Idem na kafu bash si me obradovala grazza mila nasha! .Ma neka si ti nama ziva i zdrava a guzvaj se ti samo
____________________Pishemo se posle ljub Vas sve...
mikalja napisao:jaoj kad sanyalici pohrle rodbina sada od muza jedno 15ak njih .Da je isposhtuju .Al bi se obradovala kao pi*da kishi
he he u maju mi bila zaova iz Australije mesec dana, a sutra stize njen mladji sin he he na mesec dana he he
...ali navikla se ja na to sve...1998.god je otisla u Australiju, ostavila mi dva decaka od 13 i 15 god. na par meseci...pa ostali 2 godine...da, da, dobro ste procitale-2 pune godine. Bilo je tesko, ali sad mi krivo sto nam nisu ostavili decu zauvek. Ovde bi zavrsili fakultete, a tamo fizikalishu...uzas, upropastili nam decu dobru...ali sve je to zivot...
Danas je u fijakeru bilo ah tako vruce...a radila je klima...ali klimavo kao Martatin popravljach kompa
Eh dole je brazilka, Mikaljo, kao i kod tebe he he he
mikalja napisao:jaoj kad sanyalici pohrle rodbina sada od muza jedno 15ak njih .Da je isposhtuju .Al bi se obradovala kao pi*da kishi
he he u maju mi bila zaova iz Australije mesec dana, a sutra stize njen mladji sin he he na mesec dana he he
...ali navikla se ja na to sve...1998.god je otisla u Australiju, ostavila mi dva decaka od 13 i 15 god. na par meseci...pa ostali 2 godine...da, da, dobro ste procitale-2 pune godine. Bilo je tesko, ali sad mi krivo sto nam nisu ostavili decu zauvek. Ovde bi zavrsili fakultete, a tamo fizikalishu...uzas, upropastili nam decu dobru...ali sve je to zivot...
Josh cu umisliti stvarno da sam i VIDOVITA Buahaha qq Znam da ti je "drago "Shto stizu gosti ali ipak izvini kud ih prizva
P.S
Da su hteli mogli su i tamo zavrshiti mnogo je lakshe, jer su uskostruchniji a ne kao kod nas za recimo medicinu treba da se otele od likovnog,muzichkog tehnichkog itd i dok dodju do struchnih predmeta jeik na patosu P~~~~~~~~~~ A oni tamo za ono zashto uchish zato te i spremaju to polazesh i uchish.Rastereceniji i na kraju i bolji su i struchniji za svoju struku zato.A to shto fizikalishu?Tamo rade svi a i uche nema tu opravdanja zashto nisu neshto zavrshili ?Nisu jer nisu hteli.Tamo nashi i nisu bash za nauku neshto poletni
Samo da se radujesh gostima shvatam te :Phehe .Pa ako sui tu zelju pozelela ?Onda si se ispuckala nema vishe
Idem da se okupam bash sam shtrokava shto bih ona skubisa rekla?Stroku speri sa sebe ,idem u kupatilo sad cu zachepiti kanalizaciju
sanyalice moje "saucheshce " za goste hehehe
Dosta si uzivala "SAMA" I PRKOSILA
Poslednja izmena od mikalja u Pet Jul 11, 2008 9:04 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
...sta smo ono priscale...o gostima?
Evo se najavishe kumovi...
Laka vam noc,mile dame.
Martat, ljubi cerkicu i za mene! Jesy, lepo se provedi na jezeru! Mikaljo,uzmi moj fijaker i vozaj se da te zelja mine Saro, ne brigaj...kg ce se istopiti ovde s nama...Grazzo, chekamo te...
sanyalica napisao:Danas je u fijakeru bilo ah tako vruce...a radila je klima...ali klimavo kao Martatin popravljach kompa
Eh dole je brazilka, Mikaljo, kao i kod tebe he he he
Josh koji dan cu te pustiti i silazish dole i nece ti biti vruce
Pa nije bash tako, Miko...nastali su tu neki porodichni problemi...roditelji znaju decu da upropaste. Deca su bila sjajna, veruj. Ne foliram se, skroz sam sad ozbiljna, da su ostali-imali bi normalno okruzzenje i sve bi bilo OK. Ovako...rekoh, upropastishe nam nashe bebe. Moja deca su jako vezana za njih dvojicu, iako su dosta mladji... a tek oni za moje! Pa to je zaista divno i retko danas. Zato, bilo je jaaakkkkoooo teshko, ali mi smo svi bogatiji za tu ljubav medju decom. Eto.
sanyalica napisao:...sta smo ono priscale...o gostima?
Laka vam noc,mile dame.
Martat, ljubi cerkicu i za mene! Jesy, lepo se provedi na jezeru! Mikaljo,uzmi moj fijaker i vozaj se da te zelja mine Saro, ne brigaj...kg ce se istopiti ovde s nama...Grazzo, chekamo te...
E sad izvini milo moje Nisam ti zelela bash zaoprave toliko gostiju !Stavi im prepechene plute u kafy oni ce toliko pocheti da PRDE Da ce morati pobeci ..Jbg......
Idem da se kupam sanyalice cmokic ops sory ebo ih pas CMOKIM TEEEEEE MILO MOJE !Osta meni fijaker da me odveze u pm
Laku notj....Poz za sve damitze ...
sanyalica napisao:Pa nije bash tako, Miko...nastali su tu neki porodichni problemi...roditelji znaju decu da upropaste. Deca su bila sjajna, veruj. Ne foliram se, skroz sam sad ozbiljna, da su ostali-imali bi normalno okruzzenje i sve bi bilo OK. Ovako...rekoh, upropastishe nam nashe bebe. Moja deca su jako vezana za njih dvojicu, iako su dosta mladji... a tek oni za moje! Pa to je zaista divno i retko danas. Zato, bilo je jaaakkkkoooo teshko, ali mi smo svi bogatiji za tu ljubav medju decom. Eto.
Ma dobro bre ima toga ,zekim se i ja zaovine cere ne razdvajam od moje cere! I one nece da dodju baki ako ja nisam ovde jok.Kaze nema tebe shta cemo obozavam ih i sve mi kazu!A nikad ih ne izdam !Naravno posavetujem ih i nadjem im se kad zatreba!Ali one znaju da imaju PRIJATELJA U MENI UVEK I IMAT CE!DOK SA RODITELJIMA NISU SLOBODNE NI OTVORENE!A MOJA CERA NISTA NIJE KRILA OD MENE POGOTOVO A I NJIH DVE !JA IH OBOZAVAM TAKO DA TE RAZUMEM POTPUNO!I LEPO JE TO ...
sanyalica napisao:...sta smo ono priscale...o gostima?
Laka vam noc,mile dame.
E sad izvini milo moje Nisam ti zelela bash zaoprave toliko gostiju !Stavi im prepechene plute u kafy oni ce toliko pocheti da PRDE Da ce morati pobeci ..Jbg......
Idem da se kupam sanyalice cmokic ops sory ebo ih pas CMOKIM TEEEEEE MILO MOJE !Osta meni fijaker da me odveze u pm
Laku notj....Poz za sve damitze ...