DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Jesy,avatari prvenstveno sluze da bi se lekse pronalazili na forumu.A ako ih ti menjas prema raspolozenju,onda samo mogu da zakljucim da ti se raspolozenje cesto menja.Nemoj da se ljutis,ali stvarno je tesko da vas pratim.

Mikalja,bas taj!!!!Taj me nekako asocira na tebe :D Stvarno je extra!
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

jesy napisao:martat sa ovim avatarom mi izgledash kao neki mrgut,kao da si neshto ljuta i bucka,a predpostavljam da to nisi,pozdravljam te
I ja predpostavljam da ti ne licis na svog avatara,a ako licis onda tebi dijeta nije potrebna :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

Ja stavi moj prvi avatar igra mala kao ona lutka na onoj kutiji nekad kad se donosilo iz Svabije !One balerine :lol: :lol: :lol:
_LAKU NOC POZ ZA SVEEEE ALI BASH SVE
Otishla sam
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

ma neljutim se taman posla,ali mi je nekako lepshe ovako,bash po raspolozhenju,prema vremenu.A gde li nam se sanyalica izgubila???martat da li su ti otishli gosti,pozdravljam sve damice sa foruma
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

ali smo vecheras vesele i razigrane,laku noc mika i lepo spavaj,sare nam nema najverovatnije je uspavala njena cerana,pozzz
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

I meni je drag ovaj zato shto je prvi!A martin mi je naj drazi zbog moje bebice veike .Kad god vidim taj avatar ja pogledam imam tu sliku ali ono veliku bash !Cera je obozavala i tako je i chuvam i uvek me asocira na moju dushitzu tako i marta jubim je u tibu ovu :lol: :lol:
Joj koliko puta kazem laku noc bash sam kobila :oops:
Sad stvarno laku noc lepote moje :lol: :P
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

eee mozda sam licila ranije ali josh jedno 5 kg dole bi mi dobro doshlo,ali ko ga shisha,lepo mi je i ovako,ovo druzhenje mi bash odgovara,pozzz
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Gosti otisli i bas mi nedostaju :D
Mika.laku noc i lepo spavaj,kuckamo se sutra :D
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

doshao mi sin iz grada,ustajem idem da gledam malo TV ,laku noc svimaaaa
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

jesy napisao:eee mozda sam licila ranije ali josh jedno 5 kg dole bi mi dobro doshlo,ali ko ga shisha,lepo mi je i ovako,ovo druzhenje mi bash odgovara,pozzz

Eh,pa nama zenama uvek smeta tih 5 kg :D Al ja trenutno nisam ni na jednoj dijeti a planiram da se malo bacim na vezbanje kad zahladni,znaci u oktobru :D A do tada cu vama davati podrsku,hehe
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

Evo me pnovo. Nadam se da cu i ja uskoro u carstvo snova. Jos gore je sto i kad me beba ne budi ja nesto lose spavam. Ma i ne spavala od silnih sranja :roll: :roll: na poslu muzu i meni. idioti hoce da nam smeste otkaz a uz to jos prete .... :evil: :evil: Ma doci cu ja njima na kraj.
Danas sam konacno sa bebom isla u setnju i van dvorista i vreme je proletelo .... a stalno je izgledalo kao da ce kisa svaki cas. Ma nesto me uhvatila despernost, plus kile .... fatalna kombinacija :( :( :roll: Ali je barem moja suncica bila vesela, osim opet kad je trebalo tokom dana spavati :( :( . A i mene onda hvata da spavam, al ima toliko stvari koje treba da odradim i uvek mi prekratko spava da bi sve stigla....

Nego miko kazi mi malo detaljnije oko uplate skype kredita. Jel moguce da je sat sa autralijom na fiksni samo 1euro? Interesuje me jer muzevljeva rodjena sestra, moja zaova, zivi i udala se u atinu, a i ja imam neke rodbine i drustva van srbije.

Ljubim vas sve. Do sutra :D :D

PS Kad ste osetile i videle na vagi prve efekte od pirinca?
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dobro Jutro lepotitze moje!44 jutros popih :wink: Josh 33 i gotovo!Pozdrav za sve pishemo se posle u trku sam. :D :D :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Jaoj bash sam jutros poludela neshto :oops: Sad vidim greshku !*Jutros sam popila 43 josh 42 i onda gotovo .Neshto brzam jutros :wink: 42* bem mu.snsara danas cu ti za skype objasniti bash mi se sad neda pa da ne greshim kao u brojanju rize.Mada nema tu neke posebne politike.Odesh u banku sklopish sa njima ugovor .Dobijesh karticu za internet oni ti daju devizni broj .Uplatish koliko hocesh .Ja obichno uplatim oko 150 do 200 eura i onda skidam na skajp po potrebi .Recimo do 50 eura uvek imam jer zatreba mi pa i na bom ppocesto je zovnemo.Samo morash znati kako sa kartice stavljash na Skype !Objasnit ce ti oni a i nije tesko.Ovako radim: Kliknem na Mozilla Firefox pa onda idesh na Bookmarks i klikni tu onda se otvori i dole na dnu klikni videcesh u boji HGC-Skype i klikni tu
i onda ti se otvori stranica -Onda idesh na Skypeout tu stikliraj! I onda na ono plavo desno dugme Subscribenow <--klikni o onda otvoriti se opet stranica i idesh na sing in i onda otvoriti se strana tvoja sa Name i passwordom i klikni dugme na sign men in a onda ti se otvori strana da popunish VISU sa svoim generalijama videcesh trazi e mail datume kartice i td i td ime prezime
Kad sve to popunis Saro kliknesh na SkypeOut i gotovo ako budesh uradila sve kako treba pokazat ce ti na Skype gore koliko ti je novca prebacilo .Ne mozesh vishe od 10 eura za 24h .Pa ja u nekoliko dana to ponovim i to je to.Ma jbt nije to bash ni lako sad tek vidim :) :D :D .A jeste meni oko 1 eura na fixni kad zovem preko Skype a ja imam i onaj fon Skype dobili smo od prijatelja i prikachio nam na komp.Ali mi kad su nam Skype ugradjivali mi smo Australiju odabrali za kao odredishte za zvanje.E sad da li to ima veze izbacilo nam je cenovnik ne secam se koliko je gde bilo samo znam ,da je za Australiju 1 euro a za Srbiju najskuplje.I kad privhash sa skajpa vidish kako ti skida i koliko si vec potroshio?Tako da si u toku uvek.Pf idem veruj umorih se ..Caoss
E sad ako neku sitnicu sam propustila videcesh pa sama to popravi i uradi ne mogu se bash setiti sverga daaaavno beshe kad sam to prvi put radila ,instalirala zaboravi se jbg.
Pozzzzzz
P.S...
ZA sarans
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

dobro jutro moje dame,jutros sam popila 94 belih zrnaca,pozdravljam sve dame
Korisnikov avatar
mama79va
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 06, 2008 9:16 pm

Post od mama79va »

cao drage moje...evo da se samo javim i da vas [pozdravim...srecna sam jer je [pocelo da spada...divno...nego mene zanima da li posle popijenih do 100 i nazad do 1 moze da se ponovi odmah ili ne..
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
Zaključana tema