DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od jesy »

a shta je sa mamom79va nije se javljala danas,pozdravljam jeee,mislimo na nju
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Menja se i to drastichno :oops: A ja sam na promene Boze sachuvaj :cry: Juche najtopliji dan bio onaj vruci vetar :x .A danas pochne kisha pa stane samo poprska i ugushi i naglo temperatura sigurno za 10 c je opala ako ne i vishe.sad duva neshto i smrdi ,ono vreli asfalti a kishica kvasi pomalo i smrrrdi :x !Idem bash sam kao podgrejan lesh,nikakva sam.Laku notj svima !Budite mi dobro i zelim Sari da joj bebica nocas lepo pajki da i ona malo odspava.
__________________Pozdrav za sve.....
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Nemam pojma !Danas sam i ja samo usla pogledala poruke obishla hijenu ispisala malo i nisam ulazila do sad.A inache mama79va udje iskuca tri slova i da je upitash neshto ona vec otishla tako da nemam pojma veruj.Ponekad mi bude zao :-? upitala bih je neshto ali jok ona pre izadje nego li udje ne imadnem prilike :-?
___Pozdrav jesy i lepo pajki i sve damitze nashe.Poz za martat i njene sanyalicu i njenu dechitzu sinak da joj fino stigne na odredishte i td itd .
Pozz
Odoh ne mogu da sedim neki vrag :-?
Poslednja izmena od mikalja u Uto Jul 15, 2008 10:22 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

nadam se da ce se pojaviti i mama79va,grazza,ledenica,maliska...sve ih pozdravljam
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

nigde nikogaaa,ja samaaa,e odoh i ja,laku noc svimaaa,ljubim vas sveee
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

kod nas vec uveliko od 9 pada kisa i bas je zahladnelo. kao da nije leto. sta ste vi tako rano veceras otisle .... jel to u vezi sa tudjim muzevima :wink: pa da nije toplo i da se i ponesto odraditi :wink: :roll: :D :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dobro Jutro..44 zrnca odoshe !Josh 43 i g o t o v o :wink: :P Pozdravljam sve damitze mije!snasara odemo jer dosadi .Upali se ovaj vraziji PC i po ceo dan sedeo ili ne za njim odvlachi paznju.Recimo meni ce cerka na Skype naici za sat dva,i sad gledam da odradim sve vezbe i mnogo shtoshta da zavrshi i onda kad ona naleti da sam samo za nju slobodna.I onda cwa,cwa i onda posle ovde sa nekim javism se recimo i tamo kod hijenice .i tako ceo dan ode.Uveche ako je upaljen uvek neki vrag chacham po kompu,njuvarim a nije to bash ni zdravio toliko biti ispred njega.I onda ako ste tu malo procaskamo i dosta.Pogasim izadjem vani ,ili pogledam film ili neki dokumentarac ili tako.Ako je upaljen onda virkam (zaraza) je to.I onda nikog uveche nema ja pogasim shta cu?I onda lepo odmaram.A i ima se uvek neshto cheprkati po kuci.Nadam se da je cera malo bolje pajkila?Pa odmah i ti uz nju? Idem josh da obidjem hijenu i idem na kafu kod komshinitze .Zavrshila sam vezbe ,za danas mi je dosta.
Puno Vas pozdravljam sve moje lepotitze ..
_______________Pozdrav i budite mi dobro!
:P :wink:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

jutros popijeno 95 belo sicushno,charobno zrnce pirincha,pozdravljam sve dame sa foruma,a koje nisu sa nama zhelim im lep provod,pozz :D :P :D
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

snsara kako je sunashce spavalo nocas,utiche li ova promena vremena na nju?kod nas nije padala kisha,samo neki vetar odvratan duva li duva,mika prijatna kafica kod komshinice,da nije sanyalica otputovala sa sinom pa je nigde nema,pozdravljam vas sve
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

jesy napisao:snsara kako je sunashce spavalo nocas,utiche li ova promena vremena na nju?kod nas nije padala kisha,samo neki vetar odvratan duva li duva,mika prijatna kafica kod komshinice,da nije sanyalica otputovala sa sinom pa je nigde nema,pozdravljam vas sve
Hvala jesy ,ja sam to na brzinu :wink: I doletela jer me moja devojchitza na Skype chekala!Sad sam obishla hijenche i bash se radujem ,napreduje sunashtze nashe :D .Samo da se izvuche iz krize ?Mladost je to.Tebi zelim jesy shto manje posla ,da se ne umorish.
Pozdrav za sve pirinchane dame a i ostale sve sa foruma damitze nashe.Sad ce i ove nashe sa G Odmora.samo da nam ne imadnu problema u putu?Da nam stignu zivi i zdravi nishta nam vishe ne treba.Gledam jutros onaj lastin bus kako gori qq i devojchitza izgorela i chiko jedan :( a u C Gori utopile se dve gospodje .Bem ti leto i "odmor" :oops: Samo traume neke..
__Pozdrav za sve ....... :wink:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

videla sam za autobus,sudbina je to moja mika,a svashta se deshava,zato zhivimo zhivot onako kako hocemo jer kada nas nebude bilo niko nas nece pominjati,samo kada je chovek zhiv i zdrav ima sveee,pozdravljam sve dame sa foruma,ljubim vas
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Poz jesy i zabushavaj malo na poslu nek neki mladji malo vishe trchkaraju :wink: :D :D
Pozzzzdrav ...
Ma uvek neshto, ovo je ludnica postala :oops:
idem zavrshavam neshto ruchkica :wink:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

odoh i ja da se spremam za posao :cry: :cry: :cry: iskreno bash mi se neradi ali...moram,pozdravljam sve damiceee
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Poz jesy :D :P :P :D :D Cmokic za tebe
Proletet ce i ovaj dan samo polako :D :D :D
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

mikalja napisao:!snasara odemo jer dosadi .Upali se ovaj vraziji PC i po ceo dan sedeo ili ne za njim odvlachi paznju.Recimo meni ce cerka na Skype naici za sat dva,i sad gledam da odradim sve vezbe i mnogo shtoshta da zavrshi i onda kad ona naleti da sam samo za nju slobodna.I onda cwa,cwa i onda posle ovde sa nekim javism se recimo i tamo kod hijenice .i tako ceo dan ode.Uveche ako je upaljen uvek neki vrag chacham po kompu,njuvarim a nije to bash ni zdravio toliko biti ispred njega.I onda ako ste tu malo procaskamo i dosta.Pogasim izadjem vani ,ili pogledam film ili neki dokumentarac ili tako.Ako je upaljen onda virkam (zaraza) je to. A i ima se uvek neshto cheprkati po kuci.Nadam se da je cera malo bolje pajkila?Puno Vas pozdravljam sve moje lepotitze ..

O zarazi i dosadi ne pricak miko. Prvo su mi se dani spojili od monotonije - drustvo mi radi li radi, ili idu na go. A ovo koliko je zaraza dodje i ko raybibriga. Od poslova po kuci da poludis. Stalno ih ima, a ja i ne mogu sve sada da stignem. pa zato udri od 22.00 do 01.00 koliko stignem.
Inace jel znas da se kod nas u Rajfajzen banci navodno moze uplatiti kredit za skype pa da se cujes sa cerskom i na fiksni. To mi rece jedan covek, al nisam proverila da li je tacno.

Cerko i dalje luduju sa spavanjam i jelom u 05.30 :( :cry: i stvarno nemam ideju sta da radim. Ja je inace od skoro 4 meseca dohranjujem, samo ujutro i posle kupanja sisa.

Inace danas 6 zrna integralnih.
_______________Pozdrav i budite mi dobro!
:P :wink:
Zaključana tema