DIJETA SA PIRINČEM
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
snsara--Da li si nosila na pregled tvoje mleko ,da li je kvalitetno i to. Tako je moja cera dok sam je dojila non stop drechala plakalo dete ,nishta nije pomagalo.Onda mi lekar uzme mleko i kaze da odnesu na pregled.Ja kazem kako imam dovoljno bash mleka.Ali nakon dan dva mi kazu :Nishta ti mleko nije dobro ,nije kvalitetno i ona sisala ili ne ona je uvek gladna.E tad je bio nektarmil 1 i 2 .I onda sam pochela joj davati nektarmil dete poche spavati ..Iako sam imala mleka koliko hocesh nije vredelo kazu nije kvalitetno jbg.Pa shta znam?Pogledaj i to shta da ti kazem n pojma ?Jedino znam da ce sve to proci i da smo mi svi prolazili kroz tako neshto.Samo svako na drugi nachin.Ali bitno je da sve dobro se zavrshi . 

- snsara
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
Ma mi smo vec neko vreme u sardina varijanti tj. vikendom kad je i muz duze ujutro kod kuce. Cak je muz i taj koji je ubacuje kod nas u krevet, izmedju nas dvoje pa je on jos i vise prigrli - tatina princezasanyalica napisao:Mamice, sve ce to proci. To su samo faze kroz koje se neminovno prolazi. Ma samo ti strpaj bebu uz sebe i spavaj, draga moja![]()
Mene je muzz hteo da ubije kad sam rodilla kcerkicu koja je obozavala da sisakad se probudi ujutro, a u krevetu oboje dece prilepljeno za mene. Sin me zagrli sa jedne strane, bebic sisa s druge, a ja spavam kao gica prasica ha ha ha Bracni krevet s pretvorio u konzervu sardina
![]()
![]()
Zato, prilagodi se svom zlatu, nema ti druge
![]()

- snsara
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
Cerkici su mi iskocile 2 donje jedinice i nisam bas sigurna da su sada u pitanju zubici. A sumnjam i da je zamenila dan za noc jer mi ipak vise spava nocu. Ma jjesy napisao:mama sara loshe spava,svi smo mi prolazili kroz to mila,najverovatnije tvoje sunashce muche zubici,ali se deshava da dete zameni noc za dan,ali izgleda da nije sluchaj kod malene,jer ona i preko dana ne spava,izvodi je shto vishe vani i onda ce bolje spavati,dusha mala procice i to,pozzz

U svakom slucaju hvala ti za savet i lepe reci

- jesy
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Kontakt:
upravu je mikalja za sarinu ceru,mosada je ona veca i mozhda je mleko slabije,posle podoja daj joj flashicu i vidi kolko ce da popije,ako pije onda je gladna ubaci joj obrok sa flashicom a ako nece sita je i onda su ipak zubici,oni kada krenu...brzo izlaze jedan za drugim.Srecan put sanyalicinoj bebi od 2 metra, i lep provod,pozdrav za sve ostale dame
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Kad trazish neku temu a predpostavljash da neko od nas ide na tu temu uvek ovako proverish?jesy napisao:hoce li mi neko odgovoriti gde je tema IMA LI NADE ja tu temu nemogu da nadjem,to nije na nutricionizmu
Kliknesh recimo kod mene na profil
Kad ti se otvori moj profil KLIKNI na pronadji sve p[oruke od autora mikalja i klikni tu i pokaze ti sve teme gde ulazim ?i samo listash ,listash i kad nadjesh tu temu kliknesh i upadash direkt na temu!Kad se vracash mozesh i kod sebe na profil,pa na pronadji na sve poruke autora jesy --recimo i vidish ovu temu i upadash .Inache ta tema jeste na nutricionizmu.A mozesh recimo kod Trazi gore imas opciju trazi kliknesh na hijenu upises u onaj kvadrat prazni i izbaci ti hijenu i onda opet ides na profil i opet na sve poruke od autora hijena i videcesh koja je tema i uletish.Prosto ko pasulj.Tako uvek mozesh znati gde je ko bio a da i ne ulazish?
Pozdrav za sve ...