ako se bude voda prosipala
vjera napisao:Ne znam kako vi ali ja kreten biram "ljepša"zrna,pravilinijeg oblika ako ovo neću...neću ni ovo..e,ovo ću!
hej pozdrav svima...evo i mene,malo..popih 37carobno zrnce...
manje gladna
a i ja kao i ti vjera..biram ona ljepsa i citava zrnca...rekoh ako vec jedem da jedem kvalitetno
dragana,kako unka?Meni sjajno ide!Ja za 14 dana 6 i malo više kg!!!!Još 4-5 i stop.Ja sa posla zbog sreće pravo u frizeraj da se nagradim i čupanje obrva,sad sam ultra blond sa šiškicama...ne vjerujem u ogledalu da sam ja,ni vjeruju ni moji ukućani
ja sam danas uh dan ..veceram palacinke i pijuckam kavu ... ja sam za mjesec dana izgubila koliko ti za tih 14 dan,svaka ti cas,super tebi to ide brzinom munje ....
ja sam super zadovoljna...ima kod mene pooodosta tog viska,ostalo od trudnoca pa bar 15-tak,a moze i jos koja pride...
samo naprijed i nemoj da odustanes ako ti sad malo teze budu isle kilice,jer mislim da ce tako biti jer bilo bi previse da idu tom brzinom...pijes li kakve vitamine,kalcij,magnezij...?
joj,ne pijem ali super se osjećam.Možda ću uzeti nešto u apoteci.Pa,dobro,ja neću još puno pa ako i budu išle sporije....ok...želim ti prijatnu večericu šaljem ti kissss
draga vjera...obavezno kupi neke vitamine...ja pijem oligovit po jednu tabletu i jos kalcij i magnezij sumece.... a ponekad i koju kap ad vitamina posudim od svojih djecaka....
posto opet najavljuju epidemiju gripa i prehlada valja se cuvati,a pogotovo mi koji smo na dijetama