DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

Bila sam prvo na temi proje da vidim kako da pomognem hijenche moje? :D :D :D BzzZZz ode ja pspspsps PSpsPSpsPSpsPSps :wink:Ode vila kao da nije ni bila :P :wink:
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

Samo da se javim, ziva sam, polako izlazim iz guzvanjca (nadam se) ljubim vas sve :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

grazza napisao:Samo da se javim, ziva sam, polako izlazim iz guzvanjca (nadam se) ljubim vas sve :lol:
Pa nek neko kaze da NISAM DOBRA VILA I DA IMAM MOC ?EVO GRAZZE CMOKKKKKKKK :D :D :D PsPsPsPs :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Idem na kafu bash si me obradovala grazza mila nasha! :D :D :D .Ma neka si ti nama ziva i zdrava a guzvaj se ti samo :wink:
____________________Pishemo se posle ljub Vas sve... :P :D
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

mikalja napisao:jaoj kad sanyalici pohrle rodbina sada od muza jedno 15ak njih :D :D :D .Da je isposhtuju :P .Al bi se obradovala kao pi*da kishi :lol: :lol: :lol:
he he u maju mi bila zaova iz Australije mesec dana, a sutra stize njen mladji sin he he na mesec dana he he
...ali navikla se ja na to sve...1998.god je otisla u Australiju, ostavila mi dva decaka od 13 i 15 god. na par meseci...pa ostali 2 godine...da, da, dobro ste procitale-2 pune godine. Bilo je tesko, ali sad mi krivo sto nam nisu ostavili decu zauvek. Ovde bi zavrsili fakultete, a tamo fizikalishu...uzas, upropastili nam decu dobru...ali sve je to zivot...
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Danas je u fijakeru bilo ah tako vruce...a radila je klima...ali klimavo kao Martatin popravljach kompa
Eh dole je brazilka, Mikaljo, kao i kod tebe he he he :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

sanyalica napisao:
mikalja napisao:jaoj kad sanyalici pohrle rodbina sada od muza jedno 15ak njih :D :D :D .Da je isposhtuju :P .Al bi se obradovala kao pi*da kishi :lol: :lol: :lol:
he he u maju mi bila zaova iz Australije mesec dana, a sutra stize njen mladji sin he he na mesec dana he he
...ali navikla se ja na to sve...1998.god je otisla u Australiju, ostavila mi dva decaka od 13 i 15 god. na par meseci...pa ostali 2 godine...da, da, dobro ste procitale-2 pune godine. Bilo je tesko, ali sad mi krivo sto nam nisu ostavili decu zauvek. Ovde bi zavrsili fakultete, a tamo fizikalishu...uzas, upropastili nam decu dobru...ali sve je to zivot...
Josh cu umisliti stvarno da sam i VIDOVITA :o :o :o Buahaha qq Znam da ti je "drago "Shto stizu gosti ali ipak izvini kud ih prizva :P :lol: :lol: :lol:
P.S
Da su hteli mogli su i tamo zavrshiti mnogo je lakshe, jer su uskostruchniji a ne kao kod nas za recimo medicinu treba da se otele od likovnog,muzichkog tehnichkog itd i dok dodju do struchnih predmeta jeik na patosu P~~~~~~~~~~ :D A oni tamo za ono zashto uchish zato te i spremaju to polazesh i uchish.Rastereceniji i na kraju i bolji su i struchniji za svoju struku zato.A to shto fizikalishu?Tamo rade svi a i uche nema tu opravdanja zashto nisu neshto zavrshili ?Nisu jer nisu hteli.Tamo nashi i nisu bash za nauku neshto poletni :D :D :D :D
Samo da se radujesh gostima shvatam te :Phehe .Pa ako sui tu zelju pozelela ?Onda si se ispuckala nema vishe :D
Idem da se okupam bash sam shtrokava :x shto bih ona skubisa rekla?Stroku speri sa sebe ,idem u kupatilo sad cu zachepiti kanalizaciju :D :D :D
sanyalice moje "saucheshce " za goste :D hehehe
Dosta si uzivala "SAMA" I PRKOSILA :D
Poslednja izmena od mikalja u Pet Jul 11, 2008 9:04 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

...sta smo ono priscale...o gostima? :o
Evo se najavishe kumovi... :D
Laka vam noc,mile dame.
Martat, ljubi cerkicu i za mene! Jesy, lepo se provedi na jezeru! Mikaljo,uzmi moj fijaker i vozaj se da te zelja mine :wink: Saro, ne brigaj...kg ce se istopiti ovde s nama...Grazzo, chekamo te... :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

sanyalica napisao:Danas je u fijakeru bilo ah tako vruce...a radila je klima...ali klimavo kao Martatin popravljach kompa
Eh dole je brazilka, Mikaljo, kao i kod tebe he he he :wink:
Josh koji dan cu te pustiti i silazish dole i nece ti biti vruce :D
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Pa nije bash tako, Miko...nastali su tu neki porodichni problemi...roditelji znaju decu da upropaste. Deca su bila sjajna, veruj. Ne foliram se, skroz sam sad ozbiljna, da su ostali-imali bi normalno okruzzenje i sve bi bilo OK. Ovako...rekoh, upropastishe nam nashe bebe. Moja deca su jako vezana za njih dvojicu, iako su dosta mladji... a tek oni za moje! Pa to je zaista divno i retko danas. Zato, bilo je jaaakkkkoooo teshko, ali mi smo svi bogatiji za tu ljubav medju decom. Eto.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

sanyalica napisao:...sta smo ono priscale...o gostima? :o
Laka vam noc,mile dame.
Martat, ljubi cerkicu i za mene! Jesy, lepo se provedi na jezeru! Mikaljo,uzmi moj fijaker i vozaj se da te zelja mine :wink: Saro, ne brigaj...kg ce se istopiti ovde s nama...Grazzo, chekamo te... :D
E sad izvini milo moje :( Nisam ti zelela bash zaoprave toliko gostiju !Stavi im prepechene plute u kafy oni ce toliko pocheti da PRDE Da ce morati pobeci :-? ..Jbg......
Idem da se kupam sanyalice cmokic ops sory :oops: ebo ih pas :wink: :P :D CMOKIM TEEEEEE MILO MOJE !Osta meni fijaker da me odveze u pm :wink: :P :D
Laku notj....Poz za sve damitze ...
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

sanyalica napisao:Pa nije bash tako, Miko...nastali su tu neki porodichni problemi...roditelji znaju decu da upropaste. Deca su bila sjajna, veruj. Ne foliram se, skroz sam sad ozbiljna, da su ostali-imali bi normalno okruzzenje i sve bi bilo OK. Ovako...rekoh, upropastishe nam nashe bebe. Moja deca su jako vezana za njih dvojicu, iako su dosta mladji... a tek oni za moje! Pa to je zaista divno i retko danas. Zato, bilo je jaaakkkkoooo teshko, ali mi smo svi bogatiji za tu ljubav medju decom. Eto.
Ma dobro bre ima toga ,zekim se i ja zaovine cere ne razdvajam od moje cere! I one nece da dodju baki ako ja nisam ovde jok.Kaze nema tebe shta cemo obozavam ih i sve mi kazu!A nikad ih ne izdam !Naravno posavetujem ih i nadjem im se kad zatreba!Ali one znaju da imaju PRIJATELJA U MENI UVEK I IMAT CE!DOK SA RODITELJIMA NISU SLOBODNE NI OTVORENE!A MOJA CERA NISTA NIJE KRILA OD MENE POGOTOVO A I NJIH DVE !JA IH OBOZAVAM TAKO DA TE RAZUMEM POTPUNO!I LEPO JE TO ...
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

mikalja napisao:
sanyalica napisao:...sta smo ono priscale...o gostima? :o
Laka vam noc,mile dame.
E sad izvini milo moje :( Nisam ti zelela bash zaoprave toliko gostiju !Stavi im prepechene plute u kafy oni ce toliko pocheti da PRDE Da ce morati pobeci :-? ..Jbg......
Idem da se kupam sanyalice cmokic ops sory :oops: ebo ih pas :wink: :P :D CMOKIM TEEEEEE MILO MOJE !Osta meni fijaker da me odveze u pm :wink: :P :D
Laku notj....Poz za sve damitze ...
NE IDI U PM! NISAM TI ZA TO DALA FIJAKER!!! :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Idi sanyalice KUMOVI CE SAD!A JA GOLE guzice virkam :D :D :D haahahah aj bezim .Ima li kumova zemska? :lol: :lol: :lol: Dobit cesh shtapom po dupetu :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
mama79va
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 06, 2008 9:16 pm

Post od mama79va »

stigli i mi iz lutanja...idemo na kupanjac..
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
Zaključana tema