Znam sara za tu banku mi imamo vec dve godine kod njih rachun u banci !Sad su neshto menjali i obavestili su nas ,pa samo vadili drugu kartitzu i super je.Znam i koristim fixni preko Skype a !Kad je ona tu poshto ima Skype i ona nishta nekoshta ali recimop na fixni na posao je pozovem preko Skype a i jedan sat razgovora sa Australijom izadje nas oko 1 euro .Super je inache pre smo platu davali na fon.Jer nama kad dodje moramo je chuti i Bog tako i ona.A Skype je super i vidi se lepo i chuje ma mnogo dobro nam dodje.Bem mu misha bash mi je zao shto maljena slabo pajki dushitza nasha mala pa shta je sa njom?

Ja sam matora i jako slabo spavam,zbog razno raznih stvari i sve nekako iztrpim ali kad boli neshto uhm.Kad su promene ubi me ,ma sve neshto e sad ne porediti bebu samnom ali zao mi je jer teshka je noc bez sna

.Nadam se samo da je neshto ne boli mnogo?Nije ti lako ali ne mogu ti pomoci a bi rado dushitze moja.Sve ce to biti proshlost, jedna ne bash lepih noci ali da bude samo proshlost?Drzi se dushitze moja i ti i tvoja bebitza!Prichuvaj se, vidi kako je teshko nespavati?Zato se prichuvaj da nju odmenesh jednog dana da ona pajki(jer trebat cesh ti njoj josh itekako ) da baka malo pripomogne! Baka Sara
___Pozdrav za sve
P.S
Razumem te shto ti nocu dusho kuckash.samo ja ne mogu vishe da po noci kuckam .Nekad da, ali poshto moja cera (moja veika bebica ujutru se javlja) po nashem vremenu a kod nje je tad notj .ja se adaptiram prema njoj .Deca nam diktiraju kako i kad bilo malo ili veliko

!Onako kako se mora i moze.Tako onda se provlachi u toku dana i onda uveche jedva dochekam da ga utulim

ugasim* da ne virim jer odvlachi mi paznju a nije bash preporuchljivo pogotovu meni da mnogo pred kompom visim.Pozdravljam te kao i sve ostale.Idem da skeniram neshto ceri trazila mi u tom ce i muz sa posla .Uh pa on samo shto nije uleteo
Idem prvo salatu napraviti.A posle cu skenirati kad on rucha i legne
_PozzzZ za sve Sara Ljubni mi cerkitzu majeniu za menme onako da pukne u guzu obozavam bebca jubnuti ne volim u obrazchic da se detza bube
_________________PoZzzZZZz