snsara izdrzhi,vidish kako se sanyalici isplatilo,ko cheka taj i docheka,tako i ti polakooo i uspeh stizhe kada se najmanje nadash,chuvaj ti mezimicu i ne nerviraj se zbog posla,pozz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
jesy napisao:dobro jutro moje dame,jutros sam popila 94 belih zrnaca,pozdravljam sve dame
Dobro jutro jesy .Lep dan ti zelim,mislim shto manje posla Caaaosssss
_____________I pozdrav za sve zemskotze !
vidite kako imam zlatan zub?Za svaki sluchaj ako budem G Ministarka? Chuj G Protinitza pa ima zlatan zub, a ja napr dodje neki i nasmejem se pa da nemam zlatan zub ?Ju ju ju mene pa sramota ceri Daro zar ne?
_____Pozdrav za sveeeee...........
miko hvala na info za skype. nego ne znam da li jos koja banka sem rajfaisen pali.
Ja popih 7 sarenih integralnih jutros, al se zeznuh pa sam pojela prvo bananu. Ne znam dal i ima uticaja.
Jel da ocekujem rezultat pocetni za oko mesec dana?
snsara napisao:miko hvala na info za skype. nego ne znam da li jos koja banka sem rajfaisen pali.
Ja popih 7 sarenih integralnih jutros, al se zeznuh pa sam pojela prvo bananu. Ne znam dal i ima uticaja.
Jel da ocekujem rezultat pocetni za oko mesec dana?
Pozdrav moje dame
Sara
Mi u Novosadskoj Banci uvek nismo nikad preko Rajfaisen banke.Ma da posle mesec dana tako nekako,meni je pochelo tek posle 40-og
______Pozdrav i za bebitzu nashu bubic
Ma nikako bila uvek debela pokoj joj dushi .Ali stvarno zena je jaako malo jela a radila jako mnogo !Dece puno bilo i ono zene su sve radile sa svoih 10 prsta.Ali sam to rekla jer je to bila njena uzrechitza jer stvarno je jako malo jela a bash se lepilo za nju sve.Geni su chudo!.I nije se tad drzala dijeta a pogotovu te nase majke ?Koja dijeta i bakrachi.Ja sam na nju genetski povukla i kg- me i izgled i sve.Samo na nju nisu uticali tezina mnogo.Da joj Bog dushu prosti ,nikad secher nije imala nit bilo shta?Bila je izuzetno zdrava osoba .E onda desilo se shta se desilo ali nema veze sa debljinom .
mikalja napisao:Ma nikako bila uvek debela pokoj joj dushi .Ali stvarno zena je jaako malo jela a radila jako mnogo !Dece puno bilo i ono zene su sve radile sa svoih 10 prsta.Ali sam to rekla jer je to bila njena uzrechitza jer stvarno je jako malo jela a bash se lepilo za nju sve.Geni su chudo!.I nije se tad drzala dijeta a pogotovu te nase majke ?Koja dijeta i bakrachi.Ja sam na nju genetski povukla i kg- me i izgled i sve.Samo na nju nisu uticali tezina mnogo.Da joj Bog dushu prosti ,nikad secher nije imala nit bilo shta?Bila je izuzetno zdrava osoba .E onda desilo se shta se desilo ali nema veze sa debljinom .
Eh ima i kod mene genetike. Od svih samo je koliko znam baba po majci imala problem sa kilazim, mama mi je taman kako treba sve godine. Devojacka tezina i posle 2 porodjaja. A ako nabaci 2-3 kg ocas posla skine. A sestra i ja se dele na tu babu .....
U mene cela majchina porodica i mama i ujak i baka mamina mama i sad ja na njih !Ali su dugo ziveli pa se nadam bar tome .E jedino baka mamina mama je mlada preminula.Ali nosila je na ledjima ogroman tovar i umorila se i onako mokra legla pod neko drvo i sela da se odmori i zaspala.Razbolela se teshko i gotovo ...
E ala sam pratila ovo za skype i banku i razgovor za 1e!!!
Bash vam hvala, devojchice, sto ste zapochele tu temu, i tebi, Miko na iscrpnom obrazlozenju