DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od jesy »

pa reshile smo da pravimo zhuraju,zbog sanyalice,ali nje nemaaa
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

I ja mogu sedeti do zore jbg :( .Ali dok legnem kao zubobolja .Ah bit ce bolje kod krke :wink: !Ova mama79va bash klisne odma !Nit je interesuje shta ko napishe ni dal je upita bash nije fer nimalo.Ispada da je molish i ti i svi mi po 100x za jedno pitanje makar i ono banalno :-? <ono hladno samo upadne ispishe shta njoj se svidi i ode bez pitanja i odgovora ,neznam ali? :oops: 100x si pitala ima li je je li joj dobro ?I nije se udostojila samo rech da odgovori nikada!Nije joj to lepo ali opet njena stvar !Jesy cokim ja tebe i putujem sa irtza mislim cmokim te i ostale pozdravljam sanyalica pijana kao pismo :lol: :lol: :lol: :lol:
Poslednja izmena od mikalja u Sre Jul 16, 2008 10:29 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

jesy napisao:pa reshile smo da pravimo zhuraju,zbog sanyalice,ali nje nemaaa
Nema je zajima od guze :D A znash jesy shta to znachi?Povratja :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

dobro nam doshla maliska,i mi smo mislili na tebe i pozdravljali te u postovima,pozzzz
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Gde maliska? :o
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

ma neverujem,mozda chasti njenog Crnogorca,tako i treba,mi je puno pozdravljamo,ma gde bila
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

jesy napisao:dobro nam doshla maliska,i mi smo mislili na tebe i pozdravljali te u postovima,pozzzz
Gde ti nju vidish jesyu? :o
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

vrati se jednu stranu unazad,tu je,stigla je sa odmora....eeee ja vec pochela da djuskam vidite li,ma meni shampanjac udario u glavu
maliska
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 8:08 pm

Post od maliska »

MIko draga moja pa evo me tu sam !!! GDE si ti, citala sam postove do sad i glava me zabolela!! :roll: Vidim i pominjale ste me i pozzdravljale, a ja sam samo mislila na vas ia ko to ne mogu da dokazem, ostaje mi samo da mim verujete!! LJUbim vas sve!!
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Joj bre zene,rekoh vam vec jednom da je jako tesko pratiti tudje postove kada stalno menjate te avatare.Ja i dalje Mikalju trazim sa onom balerinom sto plese.Secas se Mika kako je bila lepa?
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

maliska napisao:SAMMMMMMOOO DAAAAA ZNAAAATEEE, STIGLAAAAA MALISKA, bila na odmoru, blio nam je extra, a sad S........anje raspakivanje, al ste mi toliko nedostajale da nemam reci!! NEKA NEKA nemorate da mi verujete, al da znate nedeostajale ste mi puno., al mi muz zabranio koristenje kompa i mobilnog kaze da se odmorimo i kad decicu uvece uspavamo da ne sedim ispred racunara nego da budem sa njim!! :lol: I bilo mi je stvarno lepo samo sto sam morala da do dolaska u BG ispostujem njegov zahtev da svo svoje vreme posvetim njemu!! eto ti lhjubav i posle toliko godina braka :wink:POZZZ za pirincane dame sve od reda ZA MIKALJU naravno i JESY, MAMU79va, avidimm ima i novih i za njih pozz
Rizu nisam pila, stalno sam zaboravljala, a u hotelu kazu ne sluze svezu rizu! :lol: ali sam ipak i pored dobre krke skinula 2 kg, prijateli se sale nas racun, ali ipak kile odose, jos malo pa cu da budem ona stara cica!!A pirinac opet krecem od ujutro!!! POZZZZZ
Superrrrr MILA NASHA :D :D :D 1SAmo Da Ste dobro doputovali.Srecko moja mnogo si mi nedostajala,Vidish po postovima SRECKO MOJA Imash pravog muza i neka ti nije dao komp nit mob .Koi ce ti to na odmoru>Imala si mnogo lepshe od toga :lol: Odmori i ljubi mi decuu pa se chujemo i muzica coki srecke moje samo da je SVE U REDU SA VAMA :lol: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

martat mi avatare menjamo po raspolozhenju,a ajde zameni i ti taj,pozzzz
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

martat napisao:Joj bre zene,rekoh vam vec jednom da je jako tesko pratiti tudje postove kada stalno menjate te avatare.Ja i dalje Mikalju trazim sa onom balerinom sto plese.Secas se Mika kako je bila lepa?
Jel ova martat?Jedva je nadje.Bila mi je prvi avatar i ove me pomeraju pogotovu sanyalica a jesy da nepricham :)
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ajde Ljubim Vas sve idem se gasiti polako.Zelim Vam laq notj svima.Idem da ne buljim u PC vishe bolje neki lagani filmic i legnem malo :wink:
___Pozdrav za sve lepo mi pavkajte :wink:

____________Otishla sam :wink:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

martat sa ovim avatarom mi izgledash kao neki mrgut,kao da si neshto ljuta i bucka,a predpostavljam da to nisi,pozdravljam te
Zaključana tema