DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od snsara »

jesy napisao:snsara kako je sunashce spavalo nocas,utiche li ova promena vremena na nju?kod nas nije padala kisha,samo neki vetar odvratan duva li duva,mika prijatna kafica kod komshinice,da nije sanyalica otputovala sa sinom pa je nigde nema,pozdravljam vas sve
Caos jesy!!! :D :D :D Pravo da ti kazem ludela je dan pre nevremena da sam skroz na skroz otkacila. A spavanje je i dalje ..... :cry: :cry:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Znam sara za tu banku mi imamo vec dve godine kod njih rachun u banci !Sad su neshto menjali i obavestili su nas ,pa samo vadili drugu kartitzu i super je.Znam i koristim fixni preko Skype a !Kad je ona tu poshto ima Skype i ona nishta nekoshta ali recimop na fixni na posao je pozovem preko Skype a i jedan sat razgovora sa Australijom izadje nas oko 1 euro .Super je inache pre smo platu davali na fon.Jer nama kad dodje moramo je chuti i Bog tako i ona.A Skype je super i vidi se lepo i chuje ma mnogo dobro nam dodje.Bem mu misha bash mi je zao shto maljena slabo pajki dushitza nasha mala pa shta je sa njom? :( Ja sam matora i jako slabo spavam,zbog razno raznih stvari i sve nekako iztrpim ali kad boli neshto uhm.Kad su promene ubi me ,ma sve neshto e sad ne porediti bebu samnom ali zao mi je jer teshka je noc bez sna :cry: .Nadam se samo da je neshto ne boli mnogo?Nije ti lako ali ne mogu ti pomoci a bi rado dushitze moja.Sve ce to biti proshlost, jedna ne bash lepih noci ali da bude samo proshlost?Drzi se dushitze moja i ti i tvoja bebitza!Prichuvaj se, vidi kako je teshko nespavati?Zato se prichuvaj da nju odmenesh jednog dana da ona pajki(jer trebat cesh ti njoj josh itekako ) da baka malo pripomogne! Baka Sara :D :wink:
___Pozdrav za sve
P.S
Razumem te shto ti nocu dusho kuckash.samo ja ne mogu vishe da po noci kuckam .Nekad da, ali poshto moja cera (moja veika bebica ujutru se javlja) po nashem vremenu a kod nje je tad notj .ja se adaptiram prema njoj .Deca nam diktiraju kako i kad bilo malo ili veliko
:D !Onako kako se mora i moze.Tako onda se provlachi u toku dana i onda uveche jedva dochekam da ga utulim :oops: ugasim* da ne virim jer odvlachi mi paznju a nije bash preporuchljivo pogotovu meni da mnogo pred kompom visim.Pozdravljam te kao i sve ostale.Idem da skeniram neshto ceri trazila mi u tom ce i muz sa posla .Uh pa on samo shto nije uleteo :oops:
Idem prvo salatu napraviti.A posle cu skenirati kad on rucha i legne :wink:
_PozzzZ za sve Sara Ljubni mi cerkitzu majeniu za menme onako da pukne u guzu obozavam bebca jubnuti ne volim u obrazchic da se detza bube :) :D :D :D
_________________PoZzzZZZz :wink:
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

samo da vas sve pozdravim, necemo se cuti izvesno vreme, ljubim vas
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Neka si ti nama dobro ,pa kad god stignesh !Dobro nam doshla Bubimo te SVI :D :P :wink: !!!!!!!I mislimo na tebe UVEK!
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

Grazzzo, nedostajessssss nammmmm :D Dodji sto,preee
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

sanyalice pozdravljam te puno i tebe i martat idem gledam miss univerzuma!Kako su lepe jaoj .A nasha Bojana u shajkachi :D .Pozdrav i chestitam ti josh jednom na uspehu u poslu!

_____Pozdrav za sve dame idem da ovo gledam prelepih ima ,mozda neka i trosne Obichno po jednom iz Amerike zemska ljosne zapne joj haljina uvvek,to njoj nashi minu stave naguznu razgaznu

:D :D :D
bub Vas sve
Poz za jesy Saru ma za sve.... :wink:
Pichim da gledam :D
Korisnikov avatar
mama79va
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 06, 2008 9:16 pm

Post od mama79va »

da vas pozdravim..posle 38 zrnaca ,2 kg manje..poz
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Supeeeer mama79va :D :D :D BRAVOOOOOO :) :P
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

chestitam sanyalici i ovde,SUPEEERRR BRAVVOOO za tebe,osecam se kao i da sam ja uspela,kada si ti srecna i mi smo srecne,vidish da nam se i grazzza oglasila,zna ona kada treba da nam dodje,uvek kada zatreba,pozzz i nemoj sada gos.ministarko da nas zapostavish,ljubim te punnooo
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

bravo mama79va krenulo jeee nizbrdo,super,mika na kom je kanalu miss univerzuma???
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Deste zemske?Zurka zurka :wink:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

e moja mika kada su deca bila mala nismo mogli da spavamo zbog njih,a sada kada imash vremena na pretek ti nemozhesh da spavas bem mu zhivot,ja se makar sada ispavah,a ti mila umesto sada da spavash tebi neda reuma,ja nocu do kasno sedim ali zato ujutru joojj samo josh malo...uvek mi hvali to josh 5 minuta,pozzz
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

pa mi vec na zhuraji,organizovala sanyalica,a mogu se i ja pridruzhiti,danas mi sin polozhio 8 ispit i stekao uslov za trcu godinu,pozz,gde si mika,saraaa,mama79va,martat,sanyalice...ajde dodjite malo kod nas,samo da vidite kako je lepo.Bolje vi kod mene nego ja kod vas
Poslednja izmena od jesy u Sre Jul 16, 2008 10:25 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
maliska
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 8:08 pm

Post od maliska »

SAMMMMMMOOO DAAAAA ZNAAAATEEE, STIGLAAAAA MALISKA, bila na odmoru, blio nam je extra, a sad S........anje raspakivanje, al ste mi toliko nedostajale da nemam reci!! NEKA NEKA nemorate da mi verujete, al da znate nedeostajale ste mi puno., al mi muz zabranio koristenje kompa i mobilnog kaze da se odmorimo i kad decicu uvece uspavamo da ne sedim ispred racunara nego da budem sa njim!! :lol: I bilo mi je stvarno lepo samo sto sam morala da do dolaska u BG ispostujem njegov zahtev da svo svoje vreme posvetim njemu!! eto ti lhjubav i posle toliko godina braka :wink:POZZZ za pirincane dame sve od reda ZA MIKALJU naravno i JESY, MAMU79va, avidimm ima i novih i za njih pozz
Rizu nisam pila, stalno sam zaboravljala, a u hotelu kazu ne sluze svezu rizu! :lol: ali sam ipak i pored dobre krke skinula 2 kg, prijateli se sale nas racun, ali ipak kile odose, jos malo pa cu da budem ona stara cica!!A pirinac opet krecem od ujutro!!! POZZZZZ
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Evo me Jesy,prisutna sam.Sad sedoh za komp,sta se radi?
Zaključana tema