DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sanyalica »

Dajjj mennniii kuuukuuu ruuuzzzaaaaa!!!!
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

A a aa tu si ciciko moja zamirishashe kukuruzi inache nebih ti izvirila :lol: :lol: :lol: Ajde vazi evo ima stvarno !juche kupili na pijatzi i sad on skuvao dok je gledao vaterpol tekmu izvoli sanyalice lutche moje :lol: :lol: :lol:
___Pozdrav za sve damitze i izvirite inache sav kukuruz ode sanyalici nashoj :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

A Mikaljo,sta da ti kazem, ne volim bas da pricam o tome...ali meni je otac umro davne 1972., majka pre 10,5 god, brat pre 8,5 god...svi od mozdanog udara...na istom mestu...u istom mozda krevetu...
JBMLG bar cu da odem na capcarap kao oni, bez muke, a do tada cu da se zezammmm i uzimammmm sve od zivota! Ma da grabim! :D
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Mljac njam auuu ala prija!!!! :D
E bas mi jedu kukuruzi sad...hm sad bih krenula u potragu za njima, ali moram da kucam nesto za posao...riknuo mi komp u kancelariji , pa je na popravci
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Nije to kao nekad dusho moja!Sad sve ide bez voznog reda i plana.Nit je vishe nasledno! Pa viidish mila da deca sad dobijaji m udar i srcani secer dete u 4-oj godini ..Zato cuti milo moje ,kako onaj gore zapishe tako nam je :-?
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Ej pirinchare, sad se setih nechega sto sam davno chitala...kad vam se jede nesto slatko, a ne smete npr.zbog zdravlja ili kg, dovoljno je da otvorite kesicu vanil shecera i malko njushkate-tvrde da tako prodje zzelja za slatkim.(Ej ali ne lizzite :wink: )
A sad palim cigaretLu i bacham se na posO, pa se javljam kasnije!
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Znam, Mikoooo, sad se ovako mrshtish na cigaretu-------- 8) i ovako--------- :x , ali svako ima neki porok...ja ih imam nekoliko :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Meni i mama i tata i 3 rodjena brata sve do moje 28-me godine i svi od razlichite stvari bem li ga ja :oops: ...Uh da mi je da ti dobacim kukuruze ?radije bih tebi ih dala nego da ih ja pojedem ako verujesh?Em manje bi se ugojila em ti bi se zasitila kukuruza..Ljubim te milo moje idem bash sam ljakava neshto.Izudara se sva :o .Malo malo opizdim nogom ili rukom od neshto idem da se tushnem dok sam u komadu :D :D :D !Samo da se javi mama79va volela bih da znam jeli im bolje?Nocas ce biti vreme usrano da izvinete ..Mi nacheti osetimo to :wink: ,Nemoj mnogo kuckati jbs i posao i sve u pm vishe :oops: ljubim te u taj obrazchitj !Nadam se da oziljak nece ostati?A i da ostane da si ziva i bzdrava? :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

sanyalica napisao:Ej pirinchare, sad se setih nechega sto sam davno chitala...kad vam se jede nesto slatko, a ne smete npr.zbog zdravlja ili kg, dovoljno je da otvorite kesicu vanil shecera i malko njushkate-tvrde da tako prodje zzelja za slatkim.(Ej ali ne lizzite :wink: )
A sad palim cigaretLu i bacham se na posO, pa se javljam kasnije!
Dobro ti je ovo za vanilin bash cu da probam.Ma jbs kg- me !Meni je zbog dijabetesa :oops: Nikad nisam volela slatko .A sad valda kad znam da nesmem jedemi se uzasno .Ali nesmem jock :P A cigarete ?Ne mrshtim se samo ni ne pomishljam :oops: A pushila sam kao cira voz :D :D !SAd moj muz kaze,ej sad cu morati po jednu pa u nuznik(To iz serije djekna ) a nebranim mu zeza me :) Pogotovo leti,sve otvoreno a ima i onaj andrak ventilacija za dim onaj klin..
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Da, da, probaj! Tako sam jednom deci, navalili da im se jede nesto slatko, a meni bi mrsko da shpeciram, pa im poturila pod nositj vanil shecer :lol: :lol: :lol: hahaha ala su bili besni, ali uradilo posao!
Ajd sad odmaraj, a ja se bacham na posO.
Posle cu i ja virnuti da li se kevica javila, a i moja martatica, ptichica, i jesy jebemlijojleptiricasharenitja hahaha
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

tu sam vam ja lepe moje,nego nisam bila tu 2 sata a vi ispisale roman,pa do sada sam chitala...drago mi je da se sanyalica javila i da je bolje,mikalja je ceo dam bezveze oseca se to,martat nam se samo kratko oglasila i nema je,ajde mama mama javi se....pozdravljam i sve osta;le dame.....sve sve sve....more ljudi zna li neshto neko o grazzi????
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

e sada sam i ja zapalila cigaretu,o da mi nije nje neznam shta bi????mika ja tebe razumem zbog bolesti si morala da se odreknesh cigareta svaka ti chast kada si uspela,ja mislim da nebih mogla,ja jedino nisam pushila u trudnoci ali sam i tada sanjala cigarete,jedva sam chekala kada cu opet zapaliti,i zato mile moje ako kazhem da mi se ogadile cigarete znajte da sam trudna auuu nedaj bozhe,ljubim vas sve
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Ej, Jesy, mozda ti je ovaj novi avatar kuca, ali meni lichi na kravu, pa odoh da popijem sholju mlekaaaa :D i pajkanjeeee
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

jesy napisao:e sada sam i ja zapalila cigaretu,o da mi nije nje neznam shta bi????mika ja tebe razumem zbog bolesti si morala da se odreknesh cigareta svaka ti chast kada si uspela,ja mislim da nebih mogla,ja jedino nisam pushila u trudnoci ali sam i tada sanjala cigarete,jedva sam chekala kada cu opet zapaliti,i zato mile moje ako kazhem da mi se ogadile cigarete znajte da sam trudna auuu nedaj bozhe,ljubim vas sve
Draga moja jesy i ja sam tako nekad mislila veruj mi!Pa chak i u trudnoci sam pushila ,ne mnogo ali uz kafu jesam.I ono kao shta cu sa rukama,pitanje je uvek koje se provlachi pushachima?Pa i meni je to bilo chudno :roll: shta da ne pushim ?Shta i gde sa rukama?Ali dusho moja ,kad me sputza shta me sputza :cry: Samo misao jedna!Boze da li cu ikad sama uzeti neshto u ruku ,chashu vode .Otici u vc ?To mi je bilo kao misao da cu se popeti na mesec i to bez merdavina bez rakete ,peshke.tako daleko :oops: I onda fala Bogu kad sam uspela da sama odem do vc-a i td.Cigarete jok .Padalo mi je napamet nije da nije.Ali kad mi dodje da zapalim ?Ja zazmurim jako i setim se mog neurologa i njegovih rechi o cigaretama,i kako mi je bilo?Ja tad pomislim da ce mi se sve vratiti i zelje nestane u trenu veruj mi :oops: !Mada i sad mislim da cigarete nisu za to krive .Vishe je do psihe ,treba se smejati i samo smejati makar i sebi i gluposti svakoj.Napetost i sekiracija ubija choveka!Ali jesam bre ja pushila jaoj dugo dugo.A zivot bio eben i pun tragedija a ja utochishte u duvanu opleti.A kad mi je dete otishlo i nocu kad mi se tuga svije oko srca ranjenog inache,ne samo zbog nje?Znala sam zapaliti cigaretu i zoru dochekam sa zapaljenom cigaretom !A samo prvu zapalim upaljachem.Ja sam ih jela nisam pushila .Bash sam bila KOBILA shto se toga tiche.Zato nikom ne drobim i ne solim pameti !Samo jedno kazem ?Volela bih da ostavite cigarete pre nego shto vas muka natera i moradnete SAMO TOLIKO!Mada ima ove samnom shto su lezale pushe i dalje,jednoj je bila sahrana pre 15 dana a samo 38 god je imala :cry: .Ona je i posle toga pushila kao smug. A Bogami volela je i popiti josh je ona operisala glavu jer je ona imala tromb.Samo mi nije jasno jedno?Ako nije mislila na sebe ?Kako nije pomislila na dechitzu ?Dve devojchitze ostashe jebem li ga!Ja kad sam joj govorila ona kaze ,ma jedan je zivot.Nece mi od toga nishta biti.Pa nece ni dobro :oops:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

laku noc i lepe snove,i ja cu ubrzo u krevet,u prvoj smeni sam,auuu shto nevolim prvu,ja sam velika spavalica i sanjalica,ljubim vas
Zaključana tema