DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

I ja reko kakav crni krov jel poludela :o?Ne zbog sunca,nego je ssssstvarno preteshko vreme !A da oce to i mene uhvatiti tako.Nekad me mrzi neshto uraditi danima se nateravam.A onda odjednom mi dodje i skochim i pochnem kao ovo cu malo i znam da odrapim shto ni u snu nisam mislila uradim.Onda skuvam kafu i sama sebe hvalim i samo gledam shta sam uradila :D :D :D ?Pa mi bude lepo.Zato ti radi dok te drzi ta radna groznica ,jer to su retki trenutci hehe :P zekim se.Jaoj opet udes prema Smederevu sletelo auto i kamion u Dunav :( iz auta sve tri choveka poginula :cry: :cry: .Jbt nama ne treba rat stvarno ovi udesi vishe i smrti samo seju po drumovima rekama .E u pm lepo pretrnu sva.
_____Ljubim Vas sve idem i ja da brisnem neshto ako mognem.Kupatilo sam natopila kiselinama klonjaru bo je.Ko da se u nju se*e ?: :lol: :lol: :lol:
______Pozzzzzzzdravche ....
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Neshto se deshava sa nashom hijenom jesy na temi --treba mi podrska -- Boze vishe :(
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

devojchice samo da vas pozdravim,stigao mi je sin pa spremam pizzu,to najvishe voli,a ovaj mladji ode u rad od muke i ljubomore,ljubim vas
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

Jesy, trebaju nas hijena i izgubljena! Mikalja i ja smo bile, idi i ti.
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

sada sam bila i ja,bozhe shta li joj se deshava,neznam kako mozhemo da pomognemo,ja sam tu za se,bash mi je zhao,pozz
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Mozemo!
Mozemo da razgovaramo, jer neverovatno puno mladih ljudi nema s kim da razgovara.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ma sa njom sam ja probala kontaktirati josh pre :( .Ali jako joj je teshko upala je u krizu psihichke prirode zbog anoreksije mislim .I sad ima strah od hrane zato se ja onako ludiram na proji :oops:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

jesy napisao:devojchice samo da vas pozdravim,stigao mi je sin pa spremam pizzu,to najvishe voli,a ovaj mladji ode u rad od muke i ljubomore,ljubim vas
hahahaahah srecica moja ljubomorna :D !Nesme biti ljubomoran kazi mu majka tebi ugadja non stop a on nije kod majke tako cesh i ti josh malo?Hm ljubomorko, sladak je :P
__Ljubim ga
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

sanyalice jesi li videla onu reklamu ?smrdi smrdi uzasno smrdi i ubaci onu kesicu u wc sholju haha dobra je inache mi imamo uzasne reklame :oops: A ova je super :D
Korisnikov avatar
mama79va
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 06, 2008 9:16 pm

Post od mama79va »

lepotice moje..pa gde ste..ljubim ja vas..nego idem da okupam malog i da se tusnem i ja ceo dan sam sunjala okok kuce i smrduckam...kuckamo se kasnije..idem i da uradim koji trbusnjak....
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Mene zeza internet :(
Moracu da odem jos malo da raduckam.
Jako me pogodilo ovo sa hijenom. Ne uspevam da ostanem imuna na probleme mladih ljudi. Dobro se secam svojih u to vreme...Upravo zato se dosta angazujem u sportu. Moj klub broji oko 130 devojcica i devojaka i zaista mi nije nista tesko da uradim za njih. Vraca mi se tako sto mi pune baterije pozitivnim impulsima :D
Nisam, Miko, videla tu reklamu. Slabo gledam tv, jer najvishe od malo slobodnog vremena provodim u chitanju i slushanju muzike. Vidish da sam opichena i najvishe u tom svom svetu snova... Vi mi prijate veoma. Volim da se s vama zezam i smejem :D
Odoh. Laku noc, drage prijateljice
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

ja prozvirila na kratko,dok ne pochnem da razvlachim testo,zamolila sam sina da mi malo oslobodi komp,zhao mi je shto se ovo deshava sa hijenom,bicemo svi uz nju bice joj lakshe.Mama79va bravo za tebe i trbushnjake i pozdrav za dve meni mnogo drage osobe miku i sanyalicu,nashe ministarkeee
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Idem ja bash mi je dan bio i predug !Glava me razbijala ceo dan.I sad me ovo sa hijenom bash dotuklo a i uplashilo mogu reci :( .Ona bash ima problem i trebala bi ici kod kompetentnih za to.Ali nesmem da joj kazem ,ne znam kako bi reagovala na to?A strah me svashta se deshava .I ta omladina vrazija i dijete i sve i tri lepe :oops: .Volim vas sve i pozdravljam idem gasiti ovo i sesti napolje malo da ovo malo gde je mozak bio odmorim.laku noc jesy ,sanyalice,hijenche drzi se ,mama79va,i martat ako slucajno uleti mislim ako imadne pc popravljen grazu nashu mislimo na nju MALISKU Moju SUNCE MOJE mlado kako sam je se pozelela ?Savage_Rose Kena LjUBIM VAS SVE SVE SVE.jesy nemoj da se ljutish na ljubomorka ljubim ga hehe shto mi je sladak tako durko ljubomorko :D a starijeg ljubni jednom za mene !
___________Pozdrav za sve idem ne mogu vishe :( .Jer mene jako bole i tudje muke da je to chudo jedno?Osecam kako hijenchetu nije dobro :cry: a pomoci joj ne mogu lutkica nasha :( ..
Pozdrav i lepo mi pavkajte ..
sanyalica je otisla jer ona net kupuje na vreme mislim? Ljubim je :wink: Pichokara nasha :P
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

laku noc svim mojim damama,LEPO MI ODMORITE,POZZZ
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

I na proji sam napisala nesto zbog hijene !jesy bubim te i bubni mi sinove uhvati ih ako se nedaju hehe :D :D :D
___________________ POBEGLA SAM DA NEBIH POLUDELA?
Bye Bye
Zaključana tema