Pomoci savako puno treba ! Za sad sam ja u kuci monopolista racunara - muz se nesto i ne pali puno , odnosno kada dodje ubijen od mobinga (maltretiranje, izivljavanje) na poslu, preferira nasu cerkicu. Ja se opet borim da me ne ubije monotonija od vama vec znanih situacija sa malom bebom Jos kad bih savladala tehniku jednostavnog bebi dnevnog spavanja ... gde bi mi bio kraj
sanyalice sve su ti poruke na mestu,ova pouka o mishu mnoge treba da opameti,BOGAT SI ONOLIKO KOLIKO IMASH PRIJATELJA obozhavam vas shto ste sve EXTRA prijatelji,ljubim va sveee
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
jesy napisao:od moje dece ne mogu da dodjem do kompa e sada sam im zauzela stolicu a videcu dokada,vidim klimavi u klimaksu je popravio komp,bravo za njega,sanyalici stizhu deca,ljubim ih punooo,mika nam je tu nokat na nozi je bolje bravooo,a ostale dame koje su na odmoru PUUNNNOOO pozdravljam
hehehe nedaj se jesy ,nedaj stolitzu hehe. Kazi sinovima vi ste mladi idite jurite devojchitze pustite mamu malo da se druzim sa bilo kim ? Pozdrav za nashu novu chlanicu saru ,neka je tebi dao Bog da imash bebitzu lako cesh ti za pc i druzenje .Kud lepshe druzenje od najdeivnijeg andjelka bebitze tvoje .Ljubni je jednom onako sochno ali za guzu shtipni mmm joj
_Evo moja bebe s posla Muz chujemo se posle
Cmokim vas sVE
sutra vam necu biti tu,samo da znate da ne brinete,idem na jezero,kod svekrve,vraticu se predveche,pa onda uveche idem na slavu kod brata od ujaka,ljubim vas svee
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
martat napisao:Devojke,gotove palacinke.......Izvolite
Sto bi Mikalja rekla,kad su dragi gosti u pitanju nista nije tesko.Pa cak ni palacinke po ovoj vrucini
Meni dragi gosti po ovom vremenu za palachinke bi bili samo deca A svi ostali su OSTALI
P.S
Eventualno neki svatza punog novchanika devizitza ,ali takav nebi chekao palachinke nego bi ih doneo
Sto bi Mikalja rekla,kad su dragi gosti u pitanju nista nije tesko.Pa cak ni palacinke po ovoj vrucini
Meni dragi gosti po ovom vremenu za palachinke bi bili samo deca A svi ostali su OSTALI
P.S
Eventualno neki svatza punog novchanika devizitza ,ali takav nebi chekao palachinke nego bi ih doneo
Ha ha,meni dete i dolazi plus sestra i njen decko!
P.S
Ha ha,meni dete i dolazi plus sestra i njen decko!
Kako mrzim kad mi kazu da te "isposhtujemo"pa se navale danima kao na buvljak Hm i to isposhtovanje?Izem ja to Neka njih kod njihovih kuca samo nek su zivi i zdravi.Jaoj da mi dete dolazi?Ja bi puzeci spremila sve zivo ali ono sa srecom i osmehom a sve drugo pih