DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

Hvala draga, ma digla mi se dijafragma od klope, al sada cu se ja dovedem u red hehe
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

grazza napisao:Hvala ti Mikalja, ti si pravo srce, bas mi danas treba podrska, nesto sam u down. Sada sam sisla pecke 24 sprata, mislila sam i da se popnem (Genex kula-tu radim) ali sam odustala, zavrtelo mi se u glavi. Ma sve mislim da nesto pogresno radim, bas se osecam naduveno kao loptica._
Jao pa shta hotjesh bwe?Sishla si s`24-og sprata peshice :o ?Ovo vreme kako je bilo uzasno ,slabo se kretalo :x .I danas izadjem polako ,polako nisam dugo jer nisam mogla .A i netju na silu dok malo se povrati kondicija.Vidis li ti koe su to nagle promene?Tako je promena i u nashem organizmu :-? .Ja da se popnem naaaaaaa 24-ti sprat pesice ovako naprasno :o .Ma jock''' to bi za mene bilo osvajanje ne Mont Everesta nego ?????? :o .Nista na silu ,polako .danas si sisla jer je lakse odozgo se skotrljati.Sutra se popni jedan sprat' dva ili koliko mozes i utrci u lift .I tako povecavaj .Jer naglo moze chuka da se preoptereti ,samo polako sve ce to doci na svoje mesto.Vreme jeste lepo ali nagla je promena i velika vlaga .Vidim ja po svoim grickalicama (omeksale ) :lol: :lol: :lol:
dr gica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 4:00 pm

Post od dr gica »

cao zene! ja samo da javim da sam danas popila 13-to zrnasce pirinca. pozdrav svima!
vjera
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 9:28 am

Post od vjera »

meni ova riža dobra....dobra za metabolizam...
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Ja se popela na 7 u genex kuli, vezbam za trku hehe :lol: sta radi pirinacccc sta kazete? na 5o zrnu cu se penjati na 35 bez problema hehe
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Ne znam kako vi ali ja kreten biram "ljepša"zrna,pravilinijeg oblika ako ovo neću...neću ni ovo..e,ovo ću! :roll:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

grazza napisao:Ja se popela na 7 u genex kuli, vezbam za trku hehe :lol: sta radi pirinacccc sta kazete? na 5o zrnu cu se penjati na 35 bez problema hehe
HeHe !Svaka chast grazza :D .Bogami napredujesh,samo tako.Juche sam ja celoo popodne bila vani ,zeznulo me ono lepo vreme !Te malo setala ,te sedela a i u kuci drzala otvoreno non stop.A nocas dushu Bogu on je nece :-? .Danas jok i da hocu nemogu ne da sam umorna i neispavana? :x
Popila sam 12-to zrno rizice necu da odustanem,a i nije mi kriva riza za moju nemarnost..Super si brej ej na sedmi sprat :o bez problema super.Pirinach i vezbe su chudo.Kad budesh trchala maraton ce te podrzavamo ili cemo za tobom da sljapkamo :wink: .Pozdrav a sve!!!
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

vjera napisao:Ne znam kako vi ali ja kreten biram "ljepša"zrna,pravilinijeg oblika ako ovo neću...neću ni ovo..e,ovo ću! :roll:
Hahaha i ja IISTO :D I trazim ona veca kao ,i onda obavezno po koe mi ispadne :roll: .Onda ga trazim hehehe a ono se zabode ko zna gde?Mozda i nikne riza u kuci ako se bude voda prosipala :wink:
draganaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 12:58 pm

Post od draganaa »

vjera napisao:Ne znam kako vi ali ja kreten biram "ljepša"zrna,pravilinijeg oblika ako ovo neću...neću ni ovo..e,ovo ću! :roll:
hej pozdrav svima...evo i mene,malo..popih 37carobno zrnce...
manje gladna :lol: :D :) :P :wink:
a i ja kao i ti vjera..biram ona ljepsa i citava zrnca...rekoh ako vec jedem da jedem kvalitetno :wink: 8)
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Ma ja samo krupna zrna i cela. Polovicna ne dolaze u obzir. Kada se hranim da se hranim kvalitetno hehe
Orchid_girl
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Feb 01, 2008 11:21 pm

Post od Orchid_girl »

Ha, ha! I ja to radim!

Inace danas popila 9 zrna, sutra je okrugli broj- 10!
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

dragana,kako unka?Meni sjajno ide!Ja za 14 dana 6 i malo više kg!!!!Još 4-5 i stop.Ja sa posla zbog sreće pravo u frizeraj da se nagradim i čupanje obrva,sad sam ultra blond sa šiškicama...ne vjerujem u ogledalu da sam ja,ni vjeruju ni moji ukućani :o :o :o
draganaa
Novi član
Novi član

Post od draganaa »

ja sam danas uh dan :lol: ..veceram palacinke i pijuckam kavu :P ... ja sam za mjesec dana izgubila koliko ti za tih 14 dan,svaka ti cas,super tebi to ide brzinom munje :D....
ja sam super zadovoljna...ima kod mene pooodosta tog viska,ostalo od trudnoca pa bar 15-tak,a moze i jos koja pride...
samo naprijed i nemoj da odustanes ako ti sad malo teze budu isle kilice,jer mislim da ce tako biti jer bilo bi previse da idu tom brzinom...pijes li kakve vitamine,kalcij,magnezij...?

pozdrav svima :wink:
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

joj,ne pijem ali super se osjećam.Možda ću uzeti nešto u apoteci.Pa,dobro,ja neću još puno pa ako i budu išle sporije....ok...želim ti prijatnu večericu šaljem ti kissss
draganaa
Novi član
Novi član

Post od draganaa »

draga vjera...obavezno kupi neke vitamine...ja pijem oligovit po jednu tabletu i jos kalcij i magnezij sumece.... a ponekad i koju kap ad vitamina posudim od svojih djecaka.... :P
posto opet najavljuju epidemiju gripa i prehlada valja se cuvati,a pogotovo mi koji smo na dijetama :)
Zaključana tema