Pozdravljam druzinu Pere Kvrzice

!Mogu vam reci da dok nisam ovde se uclanila ,nisam mnogo polagala na irc!Ali eto kako kazu?Nikad ne reci nikad

.Ovde se uclani sa jednom namerom a osta iz 100 tinu razloga

!Bilo je ovde i ostrih reci ,smenjivali su se ostre reci pa miroljubive i tako u nedogled!Pre kad sam usla da vas pozdravim,verujte da mi je bilo jako drago da se drzute,pricate bez vredjanja jedni drugih!Bar u ovom virtuelnom svetu pokusati biti prijatelj ,nije lose,cak na protiv!Sad sam usla i citam smejem se vasim muzevima i njihovim carapama ,koje zamisljam vec kako kriju kao zakopano blago.samo da oni znaju gde su?I tacno se oseca iz tih hladnih slova ,jedna topla istina iz vasih zivota,koju rado pricate ne misleci da ce vas neko uvrediti porugom ili bilo cim.Jaoj oce li i moj muz tako

?Ja vec zamisljam kako bi mu charape (prvo opomena) a onda ako ponovi stavila u tanjir kad pocne da rucka

!Hvala martat na pozdravu i od Kena i mene i mi nju pozdravljamo i porucujem joj da mi je mnogo lepo ,da cu ostati jos .Kevu sutra pratim kuci.Pregorilo joj.A i drustvo joj ide pa nek nastave druzenje tamo

.Icice u neku banju ,tako da cu ja jos ovde ostati lepo mi je mnogooo.Danas je nesto tmurno ,pa su muski odlucili da brodic malo srede a mi idemo i kupovinu !Posto i kuvamo pocesto (muski su kulinari) ali opet pridrzuzimo im se.A kad me mrzi ja kazem da mi je muka (morska bolest

) !Mikalju sam zvala ,malopre i nikog kuci nema.Posle cu probati opet.Sad vidim da je sanyalica gospodja sa poOdraslom decom

! A mislila sam da je devojcica bar se tako cinilo iz pisanija !Pa irc?

.Neka su joj zivi i zdravi !Evo ih zivkaju a ja zasela nisam nista ni kupila

!Pozdravljam vas mnogo ,mnogo mnogo!Uzivajte koliko mozete ,nadjite sebi vreme i razonodu!Vidim grazze nema uvek vam neko nestane

!Morat cete strazara postaviti

vidim maliska se nije javljala?Nebi ni ja da imam decicu malu,sigurno!
Pozdravljam vas i ja i Figo (Ken) puno puno naj puunije !Nasu Mikalju prvo nema ljutite

a onda sve vas!martat dragu ,jesu Bozura kosovskog,mama79va i njenog sina "mladozenju"

sanyalicu "leptiricu" .

Zelim da joj obrazcic brzo zaceli

,grazzu i sve koje tu svrate pa nestanu i tako ..Ljudi moji al je lepo nebiti kuci (bar za sada)
Pozdravljamo vas puno, puno, punooooo
cmokimo vas !
Savage_Rose i Ken
P.S
martat
nisam ja Rosa nego (rose ruza)
Ne prigovaram ali kad sam bila malecka,kad bi me dole zasvrbilo !Ja kazem majci ..Mama siiiibi me pica ! A nju bude sramota i zovne me i kaze ovako. Dusho moja to se ne zove tako nego ROSA ! I kad ima neko ti ako se to desi kazi mama sibi me Losa!I tako ja jednom kazem ,mama sibi me Rosa i ona me odvede da se operem.Tu bila ujna moja i pita a shta te SVRBI SINE?Ja joj pokazem prstom dole! A ona kaze jaoj dete ebla te ona kud joj dade ime od moje pokojne mame

I sad kad mi neko kaze Rosa ja se setim uvek toga!Ali sama sam kriva kud stavi nik Rose
Izvinite na greskama ovi se vec dernjaju
buhahaha
Miko moja ne ljutimo se mi na tebe pisi sta hoces to samo tebi dozvoljavam

A i nisi nista rekla sto nije tako !ako te ne dobijem sad na fon probat cu drugi put!Poslat cu ti prvo sms !Bubim vas i pozd odKena mnogo ,evo vice iza ledja