DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Ma ne treba mnogo ni preterivati sa tim briskanjem kad posle par dana moras opet isto.
Mozda ne bi bilo lose da na nokat stavis parce Stanicid gaze.Ipak je to antibiotik,a ti si se rasekla bas na noktu koji urasta.Pitaj nekog doktora,ipak nije dobro da cekas da samo od sebe prodje.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

Ma nisam rasekla nego opizdila i sad imam onaj podliv bash na onom palcu gde mi se pocelo smirivati gnojenje i urastanje joj.A kucu ?Ma pre smo doveli zene ,urade super ono bas sto upada u ochi na prvi pogled?A i shto kazesh kukaju da nemaju novca a kad trazish poshteno da urade i platish im poshteno :o "Nemaju vremena" a samo kukaju kako nemaju nishta !Platish im i preplatish dash im svega i josh trebash da ih molish i stidish se shto je prashina?Pa da je chisto ne bi ih ni zvala zar ne? a uvek se neshto radi i jbg .Radnici ,znash kako je?nemozesh raditi a ne mozesh gledati jer nisi nauchio i :oops: pizdish samo.Sad sam stavila natopljenu gazu sa jodom !Ma pre mi je bio lekar od supruga drug ,kaze trpi :o stavljaj jod popi neshto protiv bolova dok ne sazri i kad pukne onda isecati???A chupati nokte neu vishe NESMEM :( Posle toga muka kuku i OPET POCNU Jbt ih.Nego kad me strefi dete mi je uvek u glavi jer i ona ima taj problem :oops: ! I kako kaze e u naqsledje pokupih od tebe jbg ...

Ljubim Vass
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

a kod nas ovde ljudima pare udarile u glavu pa niko nece da chisti za pare, to je kao ponizhenje,eee nedaj bozhe da se vrati ona 93-94 god.pitala bi ih da li je to ponizhenje,nego chistim sama,ali kolko stignem niko me ne juri,pozzzzz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Chistila sam i ja dok sam mogla!I ne samo chistila nego radila i shta sam morala i shta nisam morala!Jer nije mi bilo nishta teshko mislim nije me mrzelo a i nisam se shtedela !Sad vidim da sam greshila u mnogo chemu :oops: Sad nit mogu nit imam potrebu da se muchim toliko !A imaju zene koje to rade to im je posao,mislim same su izabrale!Pa kad pogledam :Ljudi idu u shkolu 4 osnovne,pa 8 osmogodishnje,pa 4 srednje pa 4 ili 5 ili 6 faxa pa 2 ili 4 usavrshavanja .treba to pozavrshavati ,namuchiti se nespavanja muchenja a Bogami i novca ! I red bi bio da da se ne rangiraju isto .Mislim toliko se uchilo i radilo na sebi da mogu priushtiti sebi da plate one koji nisu hteli uchiti i muchiti se .A ko god je hteo mogao je.Moj muz je prokopao kanale kroz celu ex Jugu dok se sam izshkolovao !Navodim primer a koliko je takvih bilo?I sad kaze neko nisam imao mogucnosti.Ma vid q u slamatom sesmshiru i hotje iste plate ,ne omalavazavam nikoga samo istinu govorim.Bilo im je drago puckati fudbal,juriti igrati se nego raditi i uchiti.A sad kad ih trazish da operu i to za dobar novatz ufff,Boze moj nemaju vremena.A kukaju kako nema posla.Ima posla ko hoce da radi!
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ima li ovde iko ?Ili chekaju 24h nocom :P ??????????
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

E znate shta?Ja nikad nisam volela slatki kupus kuvani niikad :x .I jutros sreca(pre nego se lupim u nogu)neshto me ufatilo da skuvam slatki kupus!I poshto nisam ga kuvala od kako mi je cerka otishla a ona obozava svu tu zelenish(nju navikla da jede a ja nisam volela) Ja sam dva sata sastavljala Od mesa juneceg luka zelisha,paradajza pershuna ma svashta .I taman sastavila i odem po vesh i opizdim se po prstu :oops: !Krchkao dugo.Muz nije voleo kao ni ja .E ljudi moji kako je bio divan !Mi smo jeli kao da nikad hrane videli nismo!Josh on uz to uzeo paprichice ljute feferonke ajoj.Cera me pita jednom ?Mama zashto ti ne volish da jedesh kuvanje zelenish a pogotovu shargarepu uff kuvanu :x a ja volim i OBOZAVAM?Reko sine ja sam tebe nauchila a mene moja majka nije nauchila.Tako za moje ne jelo zdrave hrane kriva je moja mama.I ona uvek pricha kako mi je zahvalna zbog toga.A ja je polako uchikla navikavala dete sportista .I danas dani voli kuvanja ,ne voli hamburgere sem kad mora i tako to.Shto moje dete kaze kalakotre svashtare su najbolje jelo :wink: .Kad ne mozesh da prepoznash shta je shta !
Pozdravljam Vas sveeee...
Poslednja izmena od mikalja u Uto Jul 08, 2008 7:26 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

ja sam tuuuu,odgledala seriju,i sada kuckam
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

A ja idem babi da kazem umrla joj jedna drugaritza (baka) jedna ,sad ce biti frke :) !A kad mlado umre baba se ne potrese mnogo ,ali njene vrshnjakinje uhm :roll: :oops: :wink:
Korisnikov avatar
mama79va
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 06, 2008 9:16 pm

Post od mama79va »

ma ko jos voli da jede travu??pih..nego drage moje ja sam pocela da se gojim..ja stvarno imam priblem sa ishranom..jedem malo ,ali se za mene lepi cini mi se i vazduh.danas mi ne dade djavo mira i morala sam da napravim nesto slatko...ja polako gubim volju za svim..
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

onemoj da posustajesh,polako krenuce kg da se tope,a i ako nekrenu neka si ti zhiva i zdrava svom detetu a za kg velika stvar,ne nerviraj se zbog toga,pozzzz
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

e mika moja,babe uvek tako reaguju,kada pochne moja svekrva...znash njen otac je umro u 91 god.i kad ona kazhe eee mogo je josh da zhivi,ili uvek kada je pitam kako si???ona kazhe sal zhiva,a tako pricha 22 god vec,a ona rumenija u obrazima od mene,pozz
Korisnikov avatar
mama79va
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 06, 2008 9:16 pm

Post od mama79va »

hvala na podrsci ,ali ja sam som sinu potrebna zdrava..ali ja polako gubim volju za dijetom..i za svim drugim stvarima..imam 29 g i pijem lekove za pritisak..cikluse nemam redovne..cim malo oslabim oni se srede..hormoni me zezaju kako oni hoce..sve ja to znam da ce regulacijom moje tezine da se vrati na normalu..prosto sam lenja..nemam volju..nisam bas nesto..a na sve to ovo vreme me udavi..eto..pomagajte drugovi ocem da se udavim...hihi
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

jesy napisao:e mika moja,babe uvek tako reaguju,kada pochne moja svekrva...znash njen otac je umro u 91 god.i kad ona kazhe eee mogo je josh da zhivi,ili uvek kada je pitam kako si???ona kazhe sal zhiva,a tako pricha 22 god vec,a ona rumenija u obrazima od mene,pozz
Nije tako pre reagovao stariji narod :o A SAD?????Ono mlad bolestan retcimo od karcinoma i znaju da je ne izlechivo i da mu srt nad mladom glavom visi !Oni reaguju mrtvo hladno tipa ono ih ma mlad je mlada je lako ce ?????A stari oko 80 do 90 godina razboli se jaoj :cry: jadna/an shta mu je ili shta joj je a taman sredio ili sredila i da malo pozivi? :oops: .Ako umre mlado odma reakcija je ih od droge :evil: i ta omladina jadna mu sad baka nasekirat ce se jojjjjj....
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

mama79va napisao:hvala na podrsci ,ali ja sam som sinu potrebna zdrava..ali ja polako gubim volju za dijetom..i za svim drugim stvarima..imam 29 g i pijem lekove za pritisak..cikluse nemam redovne..cim malo oslabim oni se srede..hormoni me zezaju kako oni hoce..sve ja to znam da ce regulacijom moje tezine da se vrati na normalu..prosto sam lenja..nemam volju..nisam bas nesto..a na sve to ovo vreme me udavi..eto..pomagajte drugovi ocem da se udavim...hihi
Ne pevash dobro :D
Peva se ovako :) Pomagajte drugovi hocu da se ubijem zbog nje,zbog njeee :wink:
Malo se zekim dushitze moja svi mi trebamo nashoj detzi zdravi !Jer dusho moja kad vidim kako roditelji smetaju pojedinoj detzi i zdravi i dok ih sluze dobri su im.Kad zavrshe obaveze okachili bi ih na chiviluk da se ne vide.Moja svekrva (muzeva maceha) nikad nece nit je htela da pipne nishta zivo i meni opet nesmeta nikad ali zato vidim svashta.A ti dushitze moja ako je tako daj se na dzoginge ,radi vezbe 1001 stvar postoji da smrshash !Bolje ti je da vishe se krecesh nego da pijesh lekove za srtze.za srtze pravi lek je shetnje shto duze i shto cheshce!Hormoni su zaebani znam to vrlo dobro !Mene urnisashe godinama.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

mama79va napisao:ma ko jos voli da jede travu??pih..nego drage moje ja sam pocela da se gojim..ja stvarno imam priblem sa ishranom..jedem malo ,ali se za mene lepi cini mi se i vazduh.danas mi ne dade djavo mira i morala sam da napravim nesto slatko...ja polako gubim volju za svim..
i pile moje prestani pihati na" travu"kupus sargarepicu ,buraniju !To je zdrava ishrana a ne goji.Dodushe treba dosta vremena da bi se spremilo ali zdravo je a kazem ne goji i zdravo i za srce i za liniju!Izbaci kolache,pitze,testo i videt cesh kako ce biti bolje i kg pocheti da odlaze.
Zaključana tema