DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sanyalica »

hahaha Miko, opasna si :D
Ne kupujem ja nista, to je sve na rachun drzzave :wink:
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

prirnac dijeta

Post od snsara »

Pozdrav svima! :D Skoro sam otkrila ovaj sajt, a veceras i temu. Ne izdrzah a da ne postavim pitanje. Interesuje me sta bi sa pirinac dijetom? Jel ko osim Kozje? Kakvi su rezultati? A Kozja dokle si stigla?

Ja sam inace na porodiljskom, sa bebom od skoro 7 meseci. Em sto se vec predugo mucim sa kilazom, em mi "pomogle" trudnoca i dojenje... Inace imam jako osetljiv zeludac da gladujem zato ne mogu ...

Pozdrav,
Sara
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Dobro jutro svima!Evidencije radi da se prijavim (Upishem) 49 jutros popih zrncadi josh 48 i gooootovo!Nadam se da cu i to izdrzati?Popila sam 100 tj i 100 dana i nazad evo stigoh od 100 pa 99 i tako evo dogurah do 48 .Pozdrav za sve moje kosoOke dame a i sve sa foruma!
Da da znam sanyalice da se grebesh o drzavu ali netjesh dugo gospa Draga svucicu te uskoro sa tog drzavnog fijakera :D :D :D .Ljub Vas sve.Zeza me net celo jutro,ako me nema danas da znate shta je?Znaju oni tako po dan dva da zezaju .
_____________________Pozdrav za sve :wink:
Sara pozdrav.
Ima nas koji guramo pirinach ne prekidamo.Mako pretresi postove i uz pirinach uspecesh ako budesh se odluchila za ovo?kzoja se ne pojavljuje ,zashto pojma nemamo.Jer na ovoj temi mi se lepo druzimo ,nije sve ni u smanjivanju kg ima dosta dobrog i u smanjenju napetosti,nervoze koi su mnogo veci neprijatelj organizma :wink: .Ako odluchish da ostanesh dobro nam doshla.A sad idem u zurbi sam .Pishemo se popodne!Cmok za SVE damitze..............
Korisnikov avatar
mama79va
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 06, 2008 9:16 pm

Post od mama79va »

drage moje 33 jutros...
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

martat des miila :D .vidim te na sajtu :wink: Popravila si znachi klimakterichnog ? :D :D :D
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Cao drage moje,
popravih klimavog al dok sam instalirala sve sto je nestalo prilikom obaranja sistema,oci mi ispale hehe :D
Meni danas stizu dragi gosti,pa sam u akciji.Javicu vam se kada izadjem iz guzvice.Drago mi je da ste dobro,cmokim vas :D
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Dobar dancic svima! :D
Uf jos sam na posluuuu, ali dobro je, danas je petak he he he
Ne znam da li cu moci posle da se javim, jer su mi stigla deca, hm ko zna da li ce me pustiti malko... :roll:
Inace, vidim da se hijena javila. Ma bice ona dobro, mlada je! Mi cemo biti uz nju onoliko koliko ona hoce! :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

nek si se samo pojavila ,mnogo nam nedostajesh!Pa vidish kako te chekamo na ulazu :D !Nedamo ti ni da udjesh ljubimo te svi milo nashe stomache! :D Drago bi mi bilo da su bash dragi gosti a ne ono "dragi" :x
____Pozdrav idem i ja chujemo se posle cmokaraa :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

sanyalica napisao:Dobar dancic svima! :D
Uf jos sam na posluuuu, ali dobro je, danas je petak he he he
Ne znam da li cu moci posle da se javim, jer su mi stigla deca, hm ko zna da li ce me pustiti malko... :roll:
Inace, vidim da se hijena javila. Ma bice ona dobro, mlada je! Mi cemo biti uz nju onoliko koliko ona hoce! :D
Koristi ministarka sve i svashta :D :D :D A stigla dechitza blago tebi i jesy :( !Javit cesh se kad stignesh ljubim te mila moja.Eno i hijenche se jedva oglasila :oops: .Pisala sam joj i pp neznam da li je dobila :lol:a i martica se javila sa sve stomachicem svojim bubim je .Aj pa budi mi dobra mila nasha gospa Draga :wink:
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

EVO VAM JEDNA LEPA PRICHA:
Jednog dana, miš je gledao kroz pukotinu na zidu farmera i njegovu ženu kako otvaraju neki paket.
Kakvu hranu bi to moglo sadržavati? Pitao se. Ali kad je otkrio da je u pitanju mišolovka, bio je užasnut.
Trèeæi kroz dvorište farme upozoravao je ostale vièuæi: " U kuæi je mišolovka! U kuæi je mišolovka!"
Kokoš, kvocajuæi i èeprkajuæi, podigne glavu i kaže: "Gospodine Miš, to je ozbiljan problem za tebe, ali nema baš nikakve posljedice po mene. Ja se zbog toga ne mogu uzrujavati."
Miš se okrene prascu i vikne: "Mišolovka je u kuæi! MIšolovka je u kuæi!"
Prase je suosjeæalo, ali reèe: "Vrlo mi je žao, gospodine Miš, ali ja tu ne mogu ništa uèiniti osim moliti. Budi siguran da si u mojim molitvama."
Miš tada krene prema kravi: "Mišolovka je u kuæi! MIšolovka je u kuæi!"
Krava reèe: "Oh, gospodine Miš, žao mi je zbog tebe, ali s mog nosa neæe faliti koža."
Tako se miš vratio odbijen pognute glave u kuæu kako bi se sam suoèio s farmerovom mišolovkom.
Te noæi zaèuo se èudan zvuk u kuæi - kao zvuk kad mišolovka uhvati svoj plijen.
Farmerova žena požurila je vidjeti što se uhvatilo. U mraku nije vidjela da je mišolovka uhvatila rep otrovne zmije. Zmija ju je ugrizla. Farmer ju je brzo odvezao u bolnicu i kuæi se vratila s vruæicom.
Znamo da se vruæica lijeèila svježom kokošjom juhom, pa je farmer zaklao kokoš.
Ali bolest njegove žene se nastavila pa su je došli posjetiti prijatelji i susjedi.
Da bi ih nahranio, farmer je izmesario prase.
Farmerova žena, nažalost, nije se oporavila, umrla je.
Došlo je toliko ljudi na njen sprovod, da je farmer morao zaklati i kravu kako bi osigurao dovoljno mesa za sve njih.
Miš je to sve gledao s velikom tugom kroz svoju pukotinu na zidu.
Zato, kad iduæi put èuješ da se netko suoèio s problemom i misliš da te se to ne tièe, sjeti se - kad je jedan od nas ugrožen, svi smo u opasnosti.
Svi smo umješani u to putovanje zvano "život". Moramo paziti jedni na druge i ponekad napraviti dodatan trud da ohrabrimo nekog od nas.
SJETI SE, SVATKO OD NAS JE BITNA NIT U TAPISERIJI DRUGE OSOBE;
NAŠI ŽIVOTI SU ISPREPLETENI S RAZLOGOM.

Jedna od najboljih stvari koja se veže uz ovaj svijet je prijatelj. :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Tako je Gos Ministarka povikasmo svi skidoshmo gatje i sedoshmo u koprivu :lol: :lol: :lol: Elem naravouchenije mi smo u ovom sluchaju ,krave prasici kokoske a hijena je mishic .E sad ko je farmerova zena?Nebih imenovala nikog jer nebih zelela da ima takav lik medju nama mada nije ni ona namerno se razbolela i mrela pa zbog nje nastradashe neverne tome ostale :D ....
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Idem da napravim salatu !Supitza je gotova,pire krompiritj i neko mesce !Pa se pishemo ide se raduckati neshto, josh ja ovako bangava polako moram sve sa zavojima hm :oops:
___________________________Poz do popodne !Petak je veche sedam u nije meche nego vece :wink:
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

Draga mikalja! :D

Eto stiglo posle podne i eto mene :P Puno hvala na odgovoru. Nisam sigurna za posle podnevno druzenje jer moj mali andjelak (cerkica) ima gadan problem sa spavanjem posle pdone :( . Tako da mi jedino preostaje od 22.00 pa nadalje .... Al ja ne gubim nadu
.
Inace sam danas krenula sa pirincem, pa boze moj. Post je jos uvek van kombinacije zbog dojenja. Za stres i smirenje ide malo teze (evo sa posla me ni na porodiljskom na miru ne ostavljaju - sifra cist mobing :evil: :x ). Inace o uvicaju stresa (zanacajnom) na kilazu sam uz put uspela da "ukecam" kod Opre. Sve u svemu, i te kako utice na nagomilavanje .... Je ste li inace citale na ovom forumu na testu netolerancije na hratu? Zvuci interesantno :o :D
Do skora, pozdrav svima
Sara

PS Uvek sam za dobro druzenje pa makar i ovako :D :D :D
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

prvo da pozdravim snsaru,DOBRO nam doshla,pokushacemo da pomognemo kolko god je moguce,ja sam danas na 100tom zrncetu,pa ideee ideee
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

od moje dece ne mogu da dodjem do kompa e sada sam im zauzela stolicu a videcu dokada,vidim klimavi u klimaksu je popravio komp,bravo za njega,sanyalici stizhu deca,ljubim ih punooo,mika nam je tu nokat na nozi je bolje bravooo,a ostale dame koje su na odmoru PUUNNNOOO pozdravljam
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Zaključana tema