To ti kazem,nisam je videla 10 dana i vec sam poludela.A sada sam najsrecnija na svetu
Nadam se da ces i ti uskoro videti svoju ceru,ja ti to od srca zelim.
Ja moju nisam pre videla 3ipo godine I kad sam se razbolela ona je doletela sa onim letom posebnim poslovnim shto je jeftin u tri lepe pm .Ja sam se nakljukala pre toga sedativa da se nisam mogla ni obradovati
Ali sam teze podnela odlazak njen nego prvi put.Sad je nisam videla godinu dana i trebala je doci u oktobru ali neshto mi muti .Ja trpim i necu da je pritiskam .dete ako moze docice nije ni njoj lako.Samo da joj dolivam so na ranu.Cutim pa kako Bog da?Ali posao ima lep mislim u lepoj poluklinici lepo se slazu ,a ima i ispite i trenira .Pa se boji da negde ne izgubi mesto.A Bogami teshko je sve uklopila jbt ti svet tudji .A ovde prdi kucetina na tri sprata koi ce mi q .Samo za ciscenje ......
Nemoj tako Mikalja,ja sam za to da dete treba da pronadje svoj zivot pa makar i mnogo daleko od nas.Nisu trazili da se rode pa nemamo pravo ni da ih sputavamo.Nase je da ih podrzimo,bas kao sto ti i tvoj muz radite,ma koliko nama bilo tesko.
Joj,ja sve ovo pisem a duboko u sebi se nadam da moja cera nece otici daleko od mene.Lako je davati savete,samo ti znas kako ti je.
Menjamo temu inache kucanja nema ,ne da necu nego khm.Gledam bash ove udese qq .Kazu za 24 h je poginulo oko 15 lica u Srbiji a tesko nastradali i td joj .E svashta vishe
Dozvacemo mi nju vec nekako,klimavo i kod nje hehe.Ja sada odoh jos nesto da pokupujem pa se javljam kada budem zavrsila.
Pozz za sve koje se prikljuce z.j.b.n.c.i.i hihihi
Pa nashe su brade sve brade sranja .Jer brada zvanja je POP .Brada znanja je umetnik ,slikar nauchnik a ostale su sve brade sranja
nego martat ja te pozdravljam idem na kafu kod prijatelja.Evo muz mi viche da je obecao i u moje ime !Pa da ih "isposhtujemo" dok nisu oni doleteli da vide shta je sa nama?Pishemo se kad ko stigne.Ljubi mi ceru puno puno puno.
__________Pozdravche do uskoro
Gde nam je jesy ?Zaseli sinovi i nedaju dok ne izadju?A onda ja idem sa muzem na kafu i pice ,kladili smo se i on je izgubio .Nije njemu to teshko ,nego tekma ima a on voli gledati sa drugarima !Pa videcu mozda mu odlozim za neki drugi dan ?