DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od snsara »

Miko hvala sto me tesis al ja sam skroz pobrljavila :cry: i vise mi nista nije jasno. Moja cerkica se ranije budila samo 1 izmedju 11 i 04 ujutro da bi tada sisala i onda je nastavljala da spava do 9 nekad i 9.30 - 10.00. Onda je sama izbacila podoj u 4 i nije se uopste budila od 22. 000 do 9 najcesce. A od pre mesec, mesec i po dana haos. Budi se vise puta nocu place, trazi da sisa od 5 pa nadalje ... Ne pomaze ni kada joj dodam vestak. Opet se bud nocu. Ujutro opet porani i place i ja je na kraju oko 7 - 8 prebacim kod sebe u krevet jer ne mogu da je uspavam u krevecu, a ja ne vidim ni belu (a ni crnu macku) pa ne mogu ni da stojim. Onda tu kao jos nesto odrema.
Posebna prica je spavanje tokom dana. RAniej je barem pristojno spavala pre podne, a sada ni tada. Posle podne sklopi maksimum sat vremena. A sto je najveci fazon zmuri i place iz petinih zila.
Izasle su joj donje jedinice tako da ne bi trebalo da su zubi.

Super jesy sto je sin polozio ispit. Cestitam
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

O mako moja,oci mi ispadose dok sam sve procitala sta ste napisale dok sam bila odsutna.
Nego da vas pitam-Mikalju i Sanyalicu>ebete li vi nesto il samo tastaturu?????
Odgovor ocekujem sto pre :D

p.s.CMOKIM VAS :D
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

ha ha ha to je nasha Martat!!! :D
Naravno da ne jbmo!!! :lol: :lol: :lol:
Hm zato jbu nas :D a mi vichemmooo:JOSHHHH :wink:
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

JesY, chestitam majci za uspeh sinovljev od srrrrca!!! :D
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Mamice, sve ce to proci. To su samo faze kroz koje se neminovno prolazi. Ma samo ti strpaj bebu uz sebe i spavaj, draga moja :D
Mene je muzz hteo da ubije kad sam rodilla kcerkicu koja je obozavala da sisa :wink: kad se probudi ujutro, a u krevetu oboje dece prilepljeno za mene. Sin me zagrli sa jedne strane, bebic sisa s druge, a ja spavam kao gica prasica ha ha ha Bracni krevet s pretvorio u konzervu sardina :lol: :lol: :lol: Zato, prilagodi se svom zlatu, nema ti druge :D :wink:
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

PIRINCARKEEEE! gde je izveshtaj???? ne mogu da radim bez izveshtaja koliko ste skrljale zrna :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Dobro jutro lepe moje ,Jutros 45 zrncadi "skrljano"josh 44 sad sanyalice mozesh da funkcionishesh ili cesh chekati raport od svih? :D :D A sad idem malo ko bojagi vezbati josh neshto i pozdravljam Vas sve.martat da jbm i ostale a ko je skontao skontao :wink: Ne samo tastaturu.samo nishta zaoprave neeeeeema ,nestashitza !Mozda naleti neko da mu chestitamo rodjendan? :lol: :lol: :lol:
__Pozdrav za sve....... :wink:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

hvala na chestitkama i punooo hvala,ja jutros popila 96 belih malih,sicushnih....pozdravljam vas puuunnnoo
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ako zelite da bude bolje i vama i Vashoj detzi?Svratjajte na temu imali nade?Jer tachno vidim da joj je bolje ako smo uz nju jesi videla sanyalice pochela je da ruchka i proju i kolachic polako i izashla je .treba pomoci mladima !Nadam se da ce uspeti hijenche nashe!Srnitza uplashena nasha :(
_Pozdrav za sve dame....... :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

A sad vidim jesy za sina tvog da si pisala jbg izvini .Chestitam ,ali nek je samo ziv i zdrav a sve ostalo je OSTALO!!!Svrati i ti jesy na temu IMA LI NADE?Ako nishta zbog svoje dece pu, pu njima nazdravlje ali hijeni smo stvarno potrebni nece to trajati dugo.Josh malo da je bodrimo a to je takva bolest da joj mnogo znachi da oseti podrshku pored sebe i oseti se sigurnijom odma.sanyalica je skapirala odma pa je i ona uz nju SVAKA CHAST! Imamo svoju decu i ne trebala im podrshka takve vrste .
_______Pozdrav za sve

Uh ova promena me *ebe i ko kaze da nema sexa?Vreme nas *ebe pa rastura :wink: :D :wink:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

mama sara loshe spava,svi smo mi prolazili kroz to mila,najverovatnije tvoje sunashce muche zubici,ali se deshava da dete zameni noc za dan,ali izgleda da nije sluchaj kod malene,jer ona i preko dana ne spava,izvodi je shto vishe vani i onda ce bolje spavati,dusha mala procice i to,pozzz
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

mikalja napisao:Ako zelite da bude bolje i vama i Vashoj detzi?Svratjajte na temu imali nade?Jer tachno vidim da joj je bolje ako smo uz nju jesi videla sanyalice pochela je da ruchka i proju i kolachic polako i izashla je .treba pomoci mladima !Nadam se da ce uspeti hijenche nashe!Srnitza uplashena nasha :(
_Pozdrav za sve dame....... :wink:
ZA one koji ne vide ili ne zele da vide :-? :oops: :oops: :oops:
Ne trazim za sebe nishta!!!!!!
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

sanyalica napisao:ej sad cu ti skuckati jedan vic na Alapachama o glavobolji hahaha pa prekidam, moram da pakujem sina za more :D
vic ti je SUPER,a sinu srecan put,i lep provod
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

mikalja napisao:A sad vidim jesy za sina tvog da si pisala jbg izvini .Chestitam ,ali nek je samo ziv i zdrav a sve ostalo je OSTALO!!!Svrati i ti jesy na temu IMA LI NADE?Ako nishta zbog svoje dece pu, pu njima nazdravlje ali hijeni smo stvarno potrebni nece to trajati dugo.Josh malo da je bodrimo a to je takva bolest da joj mnogo znachi da oseti podrshku pored sebe i oseti se sigurnijom odma.sanyalica je skapirala odma pa je i ona uz nju SVAKA CHAST! Imamo svoju decu i ne trebala im podrshka takve vrste .
_______Pozdrav za sve

Uh ova promena me *ebe i ko kaze da nema sexa?Vreme nas *ebe pa rastura :wink: :D :wink:
molim i drugi put :roll:

pozdrav
Nedaj se Sara to ce proci samo teshko jeste ali je prolazno.Izdrzi i pavkaj kad god mognesh i damitza ti dopusti :D !Bit ce to sve dobro :wink:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

spremam se za posao,ljubim vas svee ,hvala vam na chestitkama za ispit ,pa kada je vec tamo trebao bi da opravda to,za sada jeste,a dalje videcemo,pozzz za SVEEEE
Zaključana tema