DIJETA SA PIRINČEM
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- sanyalica
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
A Mikaljo,sta da ti kazem, ne volim bas da pricam o tome...ali meni je otac umro davne 1972., majka pre 10,5 god, brat pre 8,5 god...svi od mozdanog udara...na istom mestu...u istom mozda krevetu...
JBMLG bar cu da odem na capcarap kao oni, bez muke, a do tada cu da se zezammmm i uzimammmm sve od zivota! Ma da grabim!
JBMLG bar cu da odem na capcarap kao oni, bez muke, a do tada cu da se zezammmm i uzimammmm sve od zivota! Ma da grabim!

- sanyalica
- Stalni član
Ej pirinchare, sad se setih nechega sto sam davno chitala...kad vam se jede nesto slatko, a ne smete npr.zbog zdravlja ili kg, dovoljno je da otvorite kesicu vanil shecera i malko njushkate-tvrde da tako prodje zzelja za slatkim.(Ej ali ne lizzite
)
A sad palim cigaretLu i bacham se na posO, pa se javljam kasnije!

- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Meni i mama i tata i 3 rodjena brata sve do moje 28-me godine i svi od razlichite stvari bem li ga ja
...Uh da mi je da ti dobacim kukuruze ?radije bih tebi ih dala nego da ih ja pojedem ako verujesh?Em manje bi se ugojila em ti bi se zasitila kukuruza..Ljubim te milo moje idem bash sam ljakava neshto.Izudara se sva
.Malo malo opizdim nogom ili rukom od neshto idem da se tushnem dok sam u komadu
!Samo da se javi mama79va volela bih da znam jeli im bolje?Nocas ce biti vreme usrano da izvinete ..Mi nacheti osetimo to
,Nemoj mnogo kuckati jbs i posao i sve u pm vishe
ljubim te u taj obrazchitj !Nadam se da oziljak nece ostati?A i da ostane da si ziva i bzdrava? 

- mikalja
- Stalni član
Dobro ti je ovo za vanilin bash cu da probam.Ma jbs kg- me !Meni je zbog dijabetesasanyalica napisao:Ej pirinchare, sad se setih nechega sto sam davno chitala...kad vam se jede nesto slatko, a ne smete npr.zbog zdravlja ili kg, dovoljno je da otvorite kesicu vanil shecera i malko njushkate-tvrde da tako prodje zzelja za slatkim.(Ej ali ne lizzite)

- sanyalica
- Stalni član
Da, da, probaj! Tako sam jednom deci, navalili da im se jede nesto slatko, a meni bi mrsko da shpeciram, pa im poturila pod nositj vanil shecer
hahaha ala su bili besni, ali uradilo posao!
Ajd sad odmaraj, a ja se bacham na posO.
Posle cu i ja virnuti da li se kevica javila, a i moja martatica, ptichica, i jesy jebemlijojleptiricasharenitja hahaha

Ajd sad odmaraj, a ja se bacham na posO.
Posle cu i ja virnuti da li se kevica javila, a i moja martatica, ptichica, i jesy jebemlijojleptiricasharenitja hahaha
- jesy
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Kontakt:
tu sam vam ja lepe moje,nego nisam bila tu 2 sata a vi ispisale roman,pa do sada sam chitala...drago mi je da se sanyalica javila i da je bolje,mikalja je ceo dam bezveze oseca se to,martat nam se samo kratko oglasila i nema je,ajde mama mama javi se....pozdravljam i sve osta;le dame.....sve sve sve....more ljudi zna li neshto neko o grazzi????
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
- jesy
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Kontakt:
e sada sam i ja zapalila cigaretu,o da mi nije nje neznam shta bi????mika ja tebe razumem zbog bolesti si morala da se odreknesh cigareta svaka ti chast kada si uspela,ja mislim da nebih mogla,ja jedino nisam pushila u trudnoci ali sam i tada sanjala cigarete,jedva sam chekala kada cu opet zapaliti,i zato mile moje ako kazhem da mi se ogadile cigarete znajte da sam trudna auuu nedaj bozhe,ljubim vas sve
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
- mikalja
- Stalni član
Draga moja jesy i ja sam tako nekad mislila veruj mi!Pa chak i u trudnoci sam pushila ,ne mnogo ali uz kafu jesam.I ono kao shta cu sa rukama,pitanje je uvek koje se provlachi pushachima?Pa i meni je to bilo chudnojesy napisao:e sada sam i ja zapalila cigaretu,o da mi nije nje neznam shta bi????mika ja tebe razumem zbog bolesti si morala da se odreknesh cigareta svaka ti chast kada si uspela,ja mislim da nebih mogla,ja jedino nisam pushila u trudnoci ali sam i tada sanjala cigarete,jedva sam chekala kada cu opet zapaliti,i zato mile moje ako kazhem da mi se ogadile cigarete znajte da sam trudna auuu nedaj bozhe,ljubim vas sve